92

Анонимен

преди 1 година

Някои хора трескаво се стремят да докарат света до световна война... Човечеството гледа и тъпее как запада тика Русия до ръба на световна война с неспирни провокации и ескалации...Скоро човечеството ще напуснем този свят...Конфликта не е между Русия и Украйна а между западната мултинационална олигархия и останалия свят, като удрят най-силното звено във военен аспект - Русия. БЕЗУМЦИ! АЛЧНИ ЗАПАДНИ БЕЗУМЦИ!!!

91

Анонимен

преди 1 година

До Нафарфорий. Ептен си изтрешел. Начи ако сме русофили немаме национална гордот, обаче ако сме американофили имаме такава ? Нящу не ти излязва.

90

едно ангелче ми каза

преди 1 година

"Тази война е само една блъмка от задаващи се промени които не са за доброто на човека! Само войната в руските земи може да ликвидира еврото и да възроди долара които трябва да възкръсне като птицата феникс! Една война винаги води до покачване на стойността на долара стига тя да не се води на американска територия. Ако руснаците са умни, трябва непременно да прехвърлят войната на американска територия. Само така злото настанило се във Фашингтон ще бъде унищожено!"

89

Брей!

преди 1 година

Брей колко руски националисти имало из този форум!Ами като сте такива русофили и Путинисти, защо не престанете да използвате компютри, операционни системи, смарт устройства, престанете да гледате US филми и да минете само на руски такива? Уууупс то май няма такива. Пък може да яхнете и старите москвичи и да отидете за пушечно месо в услуга на Путиновия режим. Толкова сте изгубени в превода, че чак не е истина.

88

Анонимен

преди 1 година

По време на пустиня буря, унищожените танкове на Садам T72 бяха 500 срещу един Ейбрамс на американците. Мисля, че дори и малко бройки, технологичното преимущество винаги е било на страната на запада.

87

едно ангелче ми каза

преди 1 година

"Комунистите от Фашингтон имат за цел да ликвидират капитализма, като вдигнат данъците и по този начин откажат гражданите от правото на частна собственост. Те искат притежаването на собствено жилище и собствена кола да останат в миналото и това да се превърне в услуга която ще се предлага от корпорации които са назначили тези комунисти на власт. Тогава всички граждани ще бъдат лишени от частна собственост и ще бъдат принудени да живеят под наем и да ползват само коли под наем, защото притежаване

86

Анонимен

преди 1 година

До Въпросче. С реактивни са. Зад тях трябва да вървят цистерните с гориво.

85

Доор ее Зоор 2018 г

преди 1 година

На 07 февруари 2018 гв Сирия музикантите вагнеровци присъстваха на представление с диригент Маестро Чичо САМ но много малко от тях успяха да разкажат за впечатленията си .

84

#404

преди 1 година

Русия ще отговори с ТЯО. Танковете използват оръжие с обеднен уран, де факто продукт на ядрен разпад.... Ще висите по дърветата, войнолюбци.

83

Анонимен

преди 1 година

До Муахаха. На Софето не и требат ядрени бомби. Тя ше се срине от страх само при слуха за бомардираните други градове.

82

До абе

преди 1 година

Ааа да! значи ти си путинофил! Путинофила е Български продажник които НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! Та искам да ти кажа, че лично путин така унищжи 40 HIMARS комплекса! заедно с боеприпаситре им! Нищо, е САЩ изпратиха само 16! Та сега пак да не земете така да унищожите и тез танкове! :))))))))))))))))))))))))))

81

Анонимен

преди 1 година

До 79. с какво воюват украинците с руски танкове.И видиш ли те имат,а руснаците,които ги произвеждат нямат.Това,че украинците губят танковете нямат вина.

80

Уил Смит

преди 1 година

А моZкалският " основен" танк е т62 само на около 100 лазарника ХАХАХАХАХАХАХА сега ще видиме Z ките накъде ще бетаг от " добра воля"

79

Анонимен

преди 1 година

Нагли Янки! Нали сами щяхте да ни " пазите" от руснаците бре Бледолики задокеанци??? Защо досаждате на Германия и другите Европейски " членки"???!

78

1984

преди 1 година

След новината чертожниците се захванаха трескаво на работа и вече начертаха първия чертеж...

77

Анонимен

преди 1 година

Урал-вагон-завод скоро достави 67 броя чисто нови Т-90 на руската армия. Годишният им капацитет е около 250-300 танка в невоенно време. Путин скоро нареди удвояване на производството. Дъл ша могат западните псиихопати да компенсират, а?!

76

Анонимен

преди 1 година

Ще горят и те. Пред очите на купувачите,голяма реклама.

75

Анонимен

преди 1 година

На света има само един танк който е от 5то поколение. Всички останали включително и К2 са от 4то. Ако някой не знае има и само една ядрена подводница от 5то поколение както и само една междуконтинентална ракета от 5то поколение. Холивудските филми са за деца и жълтопаветни олигoфрени.

74

едно ангелче ми каза

преди 1 година

"Злото се е настанило във Фашингтон и то ще разруши всички! Ще започнат от белите в Америка които трябва да станат роби на черните. Белите в Европата трябва да застанат на колене пред арабите, а след ликвидиране на бледоликите в руските земи с помощта на братоубииствен ядрен конфликт, ще дойде ред и на източноазиатските народи да бъдат изтребени както индианците. Целта е ЧЕРНИТЕ да владеят света и да са единствената привелигирована нация на тази планета, а останалите раси ще живеят в резервати!"

73

Анонимен

преди 1 година

до Адмирации - Ухааа, от Северно море до Петербург - 12 секунди, до ьобанная Масква - 23 секунди...ти да не си въобразяваш ,че другите ще седят и чакат с изплезен език като деебили като теб?