321

Анонимен

преди 1 година

Добре премислен план е това на Украйна и съюзниците. Комунделите прахосаха толкова техника, време и жертви там.. че скоро ще се окажат пак в бягство :) Комунделите са показали мн пъти в историята, че не стават за нищо. Освен за лъжи и корупция. Там са богове :))

320

До Аноним - майдан

преди 1 година

В България също е имало майдани и то много - сваляхме и Жан Виденов, и Бойко Борисов, и Орешарски - все законно избрани правителства. Значи да чакаме Русия да ни нападне, нали правилно се ориентирам? :-)

319

аве

преди 1 година

тоа Бахмут да не е некъв неизвестен досега световен град от значението и големината на Рио де Жанейро или Токио примерно? Щото от лятото на миналата година го вземат и все не се получава нещо.

318

123

преди 1 година

Тоя Бахмут от юни месец поне 20 пъти слушам как руснаците го превземат. "Великата" Червена армия над половин година не може да превземе някакво градче колкото Пазарджик. Путин се прецака яко с тая война. Преди нея поне ниско интелигентните хора си мислеха, че Русия е военна сила. Жалка история

317

Анонимен

преди 1 година

Конфликтът бе започнат 2014 от американците .Майдана и тн..

316

Анонимен

преди 1 година

"Американските журналисти New York Times цитират източници описващи опити за големи офанзиви, при които колони от украински танкове и бронирани машини се опитват да пресекат открито поле, но са били безмилостно обстрелвани от руска артилерия и взривени от руски минни полета.Един от украинските бойци, пожелал анонимност, каза, че по време на скорошното нападение са загубили петдесет души за два часа."

315

Но комент

преди 1 година

"Членовете на НАТО и Европейския съюз вече изпратиха смъртоносно военно оборудване на стойност близо 60 милиарда долара на Украйна." Излиза, че ние наливаме бензин в огъня на войната.

314

Дугина

преди 1 година

Другари сега се събуждам какво стана превзехме ли Бахмут?

313

Анонимен

преди 1 година

"В Артемовск има хора, които казват, че чакат руснаците и поради тази причина не напускат града , каза германският журналист....."

312

СЛАВА РОССИИ!

преди 1 година

Светът трябва да бъде многополюсен! Както е Вселената!

311

Анонимен

преди 1 година

Живите вълни, от своя страна, все повече ще изчерпват човешките ресурси на руската армия, а те не могат да се справят без нови вълни на мобилизация. Като се има предвид опитът от вече проведените мобилизационни мероприятия в Русия и качеството на подготовката и екипировката на мобилизирания личен състав, има голямо съмнение, че попълването на руската армия при новите вълни на мобилизация ще бъде по-добро от предишните. А това ще има пряко отражение върху позициите на руските войски на фронта.

310

Анонимен

преди 1 година

Руската армия постоянно се отдалечава от танковите и мотострелковите формирования и преминава към подразделения с леко въоръжение. Това е още едно обяснение защо голямата офанзива на руснаците няма никакви перспективи. В края на краищата появяващите се украински части с модерни западни бронирани машини всъщност ще се сблъскат с руската лека пехота. При тези условия руснаците все по-често ще бъдат принудени да прибягват до тактиката на живата вълна.

309

Анонимен

преди 1 година

Hастъплението към Бахмут изтощи руските сили и ги принуди да разхищават боеприпаси. Освен това руснаците претърпяха значителни загуби там през месеците на настъпленията. ЧВК Вагнер на практика е престанала да съществува като отделна сила. Нейните остатъци все още действат край Бахмут, но като отделна бойна единица тази ЧВК е престанала да съществува.

308

Анонимен

преди 1 година

Mесеците на неуспешни опити за превземане на Бахмут деморализират руснаците. Към днешна дата последната им значителна победа, превземането на Лисичанск, е от юли. За повече от шест месеца руската армия не е успяла да постигне нито един значителен военен успех.

307

Две могили

преди 1 година

те взели-дали, щели да укрепват

306

яснооо

преди 1 година

Значи още укропитеци ще бъдат могилизирани.

305

до Уошингтън Пост

преди 1 година

пи скоро по 48 мия

304

Уошингтън Пост

преди 1 година

Администрацията на Байдън обсъжда разделяне на Украйна по 38-ия паралел.

303

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Тия съвсем подивяха.Предполагам,че единственното трезво време на рома Зеленски е между две дози кокаин и пет дози хероин.Хашиша е в паузата.Бахмут е еврейско название на един нееврейски Рудки град.Тоес е вече Руска лсвободена територия.Харесвам тактиката на Руснаците.Аз също действувам така. Имитирай ромите,за да ги победиш.Змията може да бъде победена само ако оознаваме движенията й и имаме търпение,за да й прекърлим главата.Да живее Русия! В ПОГЛЕД ИНФО ИМА ХУБАВО ПИСАНИЕ НА НЕШКА РОБЕВА!

302

Мазохизъм

преди 1 година

До Иван 349Мазохизъм, бай Иване, мазохизъм. То и акъл трябва.