19

Исторически важно е

преди 1 година

Да сринем икономиката на Европа.

18

Анонимен

преди 1 година

Шмyци нaбиpa чepвeни тoчkи npeg нaчaлницитe...

17

Анонимен

преди 1 година

Епа нормално е "да се движат заедно".... Все пак ЮС съсипаха Дойчланд с бомби 44 45, после им взеха златото, а накрая им "помогнаха" със заема Маршал.... Златото на Германия е в ФАЩ.... А нашето тепърва го изнасят от Челопеч.....

16

Червен А.Хитлер

преди 1 година

По времето на Хитлер Германският свят е бил наводнен от руски а по-късно съветски бежанци................Адолф Хитлер описва недоволството си така:"В целият германски свят и Западна НЯМА мюсюлмани и самите мюсюлмани не искат да идват да живеят в Европа............значи юдеоевреите са виновниците

15

Анонимен

преди 1 година

Като видите някой да каже "краварите", вече може да сте сигурни, че срещу вас стои човек с ниско чело.

14

Анонимен

преди 1 година

Какво е това германия?

13

Анонимен

преди 1 година

"Питам ние какво получихме от чичоСам" - Благодарение на американския президент Уилсън, днес България съществува на картата на света. В тези години Русия вече си е прибрала от България златото за това, че са ни окупирали и са създали "заддунавски руски територии" и Русия вече няма изгода от България, съответно братски я оставя да бъде поделена между балканските си кученца, които да я разкъсат.

12

Анонимен

преди 1 година

Краварите нямат съюзници имат само пудели и придворни шутове.

11

От ден на ден

преди 1 година

Положението само се влошава. Явно не им достига Сърце и Мозък и на свете страни - сащ и русия! Путин ще си вземе каквото иска, но победата му ще е Пирова. Не могат да се възстановят без Китай. А това няма да е добре за народа им.

10

ОБЯВА

преди 1 година

ЦИРК ЗЕЛЕНСКИ ОПИТУМЯВА И ДРИСИРВА МЕЧКИ!

9

БГ Полковник

преди 1 година

Обичам Русия повече от родината си. В България да става каквото ще! На мен ми е по-важно да се ядосвам на коментари за други държави! Ура за независимостта на България, но ако може Русия да я управлява и руснаците да ни дават нареждания. Изпратете в Магадан този който каже, че това е зависимост, а не независимост!

8

Аха

преди 1 година

На е другите медии тая сутрин говорят за "контролирано изтегляне от Бахмут" хаха Русия се отърва от няколко хиляди затворници за сметка на украинската армия

7

Дедо Йоцо

преди 1 година

Чичо Дам дал с плана Маршал навремето, ама сега плащай с лихвите, затваряй индустрията, населвай Нигазз от африка, арабзОт мидлЕйжа и какви ли не други неща, а и подготви територия и золдатен за следващата война-хазарската жътва. Питам ние какво получихме от чичоСам, за да им даваме Майка България безплатно за плацдарм, че да водят война в дома ни?

6

do4

преди 1 година

До Факт: Малка корекция - не САЩ, а евреите, чиято колония са всъщност.

5

Анонимен

преди 1 година

могучая минава към военна икономика - най-успешния начин да се съсипеш.

4

Аха

преди 1 година

По-точно Оралния кабинет ,защото това е което правят чуждите гости там хаха

3

Анонимен

преди 1 година

Новините за Украйна намаляват друг път до 9ч има по 5 материали а сега какво? Това е безотговорно като съюзници.

2

До 4

преди 1 година

Нали, с плана Маршал дето я направи една от топ държавите в света. А Източна Германия правеха Трабанти под руско ръководство.

1

Анонимен

преди 1 година

А Русия се движи заедно с Мали, Банги и Тимбукту.