305

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 327 - според кого са "обкръжени" - според ТАСС ли? Вече от колко месеца? Там явно воява втория "милион" от украинците :-)). Направо къртите с несложността си това путинофилите!

304

Ужас

преди 1 година

Бахмут е 15 кв км.Загубите на Русия са поече от 15 хиляди.За всеки квадратен метър от Бахмут гние по един окупатор.

303

Българин

преди 1 година

Бахмут отдавна е бита карта. Руската армия просто действа много предпазливо и минимизира жертвите от своя страна. Бахмут е осеян с украински трупове. Но на зеления наркоман тази информация сигурно му се спестява. Иначе много лесно ще вземе да предозира и да се гътне, ако разбере колко човешки живота му лежат на съвестта.

302

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До Анонимен----така е, под Бахмут има газ за 67 трилиона, щабквартирата на НАТО и офиса на Сорос. Разбира се и апартамента на Сатаната.

301

Анонимен

преди 1 година

Руските генералски синове са пред Ню Йорк чакащи за студентска виза.

300

Анонимен

преди 1 година

Дано по-скоро има мобилизация на атлантиците - да ходят да се бият за милионите под Бакхмут, вместо да се правят на умни зад клавиатурите си! Поне 50000 евроатлантика трябва да заминат та България да се оправи без тежестта на тази пар'a'зитираща пап..ч.

299

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Иво - само дето НАТО и Америка още не са отишли. Воюват украинците с НАТО-вски и Американски железа. И то не много. Основно със старите съветски. Но пък "могучая" бензиностанция от година превзема "за 3 дни" Украйна! Това вече звучи "гордо", нали!

298

Анонимен

преди 1 година

аа от нас никой не краде - забраниха ни да имаме нова чентрала атомна старата скоро ще я скапят с гориво от американска фирма дето не е построила още един реактор - а като чета днеска ще гътнат и въглищните централи и оставаме на свещи за топло да не говорим пък злато вече 30 годин го копат и изчезва - едни милиарди заминаха за някакви чертежи на самолети- изпиват кръвчецата на малката българия дето се е оставила да я управляват от американското посолство- за селско стопанство да не говорим-аут

297

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий ми това за армията са украински твърдения бе.А украинците са почти обкръжени в Бахмут ,а не руснаците Като руснаците се окажат в такава позиция да са в градовете притиснати,а украинците ги обкръжават ще ти повярвам,че ще победиш.Иначе са просто едни приказки само.Така няма да победиш,а и дори да протакваш и пращаш подкрепление след подкрепление резултата ще е същия само дето ще се забави във времето.

296

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Русия с украинците и САЩ стигна до Берлин, без тях - до Бахмут.

295

Андрий Шевченко

преди 1 година

СЛАВА УКРАЙНА!!!!! Ще победим *** !!!!!! ...

294

до 324

преди 1 година

Точно казано!

293

Космонавт

преди 1 година

Да си съсед на Русия е в топ 3 на нещастията които могат да ти се случат.

292

Анонимен

преди 1 година

Под Бахмут има газ за 67 трилиона долара, които ЕС ще загуби, но тук 15 русофила на по 50-60-70 години си мислят, че печелим. За да правим харашото на 1 милион изживели младините си в 80те ще провъзгласяваме убийци и крадци на ресурси за герои. Русофили продължавайте да ръкопляскате, но не забравяйте: Руските олигарси не крадат от САЩ. Крадат ресурсите на Вашите деца и внуци.

291

Анонимен

преди 1 година

За руснаците Бахмут е като Париж.

290

Иво

преди 1 година

Вххх тази бензиностанция... цяла година цяло нато и америка немогат да я бутнат... тцтцтцт

289

Разколачев

преди 1 година

Друго не знам но в русията никнат чевеката като гъби. Шойгу, Газпром и ред други компании вече сформираха. Каква ли е причината за това се питам? Да не би да се опасяват че чмобиките от ДВК могат да обърнат пушкалата в обратна посока, както се случи през ПСВ? Като гледам Гиркин е готов да ги поведе, само още един прорив на ВСУ от сорта на този в харковска област през септември и балона ще се спука.

288

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 286 - Ти си идеалния пример за това, че руската пропаганда поразява мозъка на гостоприемника си, дори когато той липсва! 1 милион викаш украинци?! Значи Украйна има поне 2 милиона?!? армия? Баси, човек, бива да си *** ама твоето е заболяване. И защо руснаците, които според теб са загубили половин човек и 2 ранени са още при Бахмут? И не ми пей, че "пазели" цивилните - тях Путин денонощно ги замеря с криви руски ракети и брадати дронове. Ако ти липсва акъл, вложи поне логика бре?

287

Мда

преди 1 година

Прогониха ги от Киев,Харков и Херсон,сега джафкат край Бахмут.

286

Анонимен

преди 1 година

Няма по-голямо нещастие на този свят от това да си роден руснак.