84

Анонимен

преди 1 година

Герасимов, началник на Генералния щаб на въоръжените сили на РФ:"Въоръжените сили на РФ в специална операция се противопоставят на почти целия колективен Запад, такава интензивност на военните действия никога не е била в историята на съвременна Русия." Почти всички оказват съпротива, но засега без основната жива сила и без редица оръжия. Господарите на НАТО имат свои планове за ескалация в зоната на специална военна операция, от началото на която между другото изминаха точно 11 месеца.

83

Бати

преди 1 година

Братята ребята ще ги ликвидират всички бандеровци.Само да не нападнат нас че доста хора сме служили във Варшавския договор и голяма стрелба ще падне. Да му мислят НАТО в България как ще плуват към Турция по Черно море в стил Майкъл Фелпс.

82

Анонимен

преди 1 година

Да видим дали ще има официални изявления от спонсорите на укронацстите след официалната оставка на Тимошенко. Актуализация: Тимошенко, най-близкият до Зеленски крадец, потвърди, че е написал писмо за напускане на поста заместник-ръководител на кабинета на Зеленски.

81

А те и мисирките

преди 1 година

клявкат, но Украйна намаля с 20% териториално и не се знае с колко процента демографски.

80

Анонимен

преди 1 година

Говорителят на Държавния департамент на САЩ Нед Прайс:В следващите дни можем да очакваме новини от Германия относно ситуацията с доставките на танкове за Украйна. Украинските политически телеграм канали пишат, че това е пряко свързано с оставката на Кирило Тимошенко(заместник-ръководител на кабинета на Зеленски).Веднага след като беше съобщено, че той е написал изявление на своя глава, САЩ веднага обявиха положителни събития за Украйна.

79

Анонимен

преди 1 година

Русия винаги води безразсъдни войни по отношение на личния си състав. Изобщо не им пука за човешкия живот - важното е - вперьод... Отпред те стреля противника, назад нямаш шанс - политкомисарите те стрелят ако решиш да се връщаш.

78

Жал ми е

преди 1 година

За памперс на Путин. Какво ли ще му се налага да види още:)???

77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "всички свободни западни демократични медии непрестанно повтарят този факт" ---- то само с повтаряне нЕма да стане тази работа хахахах. А тия същите "свободни" и "демократични" медии защо не настояват за разследване на наднормалната смъртност, която се шири почти по целия свят и взима повече жертви от войната в оссраина??? ... или са свободни и демократични само да повтарят каквото им спуснат господарите хахахаха. Само най-големите ***.оти останаха да вярват на "св. и демокр. западни

76

Анонимен

преди 1 година

Когато и да ги изтрепеш тия корумпета Украинците все е късно.

75

Честито на печеливши

преди 1 година

До Анонимен "Украйна печели" ---- какво печели? Потупване по рамото от пидо джо? Не бе сериозно? Какво е спечелила осраината до момента? Над 400 000 ранени и преселени при бандера мъже? Стотици унищожени села и градове? Унищожена инфраструктура? Загубена територия колкото една България? Земи минирани за още десетилетия напред? Стотици хиляди емигранти, които никога повече няма да се върнат? Та какво точно печели осраина??? ААаа, да, забравих - сърцата и мислите на "колективния запад". Честито!

74

кубанская столица

преди 1 година

До Анонимен 80и цялото население на цивилизования свят... Е кой? Население на нища България?... Да-а-а. Това е пример

73

Анонимен

преди 1 година

До 80.Кой е казал,че трябва да се вярва на западните медии и на Зеленски?

72

Анонимен

преди 1 година

Освободят ли Донбас по нататък за Русия няма пречки, НАТО 8 години строеше система укрепления в Добнас, практически непревзимаеми, но братушките се справиха с украинските бандити, а след Донбас пътят на запад е открит.

71

80-ти

преди 1 година

Цитирам те: "Русия губи, Украйна печели, всички свободни западни демократични медии непрестанно повтарят този факт от една година"... Кой викаш го повтарял цяла година :) Ми да вземат помощи за РФ да пращат - Украйна така или иначе е в небивал разцвет :)

70

Анонимен

преди 1 година

Русия губи, Украйна печели, всички свободни западни демократични медии непрестанно повтарят този факт от една година и цялото население на цивилизования демократичен свят е убедено в това, но малката групичка на нашите русофили е пpocта и не може да го разбера това нещо.

69

Анонимен

преди 1 година

До Гургур - голямо разпадане на САЩ и НАТО падна ве гургур! От 70 години и кусур само това се чува!

68

кубанская столица

преди 1 година

Русские имат днес нова тактика: ако пробият фронта, те няма даспрят повече, а последват противник, доколкото е въможно. И сега русские се готвят да настъпят Запорожье. Те вземат клещи и прекъснат всякакви връзки, независимо цивилен или военен доставка. Цивилните хора знаят, че русские ще дойдат и съответственно имат доста время да напуснат града. Да се бия за центъра на Запорожье е безсмисленно, градът е твърде голям. Всички украински военни ще бъдат уничтожени. Те са предупреждени, е избор им

67

???

преди 1 година

Техническа грешка - друг път. Доставчика писал яйцата в кг :) Те на взеха за тия, дето снасят :)

66

Гургур

преди 1 година

Украйна ще остане само Киев и областта накрая. Няма да има повече излаз на море. Западната й част се присъединяват към Унгария, Словакия и Полша. Украйна ще бъде под ръководството на Русия. САЩ и НАТО се разпадат!

65

Близо е!!

преди 1 година

Работайте, братья!! Краят се вижда, ударете накрая Авдеевка, че да си отдъхнат гражданите на град Донецк.