10

Анонимен

преди 1 година

Борят се срещу Reптилите,не се ли сещате?

9

Анонимен

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860, ако Путин живее, ти си мортос.... Щото си татари, според Путин и макетата

8

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Коментар .... ьмноо си тъъъп Сашеее ! *** мноо си тъъъп! Китай никога не епризнал Тайван за отделна държава! За Пекин, Тайван е част от Китай и декларацията за цялостта на държавите означава че ако някой обяви Тайван за отделна държава ще яде китайският бахур !

7

Путлер, гапут!

преди 1 година

Нема шанс.

6

Анонимен

преди 1 година

Мира след ПСВ е само временно премирие до ВСВ . Така и със студените войни . Идват трудни времена . Тоест все повече ще мирише на война .

5

До Путин

преди 1 година

Нема да дочекаш....

4

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Другарите Путин и Си не са обявявали до момента никому война.Обявиха на Русия война,а на Китай полувойна.И нека ромите аврамови в тизи не-техен свят знаят,че ано Другарите Путин и Си обявят война,то ше е защото 24 след декларирането й няма да остане и мъртъв дори мънгър.ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!ДА ЖИВЕЕ КИТАЙ! ДА ЖИВЕЕ КОРЕЯ!ДА ЖИВЕЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ !

3

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Нова студена война ли? Вие млоууумни ли сте? Путин ви обяви тотална гореща война!

2

Коментар

преди 1 година

Планът на Пекин за Украйна се превърна в отхвърляне на нахлуването в Тайван. КНР призова за зачитане на суверенитета и целостта на всички държави, спиране на военните действия, предотвратяване на по-нататъшна ескалация и започване на пряк диалог между Киев и Кремъл. Пекин предлага прекратяване на едностранните санкции и гарантиране на стабилността на производството и веригите за доставки. Китайците просто разбраха какви жертви ги очакват в Тайван

1

Анонимен

преди 1 година

Тоя след Магнитски изпълзя, явно доста е ходил до Козяк през последните дни, да се кръсти и обещава за да е сигурен.