49

До Чичолина

преди 1 година

За Красно село говоря! Масивна тухла с истинска квадратура и южно изложение, с гледка към Витоша. Толкова бързо забравяме ФАКТИЧЕСКАТА ИСТИНА, след 2008 пазарът се СРИНА и много от балонизираните цени се сринаха двойно. Сега просто ни чака същото! Няма как да купя (въпреки, че мога) панелна боксониера на първи етаж в Люлин за 100хил.евро или хубав тристаен в хубав квартал за 300хил.евро!! Просто не е това цената ПАЗАР му се казва на това!

48

ЦЯЛ СВЯТ ПАДАТ

преди 1 година

В ЦЯЛ СВЯТ ИМОТНИТЕ ПАЗАРИ ПАДАТ ПОД ТЕЖЕСТТА НА ВДИГАНЕТО НА ЛИХВИТЕ ,У НАС ЩЯЛО ДА Е ОСТРОВНА СТАБИЛНОСТТА - ТОВА КОЙ ГО КАЗВА ?БРОКЕРКА ОТ АДРЕС !!ПЪЛНА МАНИПУЛАЦИЯ ,ИМАШЕ РЕПОРТАЖ ПО НОВА ТВ ,НЯКАКВА АНА МИЧЕВА КУПУВАЛА ЗА ДЕЦАТА СИ АПАРТ 70М2 ЗА 250 ХИЛ ЕВРО,БИЛО НОРМАЛНА ЦЕНА ,АМА АНА МИЧЕВА СЕ ОКАЗА БОРКЕРКА В А Д Р Е С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ,ПОДСТАВЕНА ДА ИГРАЕ МНИМА УЖ КУПУВАЧКА - В ИНТЕРЕНЕТ ЗАВРЯ ОТ ИЗМАМАТА И ТО ПО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ -СМЯТАЙТЕ КОЛКО СА ИЗГЛАДНЕЛИ

47

Анонимен

преди 1 година

Във Варна ръст на цените с 30% а населението от 2011 до сега е намаляко с 40 хиляди.Смятайте за каква спекула става въпрос.

46

КЪМ ВСИЧКИ КУПУВАЧИ

преди 1 година

Как така цените няма да падат като тия дето надуха балона Централните банки вдигат агресивно лихвите ЗА ДА ПАДНАТ ЦЕНИТЕ -И то не само на имотите ,НА ВСИЧКО!-Дори с цената на криза .Абе докога в тая клета държава и медии и всичко ще лъже и манипулира обществото ?ДОКОГА ?Хората не четат какво ставА В ЦЯЛ СВЯТ с имотните пазари ,тука Адрес ще лъже и ще манипулира ,нали до оня ден лъгаха ниски щели да са лихвите НИСКИ АМА ДРУГ ПЪТ ,ВИДЯХТЕ КАК СЕ ОБЪРНА ТРЕНДА

45

КЪМ ВСИЧКИ КУПУВАЧИ

преди 1 година

Не слушайте такива платени статии,пазара е зле ,а брокерите се хранят от сделки,когато къпувачите се дърпат ,те умират ,пазар няма -ето вижте какво казва "купувачите и продавачите не бива да чакат някаква съществена промяна на пазара."/КОЯ БЕШЕ ТИ ?/Четете какво става в САЩ,Канада,Швеция,Дания,даже и в Германия почна спада в пазара ,цял свят имотните пазари падат нас ще ни лъжат грозно и долно

44

Перниканец

преди 1 година

Според Тенекеджиева хората със спестени пари сега е добре да купуват имоти....Баш сега е момента ша знайти. Цените са на вършето, купувайтер бръже.

43

дсс

преди 1 година

новия тренд - холокухня (да ти мирише на манджа) със спалня - двустаен ??Едно време кухнята не се броеше

42

До 48

преди 1 година

София не нараства, защото най-награя провинциалният слугинаж покрай КОВИД му увря главата да си стои на село и да копае градинката. Аз правя същото, прочее, но виждам масовката, която се юрва за София какво представлява- тотална функционална неграмотност, че дори стряскаща. Тези хора не са на пазара за жилища и са тотално ненужни на София откъм ползи за общество и икономика.

41

Пепе

преди 1 година

Толкова много лъжи, само в една статия не бях чел скоро. На всичкото отгоре с едно високомерие, как "бедняците" така и така не участват в пазара да не се бутат. Моят личен опит, е че купих тристайна тухла в хубав (южен) квартал на София, за под 60хил.евро 2012, преди кризата подобни имоти можеше да се купят за не по-малко от 120хил.Евро. Сега апартамент като моя, се опитват да го продават за 200хил.Евра, кое му е поскъпнало, освен че остаря с 10 години. Такъв брутален балон ще се спука зловещо!!

40

Aз кочо

преди 1 година

Мисля, че това е най-доброто обяснение, защото сте щастливи от растежа, но той е неконтролируем и след това "бум", казва Талеб, като обяснява, че "туморите" включват всичко - от биткойн до рязко покачващите се цени на недвижимите имоти.Вече не вали дъжд от пари. . Дисниленд приключи, децата се връщат на училище. Няма да е толкова гладко, колкото беше през последните 15 години", предупреди той.

39

На две овци

преди 1 година

Не им харесало да бъдат овци, затова ударили един палец надолу на предния ми коментар, е па плащайте по 5 бона на тон пелетите ако искате, със сигурност това ще ви направи по-щастливи, сиреч доячите ще добиват суровина от щастливи овци ....

38

Аз Кочо

преди 1 година

през последните 15 години инвеститорите са свикнали с почти нулевите лихвени проценти, въведени, за да измъкнат западните икономики от финансовата криза през 2008 г. Това предизвика редица балони при активите, които се търгуваха на много по-високи цени от реалната им стойност. Талеб ги оценява на повече от половин трилион долара, наричайки ги "илюзорно богатство", чиито пазарни оценки не са пропорционални на паричните потоци на компаниите."Какво носят нулевите лихвени проценти? Тумори. През всичките тези години активите се раздуваха като луди. Мисля, че това е най-доброто обяснение, защото

37

Анонимен

преди 1 година

София вече не нараства! Най-елементарното - вижте университетите, едвам пълнят специалностите си. Другото - маса народ бачка онлайн и се е изнесъл от Софето някъде на чист въздух и спокойствие, третото - в провинцията все повече стъпват чужди фирми, чужди супермаркети и чуждо производство, хората и там почнаха да взимат добри заплати за провинцията и липсата на разходи там, та за какво им е да се бутат в София под наем, вместо да си седят в собствеността?Така че нека вдигат още цените в Софето.

36

до 44

преди 1 година

Не са особено нереални. както по-долу човекът е написал определена социална група хора купува жилищата. Няма как склададжия с 3к заплата и касиерка с 2к в София да идат и да купят апартамент- то смешно. На гол тумбак, чифте пищови. През последните години много скочиха заплатите в западните компании при хората, полагащи квалифициран труд, и с лекота се взима жилище за 200к евро и нагоре. Не казвам, че е умно да се купува при тези цени, напротив- аз влагам в друго. Имоти досттъчно си имам.

35

Хах

преди 1 година

Пак ли се залъгвате с глупостите за спукващия се балон :)) До нас 2 огромни кооперации се изкупиха на зелено наедно с паркоместа и гаражи. И тва на луди цени на кв. метър.

34

Анонимен

преди 1 година

Пак едно и също... така и не разбрахте, че в комуно дупка няма кой нормален човек да купува. Това че някой се преместил от Сливен в София и си купил апартамент не може да повиши много цената му.

33

УТРЕ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ

преди 1 година

УТРЕ КАТО ТРЪСНЕ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ОТ 7 СТЕПЕН ПО РИХТЕР И СГРАДИТЕ ЩЕ СЕ СРИНАТ !!!

32

Анонимен

преди 1 година

Нормално е да растат цените. Едно на ръка заплатите в София през последните 10 години станаха четворни и вече всеки втори в ИТ сектора взима над 10к (стигат до милиони годишно). Масовият купувач е семеен със сумарен доход на семейството 20-30к и нагоре. Аз не бих вложил в имоти, защото имам над 20 (до един под наем) от чакащи да се спука балонът (взимам им сладко, сладко паричките от наем). След данъци взимам над 40к от наеми (не давам под наем кутийки и панелки). И те така те :) Чакайте си.

31

Анонимен

преди 1 година

И на ме ми се иска да паднат цените но няма как да стане, като има кой да купува. Гледам продали са за 42000 евро едностаен панелка около 25 квадрата за тотален ремонт в Люлин 7. Като му сложиш данъците и ремонта 1 стая в Люлин 7 ти е над 100000 лева.

30

факт на 100%

преди 1 година

сичкото селяне тръгнали гражданье да стаят , а из цела София се миека .