12

...

преди 1 година

Едно е повече от достатъчно. Потвърди се сентенцията, че колкото е по-беден един индивид, толкова повече деца цвъка.

11

Анонимен

преди 1 година

Не е важно какво мислят и искат а какво правят. Масово имат по едно дете а тези които имат по три биват заличени от тези които нямат нито едно. Средно българите имат около 1.5 деца, а трябва да е минимум 2.1. Двама човека трябва минимум да оставят две деца след себе си !

10

Анонимен

преди 1 година

До ще искат я - Еха ... не е лсено, когато свършат лекарствата, нали?

9

200к апарт

преди 1 година

Когато апартаментите са по 200-300к, няма да се създават деца. Отделно липсата на детски градини. Пазара на имоти е натурална спирачка за демографията.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10 - По-скоро, където ги "образоваха". Сега мъжете не искат деца до 45 годишна възраст, а имам повечето приятелки под 25-6 години, които казват, че бебето вссъщност било паpa3итиращ организъм.

7

Анонимен

преди 1 година

Какво ни казвате с тия коне на снимката?

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8Определено стандарта на живот може да падне, ако една жена народи 2-3 деца.Според мен държавата трябва да почне да раздава ваучери за детски дрехи, играчки и тн понеже те детските са изядени от инфлацията и не стигат за нищо, ако питате родителите.

5

Анонимен

преди 1 година

Имам един приятел който реши да продължи рода и на първа среща заговори на момичето за деца. Тя след това не си вдигна даже телефона. Явно се уплаши а го беше харесала преди това.

4

3 деца

преди 1 година

Аз преди исках 3. Но вече съм убеден, че и 1 няма да създам в тази среда. Защо да отглеждам бъдещ роб на капиталистите?

3

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е дали като го създадете, желаете да стане човек, или просто ви е за бройката, някаква си там биологична единица... Ако е второто, може и пет да си направите.

2

Анонимен

преди 1 година

Живеем във времена когато размножаването е оставено на заден план.В момента на повечето млади бългри майките и бащите им все още работят, а едно време хората са се пенсионирали рано и така е имало кой да гледа децата след като се родят.Трябва да се намали възрастта за пенсиониране за да се повиши раждаемостта. Не всеки може да си позволи бейбиситър.

1

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не трябва да се раждат деца в тия условия! Обричате ги на робство!