38

преди 1 година

Избиха птиците, след това свински грип, след това козичките на бабата и сега когато всичко е избито - яжте скакълци, само "аз" внасям брашното .., ако това не е контрол и монопол ...

37

Анонимен

преди 1 година

"Е,айде стига сте се тръшкали.Нали знаете,че най-скъпото кафе в света,което струва 50 000 долара килото се прави от изпражненията на онова животинче,забравих му наименованието." ============== Вярно, ама това кафе го опитват (за пиниза) единици и не е задължително, а това дето ни го гласят с насекомите, ще стане повсеместно и неизбежно - едно пакетче пакетирани ядки да си купиш, ще трябва да изядеш бая брашно от червеи, с които са оваляни за вдигане на грамажа. И те така с ВСИЧКАТА ни храна ще е

36

Що не

преди 1 година

пуснете линк към списък с цензурирани думи. Х.Л.ебарка откога подлежи на цензура? Ми да почнем само със з.вез.дички да пишем. Написах го с точки, че вече знае ли се.

35

Анонимен

преди 1 година

В бъдеще се планира човек да има 2 глави и 6 ръце, за да е по-продуктивен

34

Офанзивен дефанзиф

преди 1 година

А аз се чудя защо баба доживя до 92 години - защото цяло лято гонеше скакалци и насекоми по полето, за да ги яде. Знаеше, че са много полезни още преди толкова именити професори и диетолози да й кажат... Само да дойде лятото и почвам и аз! Даже се надявам на нашествие на марокански скакалци - те ще изядат всичко по полетата, ще се угоят, а аз после ще ги ям тях - нали си трябват протеини, няма как! Ммм, вкусно!...

33

Анонимен

преди 1 година

Нормална соя вече няма!В цял свят е вече ГМО!

32

Анонимен

преди 1 година

Запомнете тези две sатанински имена - Дервенкова и Китанова, лакеи на НСР. А позицията на проф. Байкова е добре да си я запазим, защото скоро ще й отнемат думата.

31

Лапаiте ми го

преди 1 година

Евил Юниън , Сатаник Темпъл , Слава Украине

30

Анонимен

преди 1 година

"от мен зависи какво ще ям, аз решавам и няма да позволя някой да мисли или решава вместо мен какво,колко и кога ще консумирам" ................... де да беше... те слагат евтинджос гадостите НАВСЯКЪДЕ в хранителната индустрия, вкл. вече слагат брашно от щурци и смлени брашнени червеи, и - естествено, не се чувстват длъжни да ни го казват. Каквото и да си купиш вече, абсолютно всичко, е бъкано или със 100-процентова химия, или с такива евтини отрови като ГМО царевичен сироп и брашно от насекоми.

29

Анонимен

преди 1 година

Че то от известно време протеин на прах се прави от червеи. Достатъчно клипове има в тубата

28

Анонимен

преди 1 година

Давос- гадове

27

Анонимен

преди 1 година

До 71 - Ами не ходя на такива. Нито на японски. Сега и 20 лева за нудълси и преоценено свинско с изтекъл срок на годност ...не мерси.

26

Българин

преди 1 година

Прозореца на Овертон в действие. Особено с такива статии...

25

много интересно

преди 1 година

До вчера врещяха,че Земята се пренаселва и се чудеха какви глупости да пробутват!Сега вече се знае,че раждаемоста рязко е спаднала в Китай,Индия и Нигерия,и в още доста страни!Така че с буболечките ще има проблем!:)))

24

Анонимен

преди 1 година

Някой си професор се кълне как в скакалецът имало еди колко си %: протеин, мазнини б12 мастни киселини, минерали... въобще всичко необходимо за човешкия организъм. Казвам - преди да насърчаваш хората, изкарай 3 месеца на вода и само хапчета с тези химически съставки (които са достатъчни за човека). После се покажи пред хората да защитиш пак тезата си.

23

Анонимен

преди 1 година

Гледах един милиардер... 24 годишната му дъщеря, в огромната си мъдрост гонпопитала, защо яде месо и той спрял. Ама сега, трябвяло да не яде месо 11 години, *** да си "избие" "въглеродния отпечатък" от това, да лети с граждански полет то Тайланд (сиг. заради лейди бойчетата - не съдя, просто да бъдем честни). Един човел нямало знапение ... Ама милиард ако спрат да ядът месо... Ехеее спасявали планетата ... Откачалници!!!

22

Хан Тервел

преди 1 година

Байкова що не кажеш нещо и за твоя колега от Швеция проф.Магнус Содерлунд който ни предлага да ядем човешко месо! Аргументите бяха същите!

21

Анонимен

преди 1 година

нещо тука за конспирации ала бала ,*** .Май всичко което говориха конспираторите се случва

20

Анонимен

преди 1 година

"Тия професори чуват ли се какво говорят, или парите са им замъглили изкуфелия мозък" - Мозъкът им е добре. Моралът и етиката им обаче ги няма никакви.

19

Анонимен

преди 1 година

Професорката да си навреме дипломата между краката и да сяда да плюска буболечки. Басиму и не нормалния свят дето стана