108

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Я кажи за ЕС как е?" Значи това което казвам е от Първа ръка за Австрия. Приятели живеят във Виена. имат за година 300 евра отопление защото във Виена има енергостанция която гори ***. 1200 евра е тока на 4 членно семейство месец 2 тв, печка(А+), Пералня и сушилня(А++), 4 ГСМ, 1 комп, 3 лаптопа децата са големи малката е тинейджърка. За да не фалират Правителството им даде 250Евра енергийна помощ септември мисля и още веднъж същото Януари. Оплакват се от скочили цени всякакви!

107

бел прах в очите

преди 1 година

Само нашмъркан може да твърди обратното! Както някои зелени и техните дилъри!

106

Писен за Киро

преди 1 година

Бате КирО от Канада! Гладна калинка!В парламента влизам аз, да роботя СРЕЩУ вас!Обещаха ми заплати, Ах Заплати! От Съединените Щати! Ах Щати! Ще говоря с бизнесмена, Зеленски шоумена! Че Марионетка ставам аз!

105

До 123

преди 1 година

Спри алкохола! И наркотиците!

104

Анонимен

преди 1 година

Големия майтап е че Украйна си мисли че още съществува!

103

Гарантирано

преди 1 година

на Жужака газът гори.

102

SS

преди 1 година

И аз не се съмнявам ,че Русия ще победи ! Също съм и убеден ,че в Бг един ден ще има нов Народен Съд за нац. предателство ! Убеден съм също ,че озверелия народ ще влачи по улиците днешните евроатлантици и главите им ще дрънкат по асфалта ! А Бай ви SS ги разбира тия работи !

101

Анонимен

преди 1 година

Фабриките в Русия работят 24/7 дни и произвеждат ракети, танкове и амуниции! Украйна свърши съметските оръжия и тези на Източния блок! Остана с 14 танка, един разбит хеликоптер и беркани к домати да хвърлят по дроновете!!

100

Анонимен

преди 1 година

До 117....И колко самолета сме ,,загубили" за Украйна?...Имаме 5....Даже не се дели на 2...

99

Чугунолеяр

преди 1 година

До Анонимен 103 - Съгласно Министерстовто на отбраната на Расийската ппеедеерация, танковете са много повече, но 2/3 са напълно негодни, а останалите 1/3 се движат на късмет, дори и на-новите, като оня дето спря баш на Красния и съветските трактори едва го изтеглиха, за да спасят резила.

98

Анонимен

преди 1 година

Русия отдавна загуби тази война.

97

Само нашмъркан

преди 1 година

Само нашмъркан може да твърди обратното! Като някои зелени и техните дилъри!

96

Анонимен

преди 1 година

Сега остава и да каже че до 800 дни ще превземе Украйна и вече ще му поверваме на джуджи

95

До 113

преди 1 година

И при нас е скрито покрито, колко самолети, амуниции, оръжие и мшлиарди сме загубили заради Украйна! Да не изпадне населението в шок!!

94

Анонимен

преди 1 година

Вервайте му - всичко което казва е истина - хахахааха

93

НЕ СЕ И СЪМНЯВАМЕ

преди 1 година

Както и за гейския съюз!

92

Джавко

преди 1 година

До Математика /Лесно е. Три хиляди танка им трябват 3000 джавелина, а според данните всяка от притежаваните в укро-армията 1000 установки е снарядена най-малко с 10 джавкофце, т.е. летящите щатски антитанкови ракетки на склад в Украйна са 10,000. Шансът някой танк да се изплъзне от джавковцете е равен на 00. Значи, скоро рашките няма да имат кьорав танк за илач.

91

Така е ..

преди 1 година

Най вероятно ДА , но на каква цена ? Измъчена , унизена , изритана от всякъде Русия , с разбита икономика.И да загуби и да спечели, резултата е еднакъв.Русия никога няма да бъде същата и там мир няма да има за десетилетия.Това е постижението на великия Путин.

90

Русия ке победи !

преди 1 година

Ванга го е предрекла,Русия ще победи ! Жалко,че нищо не е казала за тези ,които косвено помагат на фашистите да избиват руски момчета,такива като Кирил Петков и Асен Василев! Най вероятно е руските спец служби да отмъстят за смърта на войните си.Днес гледах Киро как се обяснява като ученичка в 5 клас,че изобщо не изнасял пряко оръжия за Украйна! Беше яко оцапал гащите!!!

89

Стига става смешни

преди 1 година

Русия досега не е ползвала МАСИРАНО нито авация нито АРТИЛЕРИЯ. Гаргари се с НАТО частната военизирана група -Украйна със една ръка зад гърба. Мислите ли че НАТО ще устиска пълна програма?