75

дogan

преди 15 години

ще направя банкет когато Симо Дъртото Крадецо гушне букета...

74

z

преди 15 години

Като чета коментарите разбирам защо този народ е родил Мирчо Спасов, Гогов, Газдов и много други комунистически убийци. Не е ли ясно, че ние сме генетично увредени?

73

cz3t

преди 15 години

Долното е до 65

72

българин

преди 15 години

62, ти си един злобен ***, гашник и ***. Да, Княз Кардам Търновски е българският престолонаследник. А комунистическият референдум против монархията от 1946 г. е абсолютно незаконен. Простотиите на дъртия Симеон са друга тема. Именно такива протни плебеи като теб завиждат на всички благородни хора с потекло. Не злобей, защото такава трагедия може да се случи на всеки.

71

преди 15 години

стига с тази катастрофа на "принц" Кардам...всеки ден стават катастрофи и умират хора-свикнахме вече...той да не е по-различен от другите...

70

of nina BURDUK

преди 15 години

Едно е да крадеш от държава на която нищо ама нищо не си дал и да оставиш пенсионерите да се самоубиват щото нямат пари за лекарства а децата да се молят за спонсорство за лечение ДРУГО Е ДА ПРИКАЗВАШ ОТ МАЙНАТА СИ И ДА ДАВАШ АКЪЛИ!!!и трето никой не му желае зло на тоя а ДА ОЗДРАВЕЕ И ДА ВИДИ ТАКТКО СИ НА СТАДИОН ВАСИЛ ЛЕВСКИ където ще бъде осъден по китайския метод за борба с КОРУПЦИЯТА И КРАЖБИТЕ!!!ГОСПОД щом е допуснал да се случи ЗНАЧИ ИМА ЗАЩО!!!!

69

...

преди 15 години

IMA OSTE TAPANARI,OTKADE SE VZEHTE TAKIVA ZASTITNICI NA GRABITELITE NI? TAKIVA KATO VAS OTKRIHA 4E V BALGARIA E IMALO 500 GODINI TURSKO PRISASTVIE.MAZOHISTI!

68

Nina Gunduz

преди 15 години

Не пожелавай на ближния това, което не искаш да ти се случи на теб.. само това бих казала. Дано да се оправи човека.

67

KNIAZ

преди 15 години

SAMO DA POPITAM,-NE E LI TOZI UPALNOMOSTEN DA REKLAMIRA NASITE VINA POSVETA?MOJE DAE DRUG OT BRATIATA,NO MISLIA 4E E TOZI. A KOLKOTO DO ZLOBATA,AZ NE VIJDAM ZLOBA VAV FORUMA,TOVA SA KONSTATACII I POJELANIA. TA 4E, VSEKI S MNENIETO SI. 4ARSKA FAMILIA,TE TAKOVA TE NE SA,4ETETE ISTORIA,TAM PISE KOGA E SUSPENDIRANA TARNOVSKATA KONSTITUCIA. BOJE PAZI BALGARIA,NE IZMISLENITE SAMOZVANCI!!!!!!

66

Мони ХАЗАРТА

преди 15 години

Ще ви продам на Хазарт всичките!!!! От тая държавица само ловните стопанства ще оставя и 500 декара гори да има да сеча!!!вие ме посрешнахте като месия а сега!??ИСКАТЕ ЛИ ОЩЕ 800 ДЕНА ,А????

65

бай ху

преди 15 години

аз пък се моля да ви пазят санитарите, та да не прескачате оградите и да ***.кате в публичното пространство, ама на - промъкнал си се. княз Кардам е някой си, и не е правилно да бъде наказван за чужди грешки, но да ми разправяш, че е български престолонаследник - айде нема нужда. първо - България е република, второ - Кардамчо е всичко останало, но не и българин.и между другото, житейската справедливост е малко по-сложна, отколкото си представяте. едва ли се е претрепал случайно.

64

преди 15 години

КАК МОЖЕ ДА ИМА ХОРА КОИТО ДА ЗАЩИТАВАТ *** ОПОСКАЛИ БЪЛГАРИЯ ?!?! В БЪЛГАРИЯ НЯМА НЕВИНЕН МИЛИОНЕР , ПЪК БИЛ ТОЙ И НА ЦАРЯ СИН !!!НАИСТИНА СЪЖАЛЯВАМ , ЧЕ НЕ СА БИЛИ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО ДА СЕ ПОТРОШАТ ...А , ЧЕ НАРОДА Е ОВЧЕДУШЕН - ТАКА СИ Е - САМО ЗЛОБЕЕ КАТО СТАНЕ НЕЩО ТАКОВА , ЗАЩОТО НЕ СМЕЕ САМ ДА ВЗЕМЕ ПО ЕДНА СОПА И ДА ИМ ДАДЕ НА ВСИЧКИТЕ *** ТОВА КОЕТО ИМ СЕ ПОЛАГА , ЧЕ НАПРАВИХА РОДИНАТА НИ ЗА ПОСМЕШИЩЕ НА ЕВРОПА И ЗА ЖАЛКО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ !!!

63

bg.post

преди 15 години

Докато не се намерил някой да ме нарече ***-и дали, им се, е така.

62

българин

преди 15 години

Княз Кардам не е виновен за глупостите на баща си.Княз Кардам Търновски е българският престолонаследник и се моля Господ да го пази!

61

преди 15 години

Вие отдавна сте мъртви бе хора, мъртви сте, няма ви!

60

преди 15 години

Бог забавя, но не забравя! И децата плащат греховете на родителите си. Няма нищо благородно в тая крадлива *** Симеон и сестра му. *** е поебнал, та има доста деца, все някой ще оцелее от семката му.

59

преди 15 години

Съдбата ЗАБАВЯ,НО НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯ!

58

bg.post

преди 15 години

То злободневието ви е превърнало в мразещи и неспособни за прошка хора. Дали по този начин обичате децата си, идали ако имсе случи нещо подобно ще реагирате по този начин, защото по улиците на България днешно време загиват много хора и някои от тях са ваши близки. Дали реакцията ви е била същата? Дали въобще е останало нещо човешко във вас и ако етака, то трябва да признаете, че става въпрос за човек.

57

преди 15 години

znachi ima gospod

56

wert

преди 15 години

Това е възмездие за магистрала Тракия, която заради крадливия му баща така и не се построи и десетки ако не и стотици хора загинаха на кирливия път там