180

Asd

преди 1 година

И тази я вадят преди избори да сее омраза, пропаганда, разделение. Откакто беле с Бареков с бялата му трниска с Левски не я броя за човек тая. Тя се показва да дава морал.

179

Анонимен

преди 1 година

Госпожо Робева,не им се връзвайте,тъкмо няма да се възпроизвеждат .Тях ги е донесъл щъркел ,те са с непорочно заченат.Щом в Англия ,църквата изка да въведе ,че Христос е полово неутрален,нищо не ни учудва.

178

Да

преди 1 година

Нешке, като си израстнала в комунизма, когато е нямало такава пропаганда, защо имаш само едно дете? Същото искам да попитам и Нинова. Нали е нямало пропаганда, какво ви е спирало да раждате деца в този толкова прекрасен свят в който ще живели?

177

Чалгар

преди 1 година

Ахх, как искам да съм в този златен милиард!

176

Алтернативата?

преди 1 година

Г-жо Робева, моите уважения, какво е вашето предложение? Да прегърнем руския модел за да се противопоставим? Вижте внимателно какво предлага той и кажете на хората, дали това е алтернативата, която предлагате. Искате ли да се върнем във времената на доносничество, когато съсед предаваше съседа за да може да си увеличи шансовете да получи нов автомобил или пералня със съмнително качество и след дълго чакане? Искате ли тази реалност за внуците си?

175

ВЪЗРАЖДАНЕ над 50%

преди 1 година

Нешке .Спокойно!!! Недеволството ти е вредно в случая. Нека си повярват.Нека управляват. Нека стигнем по бързо до точката на пречупвано. От там насетне съдбата си знае работата и падението ще им е по болезнено и по смъртоностно !

174

ЕвроДжендър

преди 1 година

Ама защо трябва да се ограничаваме само до 1 и 2. Може да има родител 3, родител 4.Само не знам как да кръстим бабите и дядовците???

173

Сър Уилямс

преди 1 година

До 188: ЕС си е ЕС, там ни е мястото, червени ми приятелю. Това не означава, че трябва да приемаме всичко безпрекословно: свободен трудов пазар? Да моля!, ***? Не Благодаря! ...

172

Ужас

преди 1 година

Да използваш човек на преклонна възраст, който е преживял лични трагедии (загуба на съпруг и зет за кратко време) и да се възползваш от това, че е ментално нестабилен за да плаши хората с измислена пропаганда с цел да влезеш в парламента, защото май няма да минеш 4% бариера, е не само грозно, но и много долно.

171

Анонимен

преди 1 година

До МАРИЯ Ми, тогава що със зъби и нокти се борите, нали това ще ускори падането на "гнилия Запад" и окончателната пАбеда на Раззия?

170

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 189 То същото беше и с ваксините: щяха всички ваксинирани да са измрели "най-много до две години". Едни и същи тактики за да си крият престъпните действия червените докато се правят на "жертви".

169

МАРИЯ

преди 1 година

Най силното оръжия на Русия,Китай и др. е именно Евратлантическата деградация.Те дори няма нужда да водят война с ЕС и САЩ защото ние самите ще се саморазрушим !

168

Анонимен

преди 1 година

Да припомня!!!!! В набао на 90-те имаше същата конспирация за КОКА КОЛА и златен ПОЛОВИН МИЛИАРД! Просто е абсурдно, че сега се пробутва същата глупотевина с ЕДИН МИЛИАРД! Е, има градация де....тогава беше кока колата, сега през джендърството....хахаха. Това, че си отличен спортист не те прави УМЕН човек!!!

167

АНГЕЛ

преди 1 година

Джендър идеологията е обречена. Това е крайност а всички крайности свършват винаги по един и същи начин с разруха и водят до другата крайност. Нацизма бе крайност която доведе до Нео Либерализъм който властва в момента е Европа и ще свърши по същия начин.

166

Анонимен

преди 1 година

Ама като не се кефим на тия идеология какво кесим в тоя ЕС за Бога!? Никой не ни е вързал, айде чао им! Елементарно е.

165

Анонимен

преди 1 година

На тая комунистическа бабичка кой й дава изобщо думата?!

164

???

преди 1 година

Много народ от третия пол вече се навъди.Със сигурност ПП и ДБ ще спечелят изборите

163

Тон

преди 1 година

Отровиха храната ни,отровиха главите ни,разделиха ни,опрустачиха младите ,сега се ровят в главите на малките ,и това не е нормално!

162

Анонимен

преди 1 година

Простите комунистически опори са толкова прозрачни и крехки ,че няма докъде в България има 1000 жендъра голяма работа ,че то от римско време ги е имало че и от преди това даже. ДрОгари и ДрОгари дайте нещо по-сериозно айде почвайте с бананите и тоалетната хартия.

161

Анонимен

преди 1 година

Да добавим и човек който менструира вместо жена! И хора които харесват по малки вместо педофили!