75

Анонимен

преди 1 година

А когато отиде в затвора ще си каже : " Как се стигна до тук, такава хубава реч ми бяха подготвили..."

74

Анонимен

преди 1 година

Гешев е назначен от Мафията без конкурс и без необходимото икономическо образование да й пази гърба.

73

до 75

преди 1 година

До Анониментук е нарочно е така ! защото схемите са мн големи !

72

Анонимен

преди 1 година

Бил съм САЩ 5-6 години знаете ли каква е разликата от правосъдието там и тук: 1.Полицията по улиците помага на хората виждал съм да сменят спукани гуми на жени по магистралата , водят до адрес и др. помагат на хората. 2. Ако те спрат няма значение дали си на областния син и караш пиян и надрусан ще те спукат дори ако си по-известен още по-зле. 3. Като те арестуват до 3 дни излизаш с присъда , а не като тук делата да се точат с години.

71

до 73

преди 1 година

До Анонименне питай ! там мн хора са на пангара !

70

Анонимен

преди 1 година

Минавам само да питам за едни чували с пари от Хемус . Нещо да каже ?

69

До 49

преди 1 година

Докато такива като теб проумеят че тези изнесени медийни публикации копирани от Гугъл и Фейсбук се представят за истини и факти! Нали Рашков ,,чегърта " две години и нито едно доказателство за тези фейк истини не намери бе юнак! Вервайте си!

68

ааааа

преди 1 година

само Игнатова да беше ...ами ТАКИ , бОРИСОВ,ПЕЕВСКИ !?!!??Гешев изпира най-добре мафиотите на власт ...и арестува кметиците на Младост . защото някой ги поръча !

67

Анонимен

преди 1 година

Гешка кажи как покрихте Ружа Игнатова ве

66

Турлю гювеч

преди 1 година

Този е като Путин! Все другите са му виновни за безобразиято, които върши.

65

Анонимен

преди 1 година

ТОЯ САМО ИЗЯВЛЕНИЯ ДАВА, НИЩО НЕ РАБОТИ! РАБОТИ, ЧЕ САЩ ЩЕ ТЕ СЛОЖАТ НА ДУЗПАТА! НА ЗАКУСКАТА ТИ ПОКАЗАХА ЖЪЛТИЯ КАРТОН...

64

Анонимен

преди 1 година

Защо този "борец" срещу престъпността така се противи и отнема законното право на обвиняемия Цветан Василев да се защити и разкаже истината в конферентна онлайн връзка? Това е европейска практика. Отговорът е ясен. Гешев знае, че участва в ОПГ за най-големия грабеж на века - над 4 милиарда. Само за това вече трябваше да е съден, осъден и в затвора, ане да е "божи инструмент"- неконтролируем, нагъл, безпардонен и гнил от зависимости и корупция

63

до 58

преди 1 година

До Анонименте пазат и мутрите ! навремето пазеха Самоковеца и пОЛИ Пнатев разни ченгета и прокурочета ...чудо е БГ ама народа про***Ст вярва на Гешев и спец съда ! как да стане ....

62

Анонимен

преди 1 година

Тоя колко прозрачно се правеше на луд! Абсолютен сме шник! Не мога да разбера как след цацата, който също си беше част от мафията, сложиха тоя про ст при мат, който едно свързано изречение не може да върже и борави със сто думи общо! Задкулисието, как избрахте тоя тъ пунгер да ви пази и да ви слугува бе, и едно изречение да не може да върже, какво задкулисие сте вие бе, правете нещата интелигентно поне!

61

Анонимен

преди 1 година

децата знаят, че Съдът и Прокуратурата са на ГЕРБ и обслужват Мафията.

60

Анонимен

преди 1 година

Гешев, който разследва кражбата на 5 милиарда от КТБ и прикри участието на Пеевски (и Борисов) там, същият който и до ден днешен крие онзи списък от политици, магистрати, журналисти и хора от службите, които са взимали пара от там и за който той обяви и призна - вече 5 години прикрива крадците, вкл. сплашвайки свидетелите и с лъжесвидетелят си Ризов сега се опитва да върши същото и при тази крупна кражба!!!

59

Анонимен

преди 1 година

Гешев и шайката му са основният, последен бастион на мафията в България, която сега е в отчаяна кръгова отбрана пред натиска (и гнева и отвращението от безбройните им кражби, престъпления и корупция) и да разчитат, че ще продължават да страхуват някого е кауза пердута! Хората вече ги разбраха и армията от *** и техни храненици, кръгове и обръчи няма да ги спаси!

58

Анонимен

преди 1 година

"Нека отново върнем истинския смисъл в думите отечество, татковина, дълг, чест, достойнство, независимост, призова Гешев." Тва татковината за Жоси ли става дума?

57

Анонимен

преди 1 година

С отстраняването на Гешев и изправянето му пред съда, а след него и други големи престъпници, крадци и рекетьори като Доган, Пеевски и Борисов ще започне всъщност истинската промяна в България и нормалният политически живот - вкл. правителства и парламенти!

56

Анонимен

преди 1 година

Дали пък не е прочел продължението .......