75

Гълабова

преди 1 година

Сипете му!Да се укроти.

74

Истина

преди 1 година

Тоя да го затварят в психиатрия!

73

Анонимен

преди 1 година

Проблема за нас е дали Европа не е изтъргувана. Ако има пиратки дали няма да падат в Европа. Щатите изненадващо да пасуват, Китай също. Европа е малка площ за размерите на света и доста населена. Правиха си вече социални експерименти с мигранти. Европа е едно идеално експериментално поле и освен океана е буфер между Азия и Америка.

72

Анонимен

преди 1 година

До 77:Ама от ФАЩ искат ядрена зима.Ти не четеш ли?Пишат в статиите как Урсула отишла при Зеления и вместо да говорят за войната те говорят за глобалното затопляне,а после ни пускат статии как една ядрена зима щяла да намали глобалното затопляне.После след ден ни пускат статии как трябвало да се намали населението до 2030-та.Разбираш ли какви луди ни управляват?

71

dsda

преди 1 година

А мечкаров може ли да си затвори смърдящата уста най-накрая?Тея станаха по-противни и от Ким.

70

NoirFire

преди 1 година

Няма заплаха за ядрена война, спекулира и се прави на интересен да занимава медиите.

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 68 Нещо си пропуснал да си пиеш хапчетата.никой от двамата не е ходил в Китай бе лепшер купен.И ако се водят някакви разговори те са Китай да притисне Русия да прекрати войната.Китай никъде в прав текс не са ги подкрепили.

68

NoiFire

преди 1 година

Трябва да разкарат тези наркомани от управлението на Русия, Европа няма армии да воюва, САЩ не им се воюва с изключение на бойци които преживяват с това, наемници, наливат оръжие и пари в Украйна руснаците дапги трепят, че им се и подиграват да нападнат и завладеят Русия.

67

Анонимен

преди 1 година

Ако Украйна не си беше върнала ядрените бомби, тая война никога нямаше да стане. Русия тогава подписаха договор за гарантиране на териториалната цялост на Украйна включително и Крим.

66

До 71

преди 1 година

Така е, но удара по вулкана няма да е само за САЩ или САмерика, а ще е целият свят-ядрена зима ще настъпи по цялата Земя.

65

До 60ия кух

преди 1 година

Ти какво печелиш,че ФАЩ щели да оцелеят?!?!?!? И осъзнаваш ли,че при този сценарий България изчезва,тъй като сме пушечно месо за капризите на изтрещелите кравари,разпалили над 100 военни конфликти по цял свят...Що за и д и Ът като теб би се радвал да остане камък върху камък от която и да е държава?!?!?!? Нека позная - ти си ши33оидно розово пони от Дъй Бъ,нали?

64

Анонимен

преди 1 година

Руснаците сами признаха,че НАТО/не САЩ/ имат повече ядрени бойни глави от тях.Нито Китай,нито никоя друга "приятелска" държава на Русия няма да позволи да се използва ядрено оръжие от Руснаците.Само слабият постоянно заплашва.

63

Sata NATO

преди 1 година

Да каже дали смятат да използват ПЪРВИ нюкуларни оружия. Ако не са готови да го използват ПЪРВИ, нема пъобуем.

62

Анонимен

преди 1 година

Памперса и Бабата са чули за изявлението на Медведев но си мълчат.Да се радват че начело на Русия е добрият Путин а не Медведа.Медведа е най големият ястреб сред приближените и иска Украйна да бъде изплющяна здраво а не да я жалят.

61

БЕН

преди 1 година

НИЩОЖЕСТВО.

60

Анонимен

преди 1 година

Западът разпали войната. Убеден съм, че Медведев и Путин говорят сериозно и не блъфират. В САЩ се намира супер вулкана Йелоустоун. Дори една ядрена ракета да стигне до Йелоустоун и е свършено със САЩ. Въобще нещата са много сериозни...

59

Айнщайн

преди 1 година

"Не знам с какви оръжия ще се проведе третата световна война, но четвъртата ще е с камъни и пръчки"

58

?!?

преди 1 година

Те сецата ви са там където се каните да унищожаеате живота. Айретен това дето го говориш важи и за вас и само оня в дебелият бункер ще оцелеее , ама от страх няма да излезе. Щот ще го чакат много благодарни руснаци, за да му честитят победата.

57

Анонимен

преди 1 година

За това ли се изредиха Байдън и Макрон на, визита, в Китай да, се молят да не се месят на страната на, Русия ама удариха на камък

56

До 60

преди 1 година

Блажени са вярващите. Те един балон не могат да прихванат, а пък за руските ракети на Камчатка няма да прихванат, ха, нали умнико!?