80

О, божкее

преди 1 година

Гaн ьовци се радват. Имали си били лева. Левът го няма от 97, когато беше вързан за марката. Понеже за една нощ стана 3000 за долар. Под мъдрото ръководство на партията и Румен Гечев. Но вие ликувайте и да видим с лева колко по-добре ще сме. Наивните хървати влязоха 7 години след нас в ЕС, а вече са в Шенген и еврозоната. Сигурно е страшна мизерия и си броят стотинките аа евроцентовете там, според защитниците на левчето и стинките.

79

до 64

преди 1 година

И къде живееш в Америка бе, кадърен? Икономиката прегрява, затова го няма вече Ръждивият пояс, а САЩ не могат да снабдят Зеленски с няколко пикливи снаряда. Магистралите бъкат от тирове ... Сигурно такива, прекарващи контрабандно дрога и латиноси. Гледал в телефона реклами на американската мечта. Умен и красив ...

78

Анонимен 8

преди 1 година

Най после променкаджиите успяха да натирят държавата ни в блатото на юмрукът нали все това повтаряше ето сега е факт Радев управлява еднолично и никой и нищо не е над него РЕВАТ срещу Гешев а тази служебна юмручна власт

77

Анонимен

преди 1 година

Много хубава новина

76

Щом и

преди 1 година

холандците,опссс нидерландците пропищяха от еврото и заявява,че са загубили стойността на гулдена (с около 30%) и суверенитета си,влизайки в еврозоната! Сас още преди 25 години е заявил,че решенията да се влиза в еврозоната са винаги политически и никога икономически обосновани. Не се е провеждал референдум.Възмущението на все още независими и будни журналисти,икономисти и финансисти,че Холандия плаща дълговете на Италия и Гърция,вместо да се погрижи за тяхната държава... Познато,а?

75

Анонимен

преди 1 година

трябва да се приеме еврото на всяка цена. Българските политици са фалирали интелектуално, морално и волево, затова не успяха да въведат Еврото. Еврото трябва да се въведе час по-скоро.

74

Винету

преди 1 година

Брей, ми то на *** им бутнаха опорката за еврото. Ко шъ праат ся за предизборната кампания !?

73

Анонимен

преди 1 година

С 40 милиарда дълг и 16 % инфлация , какво евро

72

до 64

преди 1 година

аха, разбрах, живееш, ама ти си мислиш, че живееш, ти си модерен роб вкаран в матрицата, как ти остава време да пишеш като работиш на две или три места.

71

Анонимен

преди 1 година

ЕС няма да остави вън от еврозоната България, критериите могат да бъдат пренебрегнати и хоп с евро.:))

70

Анонимен

преди 1 година

И като влезнеме какво ще станем богати. Ами не, ето Гърция фалира с евро, а без евро не фалира.

69

Анонимен

преди 1 година

e, togava pravete kvoto si iskate s vashia si bulgarski pensioner aslan v kletka ;)

68

Анонимен

преди 1 година

До 64. Щом живееш в америка си наясно колко дибилизирано е там населението и колко от него живее в каравани. За бездомниците, няма да коментирам.

67

Съветски телевизор

преди 1 година

Да, бе! Тези държави, които приеха еврото сигурно изчезнаха. Отде ви сбират такива тролеи?

66

Анонимен

преди 1 година

Слава богу!

65

Добрата новина

преди 1 година

Да запазим своята национална идентичност и Българския лев!

64

Хер Ъц

преди 1 година

Ха, дано!!! Не ни трябва еврото им, имаме си Български Лев!!!!!

63

Селянина с колелото

преди 1 година

Тука по селата буренясали и изоставени в евроатлантическа Тиквария още не е дошъл 20 век!Какви ти еврозони сънувате бе!?Хахах!

62

до 54 анал лизатора

преди 1 година

развявай многоцветното знаме, слагай токчето и заминавай на парад, защото от теб нищо не става освен да *** лизираш.

61

Кудкудяк

преди 1 година

Добре де няма ли да изчакате да мине референдума за запазване на лева преди да приемате закони, да правите комисии и да сечете монети? Българите може да решат, че не искат да приемат еврото до 2042г. Какви са тия своеволия, една шепа неизбрани от никой чиновници решават кардинално монетарната политика на страната. Бал съм ви и демокацията.