457

az

преди 1 година

Като гледам защитниците на паметника ,живата верига ще е до към 15:00--- че ще се приберат да си гледат сериалите...

456

Анонимен

преди 1 година

Софийските общинари да си подредят паветата и да не посягат на неща, които не разбират и не са за тяхната промита глава от разум и исторически събития. Заради Путин ще променяме историята. Путин е империалист и капиталист и няма общо със Съветския съюз. Той не признава границите на републиките в Съветския съюз. Сталин се е борел с руския национализъм.

455

Анонимен

преди 1 година

До Иван - фронт и полк са две много различни неща, но явно 50 години съветски учебници са ви размекнали мозъците. Фронт означава мястото, където е била/където е минала част от руската/червената армия, а не, че е била украинска армия.

454

Иван

преди 1 година

Безкрайно ми е чудно защо тези които подкрепят Украйна срещу Русия искат да махнат паметника на Трети Украински Фронт.Явно джендърската пропаганда е увредила необратимо мозъците на привържениците на ДБ и ПП.При тях ясно се вижда дефицита на мозъчна дейност.

453

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече САЩ губи войната, толкова повече паметници ще сваляме ;)

452

Анонимен

преди 1 година

Махате паметника и изкопавате една голяма дупка. Това е символа на нашата държава.

451

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече инфлацията скача, толкова повече паметници ще сваляме ;)

450

Анонимен

преди 1 година

Нов групов паметник композиция- Джо Байдън, Виктория Нюланд и Джейк Съливън, също Блинкън! Зад тях две тръби и един експлозив и взрив! В памет на атентата срещу СП 1 и 2!

449

Анонимен

преди 1 година

уеуе, уеуе, днесаджиите нещо много трият коментарите против паметника. Много сте работливи бе, труженичките. Леко да не ви се изтъркат пръстчетата и устенцата.

448

r3v0lv3r

преди 1 година

Да, имаме в центъра на София 2 паметника на чужди армии, но до ден днешен нямаме паметник на първи софийски полк и на другите българи дали живота си във войните за съединението.

447

Паметници от соца

преди 1 година

Има други паметници от социализма - това са училищата и детските градини въ всички градове, болниците и поликлиниките в страната, АЕЦ Козлодуй, Златни пясъци и Слънчев бряг, жилищните квартали, в които живеят нормално софиянци и сега ги продават за баснословни цени. Паметници на социализма са филмите от социализма. Театри, НДК. Софиянци са заградени отвсякъде с паметници от социализма и не зная как живеят сред тези паметници навсякъде край тях.Те трябва да избягат веднага от София, ако са честни

446

ЖужЙе

преди 1 година

Който много бленува за социализъм и комунизъм,хваща влака и отива в Русия или Северна Корея.България е демократична държава част от ЕС и член на НАТО.Руската държава е наш враг,а нейната пропаганда е вредна за българското общество.Няма как заради една копейка и 300 баби,да се отмени решението на СОС.Чета коментарите и през два реда Слава России,слава на Путин,но иначе Сорос е купил България.Руските хора не обичат българите!Те ни наричат ци.ани,а вие милеете за този грозен руски монумент?

445

Анонимен

преди 1 година

Нов паметник на Зеленски как смърка кокаин от доларова банкнота! Зад него полк Азов, освободителите на Европа ;)

444

Анонимен

преди 1 година

Великобритания позволи избиването на Романови от страх да ги застигне вълната от протести срещу буржиазията Да би да искате да им се кланям

443

До 476

преди 1 година

Не Судетенланд, още 1938 Полша анексира областа Олса в Чехия!!

442

до 478

преди 1 година

е че как ще позволи загуби, за най-послушното си бъдещо кутре?

441

Анонимен

преди 1 година

България е победена държава във Втората световна война. САЩ и Великобритания ни обявяват за победена държава, част от Оста "Рим-Берлин-Токио". САЩ и Великобритания изискват съд за управниците и техните убийци на антифашисти в съюзниците на Хитлеристка Германия. България плаща репарации на Гърция и Югославия. Съветският съюз не позволява териториални загуби в полза на озверелите за българска земя Югославия и Гърция.

440

до 478

преди 1 година

глупости, судетенланд е анексирана от Германия..стига говори глупости

439

До 477

преди 1 година

Вярно е и че Полша анексира Чехия преди да я анексира Германия! Но слугите на САЩ няма да го признаят това!

438

до 475

преди 1 година

напълно вярно, нацистка Германия и СССР се съюзяват за да превземат Полша. Обаче комунстическите *** никога няма да го признаят