112

Анонимен

преди 1 година

Килифарев.Нещо издишаш.Как така са влезли руснаци да плащат мирните хора с ЕС и НАТО.Нима през ноември 2013г.не излязоха ония на Майдана да крещят,че ще бесят.Нима тия същите не нападнаха невъоръжени хора и ги запалиха живи.Това обаче стана през май 2014г.И как полицията решава да не се намеси въпреки всичко,което вижда,че се случва.Значиннякой е заповядал,а този някой представлява власта,която му е дадена от Киев.

111

Striker

преди 1 година

Тоя от къде го намерихте, бе?! Просеше пред централата на *** ли?хахаххаха! Е.аси и червената т.ква!!!

110

Адмирации

преди 1 година

Дано руснаците дойдат и ни освободят! В България, няма кой да се бие срещу майка Русия!

109

Костев

преди 1 година

Ха-ха ако стане патаклама между нато и русия, ще мобилизираме и изпратим на фронта да се бият за демокрацията първо родните ватняци. Няма не искам няма недей - така процедира и любимия ви тавариш Путин - от ЛъйНъРъ и ДъйНъРъ изловиха мобилизанти от университеите, заводите и маршрутките. Пуснали фейкови маршрутки които возят бараните право във военкомата. Гледайте малко ютуб канала на Волдомир Золкин да се просветите.

108

Писна ми

преди 1 година

Писна ми на дедовия от пейраси дето всяват страх и се правят на големи разбирачи. Преди разбираха ковида, сега войната утре извънземните.

107

Анонимен

преди 1 година

То не е само начинът да се биеш в Украйна, има и други начини да помагаш. Радостното е, че България в тази война е на страната която е против болшевиките.

106

Анонимен

преди 1 година

Руснака само да има късмета да стъпи на юг от Дунав с враждебни намерения. Веднага ще предприемем тактиката на израелската армия - око за две, зъб за чене. Много битови алкохилици и маниаци от Вагнер, ще положат кости на нашата земя. Може да са ни освободили, но не са ни поробили. Българската земя си е българска и всеки, дръзнал да го оспори, ще се види скоропостижно със Създателя.

105

Бай Асен

преди 1 година

Заминавайте да се биете в украйна като ви е мила демокрацията, мен ме вълнува основно цената на бирата и салама, па ако ще и Асан или Арсен да се казвам. Всеки с приоритети си.

104

Анонимен

преди 1 година

Този много се раздава за обещаните му копейки

103

Анонимен

преди 1 година

Видеото не се отваря и пречи и на статията да се отвори. Сто пъти го казах. Не може ли да не се пречи на хората с устройства които не могат да отворят видеото като го слагате точно на статии с най голям интерес. Мразя това

102

Килифарев

преди 1 година

Родната вата никога няма да проумее че цялата каша я предизвика росия още през 2014та. Когато в украйна влезнаха руски фсбейци като стрелков гиркин да надъхват и плашат местното население с ЕС и НАТО, а за инцидентите с насилие на които се позовавате как укро полицията бездействала всичко това е по сцемарий на руското фсб. нали не мислите че полицаите в източна украина са пратени от друго място? Това са местни полицаи на които местните босове са им наредили да правят или не правят нещо.

101

Вземи си хапчетата

преди 1 година

Със сигурност няма да ходя да се бия с Руснаците заради Украйна.

100

Анонимен

преди 1 година

Нещастници,Украйна не е в НАТО и не е в ЕС.Не ставаме вражеска страна,а вие искате да ни го втълпите,за да ни пратите за пушечно месо.Заминавайте да си ловите в Украйна по улиците украинци.Тук сопата ще ядете и ще има бунт ако ни вкарате в чужда война.И онези платените коментатори от укро пропагандата да заминават веднага!Има 3-*** дезертьора за Зеления...да си ги хваща и да си ги взима.

99

Анонимен

преди 1 година

експертът по сигурност Велков сигурно си е взел дипломата от политехниката в Москва и там са го вербували говори глyпocти по бг медиите.

98

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да победи.Всички губят при война.

97

Анонимен

преди 1 година

Заради някакви укри няма да умираме.Да ви е ясно!Те са си предизвикали войната и отказват мирни преговори.

96

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще победи Русия

95

Анонимен

преди 1 година

До 113:Заминавай си още сега в Укрия и не бутай и другите там!Марш!!!

94

Анонимен

преди 1 година

До 111. Лежи ти на тая. Но на вън внимавай кво говориш да не си изгубиш зъбите.

93

Анонимен

преди 1 година

110 още малко няма денги :)