84

Сата НАТО

преди 1 година

Ако някой не е разбрал, че целта на руснаците е унищожение и изгонване на населението и заграбване на опразнената територия, то този човек е откровен иддийод или името му е Румен Радев.

83

Стоян

преди 1 година

До Сата НАТО ... Говориш точно като комсомолски секретар , дето е обърнал резбата .Да не би да е наследствено? От тати ли си се учил?. Я кажи ,татко ти още ли пази червените знаменца и портрета на Ленин ... Много време се чудих КЪДЕ СЕ ЗАГУБИХА 6МИЛИОНА ДС доносници и слуги на комунистите дето се бореха срещу "врага" след 10 Ноември ? Ами, не са се загубили. Ей ги на , по медиите ,защитават и слугуват на новите си госсподари и яростно отбиват нападките на врага ....

82

Царя е гол

преди 1 година

До нашия Президент, който с бързи крачки ни води към Русия. Южна и Северна Корея са пример, какво ни чака. Южна Корея демокрация следват САЩ и Европа, Северна Корея следва Русия. Живота на хората, силата на държавата показва качрството на живот исток запад. Надавам се не ползвате самсунг и хюндай? Как се казваха телефоните и колите в Северна Корея?

81

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО. Ти ше плащаш още ли не си го разбрал ?

80

Сата НАТО

преди 1 година

Освен че изби почти милион хора, Фашиска Просия нанесе щети за стотици милиарди. Ако не и за над трилион. И кой е длъжен да плаща за тьпигьозлука на руснаците, които не могат да си решат проблемите с икономически средства и започнаха отчаян щурм с никакви изгледи за успех?

79

Анонимен

преди 1 година

До Лена. Кой го интересува забавно ли ти е или не или писнало ли ти е или не ?

78

Лена

преди 1 година

До АнонименВ твоята глава няма и каша,тя кънти на празно . Хайде,че ми писна не ми е забавно .

77

селянин

преди 1 година

иде края на тва една(и) дръжави да живеят за сметка на останалите

76

Анонимен

преди 1 година

не ги разбирам тия тука били против евреите - все едно да си против съединените щати които се управляват от еврейските банкери- и наречения международен валутен фонд си е най обекновена частна банка- ама кой да знае - само новините дето ви ги пускат точно от там повтаряте като дрогирани- вижте какъв май-мун са нагодили за президент- с това ви показват че могат да ви упраляват със всяко щивотно от зоопарка- както го правят и в резервата българия - честито

75

До ей плъх

преди 1 година

Влез в единия промил.......

74

Анонимен

преди 1 година

До Лена - не се вълнувай, с годините идва и помъдряването и ще разбереш,че евреите са единствено и само за себе си, а комуннягите са ОСНОВНО за себе си , но оставят нещичко и за другите. Но щом те влече , от двете злини да предпочиташ по-голямата , твоя си работа !

73

Анонимен

преди 1 година

До Лена. Никой не мисли за никого. Сигурно пък според твоята логИка къпитълистите мислят за добруването на всички ?

72

Анонимен

преди 1 година

Идва ли краят на света, какъвто го познаваме? Обърнете внимание на снимката и на ярко облечената флангова дама. Това е Аналена. Отговаряйки на въпрос, високообразованата, с базови познания в математиката и геометрията Аналена, на пълен сериоз заяви, че светът ще стане по-щастлив, ако Президентът Путин промени курса на своята политика на 360 Градуса. Идва ли краят на света, какъвто го познаваме, с тези нови "лидери"?

71

До 74 с нетърпение

преди 1 година

Няма ли покрай теб 16 етажен блок?

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 78. Глад и мизерия има в мозъка ти

69

Анонимен

преди 1 година

До До 67. За разлика от тебе знам какво е било през "социализъмъ" и не си измислям.

68

Анонимен

преди 1 година

Северна Корея е мини копие на фашистка Русия... Знаем какъв глад и тотална мизерия остават след всяка руска намеса и влияние. Ние все още сме полугуберния на Мордор. Само вижте що за предател има на Дондуков 2...

67

Сата НАТО

преди 1 година

До Сата НАТО. Няма добро и лошо робство. Робството си е робство ----///----- Значи ако работите ви не вървят икономически, имате право да почнете да си грабите каквото не може да си купите? Ако не ви върви на покер,, обръщате масата и вдигате скандали и вадите пистолета.

66

Лена

преди 1 година

До АнонименНима?! А така наречените комунисти мислят само за твоето добруване,никога за своето ? Нещастен наивник!

65

Анонимен

преди 1 година

С нетърпение чакам края на света,за да започне едно ново начало!!!