221

Анонимен

преди 1 година

САЩ създадоха НАТО, за да подчинят европейските страни на американския империализъм и да разширят влиянието на САЩ - евродепутат от Ирландия Мик Уолъс: "Хората искат мир и край на прокси войната на САЩ и Северноатлантическия алианс, а политиците трябва да представляват интересите на хората, не НАТО и военно-промишленият комплекс.

220

Сата НАТО

преди 1 година

Аз не виждам Русия да трупа оръжие, войска и военни бази на границата със САЩ или някоя Нато държава с която не граничи и е на сруг континент! ----///----- Аз пък виждам, че Просията прегази неутралната буферна държава Украйна и върви към нас с нож между зъбите. Следователно трябва да я унищожат. България е водила световна война, за да изтръгне Украйна от лапите на москалите, сега НАТО трябва да защити святото дело на дедите ми.

219

Анонимен

преди 1 година

На юг ЧВК Вагнер се бият за Клещеевка, атакувайки от няколко посоки едновременно. Работят щурмоваците, артилерията и авиацията на Оркестъра. Клещеевка е едно от стратегически важните предградия, чието освобождаване ще позволи на вагнерите да получат пета точка за влизане в Бахмут - от югозапад.

218

Анонимен

преди 1 година

На север частите на ЧВК Вагнер продължават да щурмуват селище от градски тип Сол, като вече контролират по-голямата част от територията на селището. Технически е по-близо до Соледар, но тази територия също е важна за бъдещия щурм на Бахмут. Успоредно с това музикантите водят активни настъпателни действия към селищата Раздоловка, Краснополие, Красная гора. В последния от север вече влязоха вагнеровците.

217

Анонимен

преди 1 година

ВС на РФ съобщават, че щурмовите групи на ЧВК "Вагнер" са изтласкали зомбинацитата от промишлената зона в близост до "Мина 7" западно от Соледар. Фронтът минава извън Соледар, където зомбитата все още държат самия Рудник 7, Благодатное и част от жп гара Сол. В нощното комюнике информбюро украинского наркоманчика: бълнувания, че се водят тежки боеве в града.Тази нощ беше атакуван индустриален инфраструктурен обект в Запорожие. Това бе потвърдено от местните власти. В обекта е избухнал огромен пожар.

216

Анонимен

преди 1 година

Ескалацията на конфликта в Украйна се подклажда от силите на Запада. Генералният секретар на НАТО каза: Решителната фаза на войната е в ход, очаквам с нетърпение увеличаване на доставките на тежка военна техника за Киев в близко бъдеще за победа. Неотдавнашните обещания относно тежката военна техника са важни и очаквам скоро да дойдат още. Джобната армия на САЩ, водена от самите САЩ, продължава да увеличава шансовете за започване на пълноценна Трета световна война и също така допринася за повече смъртни случаи сред славяните.

215

Анонимен

преди 1 година

Сато влизахме в Нато, някой обясни ли ни, че се съгласяваме ние цивилните да бъдем използвани като икономическо пешечно месо и икономически клон за икономически войни на Нато???! В случай, че Нато воява срещу атомна сила и не иска директна война? Ако такъв е бил договора между Нато и населението на страните членки, нещо не съм разбрал??? Аз разбрах, че ни защитавали а не използвали за войници в икономическите им войни!!

214

Анонимен

преди 1 година

Какво прави Русия в Европа? Колониализира ни?? Изсмуква богатствата на робите си?? Използва ни за ( икономическо) пушечно месо във войната си за световна хегемония?

213

Анонимен

преди 1 година

Със санкции?? Защото те подействаха върху Иран, Куба и Северна Корея толкова успешно и те се превърнаха в демокрации ха ха ха!

212

реалист

преди 1 година

До до 221ми щото са най -големите...така ще ги свитнат за 0 време

211

Анонимен

преди 1 година

Ние сме част от империята на Съединените американски щати, а те напълно безмилостно разоряват Европа. А нашите *** политици не само угаждат на американците, но и участват в това, това заяви политическият коментатор на SwebbTV Ларс Берн.Възниква въпросът дали нашите политици са глупави или са корумпирани, може би някой им плаща, за да се държат по този начин и да го приемат без възражения. Мисля, че просто са ***, обобщава Ларс Берн

210

Анонимен

преди 1 година

На Нато му се иска ( да победи Русия), но не му стиска! Иска Украйна да свърши черната работа, но Украйна просто не може!

209

Анонимен

преди 1 година

САЩ никога не са водили война срещу Русия ( досегашните им лидери са имали една мозъчна клетка). Русия доминира ескалацията, защото за Русия това е директна война, срещу територията и, а не прокси! Това и дава повече възможности да се защитава! За САЩ това е камо прокси война и освен да бутат скроп и принтират долари, друго не могат да направят!

208

мдаа

преди 1 година

"Вашингтон и НАТО водят марионетна война срещу Русия с помощта на Украйна". Това заяви хърватският президент Зоран Миланович."Планът не може да бъде да отстраним руския президент Владимир Путин. Планът не може да бъде свързан със санкции. Санкциите са абсурдни, с тях няма да постигнем нищо. Те дори не пречупиха Слободан Милошевич. Вашингтон и НАТО влизат от война във война. И какъв трябва да бъда аз - роб на Америка?", коментира той. --- САЩ е, не е запада, последните са роби на САЩ!

207

Анонимен

преди 1 година

Какво прави САЩ в Европа? Колониализира ни?? Изсмуква богатствата на робите си?? Използва ни за ( икономическо) пушечно месо във войната си за световна хегемония?

206

НЕПОБЕДИМО ОРЪЖИЕ

преди 1 година

Оръжията никога не са осигурявали МИР. След голямо натрупване на оръжия винаги сме свидетели на голямото им използване. Който иска оръжия, получава ВОЙНА. Заплахите в 21-ви век са геополитически. Никой не казва, че ДУХОВНОСТТА, ВЯРАТА, ЧИСТОТО СЛОВО... ЕДИНЕНИЕТО са НЕПОБЕДИМИТЕ ОРЪЖИЯ! Там винаги е била и е нашата СИЛА като народ! За украйници и за Украйна - жалко, сами си избраха посоката...

205

123

преди 1 година

Последния русофил ще умре в България !

204

До 1234

преди 1 година

Така е! Аз не виждам Русия да трупа оръжие, войска и военни бази на границата със САЩ или някоя Нато държава с която не граничи и е на сруг континент! Точно обратното, Нато се разширява агресивно на границата с Русия! Русия си защитава сигурноста!

203

Елементарно

преди 1 година

Като си тормози и евентуално унищожи собственото си население - европейците. Така Путин няма да спечели, защото няма да има противник. Много е хитро!

202

Augusto Pinochet

преди 1 година

КОГАТО ЗАПОЧНЕ ГОЛЯМАТА ВОЙНА И СЛЕД ТОВА СВЪРШИ ВСЕКИ РАЗУМЕН ЧОВЕК ЗНАЕ, ЧЕ СЛЕД КРАЯ НА ГОЛЯМАТА ВОЙНА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ НЯМА ДА ИМА - ФИЗИЧЕСКИ, СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА В ВИДА В КОЙТО Е ДНЕС.