154

ТЕСТ ЗА ИНТЕЛЕКТ

преди 1 година

Хората си извършат Учения. Пуснаха си в небето цели и си тренират бойните умения. Готвят се усилено за войната. Евроатлантиците вместо да правят същото се занимават с глупости. Въпрос: Кой ще победи ?

153

Анонимен

преди 1 година

До 181'Заради тебе ли бе ***.За теб само тия от Камчатка ви спукват там и това е пък ходи ревини за танкове самолети и космически кораб ,ако искаш.

152

Анонимен

преди 1 година

една дума не им вервам на путинистанците! а вие от къде препечатвате информацията! в бг е пълно с антиевропейцки и антинатовски медии! кой ви дава пари, б;е ...

151

Анонимен

преди 1 година

Kостадин Kостадинов премиер за да стане България цветуща и просперираща като Донецк и Луганск. Само Възраждане !!!

150

Анонимен

преди 1 година

Тепърва ,ще гинат хиляди руски св.ине ....А ПУТИН ,ще изгние в Хага ...

149

Само началото

преди 1 година

Рашъните изгоряха

148

Анонимен

преди 1 година

Като нападаш суверенна държава и рушиш и трепеш наред е ОК. Докато не те настъпят по мазола. Боли нали!

147

Украйна признава

преди 1 година

участие само ако има пострадала военна техника. Иначе атаките с дронове са "природни явления", като тази в Беларус. Появиха се сателитни снимки, на които не са видни никакви щети. Ако 5-6 дрона е "масирана атака", то тогава как трябва да се определят руските ракетни атаки? Толкава статия за няма нищо.

146

Анонимен

преди 1 година

До 161 Ми в тоя мамут изчезна голяма част от украинската армия път си ти пак ръси глупостите на ЦИПСО кой къде е тръгнал.Ми не ви ли омръзна бе ставате смешни.

145

Българин

преди 1 година

Някой като ви чете фейковете, ще вземе и да ви повярва на глупостите. Няма никакво масирано нападение с дронове. Имаше тази вечер опит за такова по Крим, но няма абсолютно никакви попадения или щети. За малкото радиоуправляемо самолетче, на което имаше снимки, паднало на 100км от Москва в близост до склад за гориво ... няма нужда даже да се коментира. Но виж ... когато Русия нанася удари с високоточни ракети - тогава клиповете в Телеграм са впечатляващи и с голямо БУМ.

144

IQ 3.14

преди 1 година

До До 161преди бахмут беше друг град, преди другия град беше некво село... всички са от изключително стратегическо значение . иначе казано, едно си баба знае едно си бае. тая доктрина на водене на бойни действия не се е изменила от времето на суворов до днес. то, за да се измени, се иска некой дето е с мозък и не е продукт на 300 годин отрицателен отбор

143

До 161

преди 1 година

Хаха , ето че Киев вече в прав текст говори за отстъпление.То беше ясно от седмици

142

Анонимен

преди 1 година

ТУКА РУСКИЯ АУТИСТ НЕ ВЯРВА НА НОВИНАТА! ТОВА Е СИНДРОМЪТ ВСЪЩНОСТ ХАХАХА. АЛО , СЪБУДИ СЕ! ПИЙ АПЧЕАТА!

141

IQ 3.14

преди 1 година

пет дрона били свалили - по официални данни- и наще казионници са написали есе 300 думи, от което става ясно че даже и режисьора не прави разлика между дрон и безпилотен летателен апарат. по официални данни, беха унищожили 5 брадлита с пустинна маркировка а се оказа че са бомбардирали цяла нощ паркирани ученически автобуси. колко жалко е да си кацап

140

До 161

преди 1 година

Ако не беше толкова смотан щеше да разбереш какво значение имат четирите области които Русия иска да си вземе.Бахмут решава съдбата на цялата Донецка област

139

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

Абе вие всички медий сте пили газ ве. Недейте с тея глупости че давате опорни точки на Възрожденците!

138

ДО 166

преди 1 година

ТО САМО С ЛОЗУНГИ НЕ СТАВА, ТОВАРИШ!

137

Анонимен

преди 1 година

До 156 Явно не си разбрал това беше към коментара на един дето много се изхвърля и е написано с ирония

136

Анонимен

преди 1 година

АБЕ ГЛЕДААМ НАТО СИ Е ЖИВО И ЗДРАВО, А 140 000 РУСНАЦИ ГИ НЯМА ВЕЧЕ... КО СТАА , КОПЕЙКИ? БОЛИ, А?

135

Анонимен

преди 1 година

ха, ха, ха, украинците притиснали руснаците, край Бахмут. абе гледай украинска телевизия и слушай какво казват самите урки.Чакат ноща да си изтеглят каквато могат техника и офицерите, а редниците и ранените да продължат отбраната.Притиснати били руснаците? Притиснат си ти, от господарите си да пишеш глупотевини.