165

Йоста Берлинг

преди 1 година

156,много повече.Миналия месец цял украински взвод от войнички бе пленен от братушките.Представете си какви оргии е имало.

164

Анонимен

преди 1 година

Най-вече помежду си се поробват, то даже и клипове имаше, фендели.

163

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха ... тази пропагандна партенка с изнасилванията се изтъка бе? Отговарящата за правата на човека в Украйна, която ги измисляше тези неща си призна, че ги е измисляла по нареждане на СБУ (украинските спец служби). Затова и я уволниха, защото лъсна цялата истина. А вие тука продължавате да ни пробутвате тези пропагандни измислици, сякаш нищо не е било. Ами засрамете се. Пуснете едно репортажче, а може и филмче как тези истории са ги измисляли с пропагандна цел.

162

Гагарин

преди 1 година

Зеления наркомански нацист защо изпраща и жени на фронта.Руснаци ,кадировци и вагнеровци ще смажат пушките.

161

Лори

преди 1 година

Всички намразиха руснаците, показаха какво *** са. Е блока на сестра ми има едно младо семейство от Миколаев, такива неща разказаха за руснаците... това и животно не би го направило. Милите хора от Украйна и дечицата, Господ много здраве и сила да им дава!!!

160

Анонимен

преди 1 година

пропаганда

159

КОГО

преди 1 година

ще съдят , те изнасилвачите отдавна се прибраха в найлонови чували обратно и завинаги .

158

L.

преди 1 година

Това нищо не е! Една жена на спирката каза, че украинка си е търсила сeкс по фронта, ама никой не я е отразил, щото оная й работа била вече голяма като войнишко кепе.

157

Анонимен

преди 1 година

До До 195. Не си друг път.

156

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 194. Дрън дрън ерина. Значи ти си съучастник в изнасилванията в Ирак така ли ?

155

Анонимен

преди 1 година

До Лори. Къде "тук" бре шнорхел ? И кой си ти да казваш кой е добре дощъл и кой не ?

154

Друг път

преди 1 година

спомням си как медиите затулиха преди театъра в Буча, оная касапница осъществена от украинските войници с руските пленени наборни войничета. Против всички правила на плен ги унижаваха и осле екзекутираха по най жесток начин. А за капак снимаха жестокостта си. Тоест се хвалеха с безчовечността. Преди още руснаците да бяха почнали да стрелят. Тогава разбрах, че настървяват за кръв войниците. Така се почва с нещо дребно. За да мотивираш с омраза войниците един към друг.

153

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 189. Кой разпространява пропагандата на Кремъл и къде може да се прочете ?

152

Сатир

преди 1 година

мало -- умни. Що ли това не се мрази от душичките????

151

дообрее

преди 1 година

Войната е война, защото се отключва лошото. Американските войници да не мислите, че са светци? Ехо в армията сред войниците има нагъ.лци и нискообразовани, те са най отвратителни. Но командирите не ги закачат по време на война, ако изпълняват заповеди. Украинците също не са светци.

150

Сър Уилямс

преди 1 година

Както коментират много международни анализатори и журналисти които са докладвали и други войни: Във всяка армия се случват такива из-ро-д-щини но в руската това е норма!

149

Сатир

преди 1 година

Някой ни третира като ***!!!!

148

Анонимен

преди 1 година

Кво стаа колеги, уточнихте ли изнасилванията на ДойчеЗеле или още не сте ги уточнили ?

147

Анонимен

преди 1 година

Тез пък. Цели 164 човека намерили, дето уж били изнасилени. Те в София ще намерят повече за една година, без да сме във война. Смех.

146

Анонимен

преди 1 година

Путин вече е осъзнал че губи войната това пролича от речта му преди 2 дни в която нямаше с какво да се похвали но направи всичко възможно да поободри омърлушената руска публика. Въпреки това както всеки психопат Путин е решен да поправи непоправимото и да започне да побеждава на фронта. Иначе изнасилванията изобщо не тревожат Путин защото според него те само могат да повдигнат бойния дух на руския солдат действайки му като наркотик.