61

Анонимен

преди 1 година

Сега ще влязат Беларус и Казахстан във войната. После и другите републики от Средна Азия. Войната още не е започнала. Руснаците се готвят за тази война вече 30 години.

60

Анонимен

преди 1 година

няма нищо вярно Слава кокаине!

59

Анонимен

преди 1 година

браво,вачкай урко фашестите вече над 220хил. урки сдодоха фира

58

бай Гошо до Аноним43

преди 1 година

До Анонимен [#43] " Честито... и т.н." да де, ама на бойците-оркестранти от ZZ-войски на РФ всъщност изобщо не им трябва eедно порутено село Соледар. 5 месеца те неотклонно и неизменно, систематично и ефективно, с ускорени темпове и по план, изтребват укронацистките вредители там, и то без да дават много жертви Та това е номера, ако не се сещаш :) Иновативният трик ще бъде доразвит и ще достигне до небивали размери

57

Анонимен

преди 1 година

Донбас ще е новият Сталинград. Руснаците закучат ли се, край. Който не вярва, да чете история. Историята винаги се повтаря.

56

Анонимен-2

преди 1 година

До ДОЛНЮ Не бой се. Няма да го доживееш, дори и да стане. С тази скорост, с която превземат селца и паланки с по 10 къщи, работата им хептен е оплескана.

55

Ром"с

преди 1 година

Изпращат военни части от Одеса към Бахмут и доброволците също..те сега се чудят ,а и не само те..как да се спасят от Бахмут...цената варира от 30 до 40 000 долара.Бахмут не е "детска градинка" както в Одеса ,те знаят какво ги очаква Там и с всички средства искат да спасят готови да се разделят с 30-40 000 долара..не е малка сумата ,но и много "маймуни" има на клона на които им трябва долари...за решаване на задачата...

54

Едно стана ясно

преди 1 година

Родните тр оли са се напоили обилно със гъбясала укропитекска пропаганда. Да внимават - връщането към реалността е много по-зле и трае по-дълго от махмурлук!

53

Ужас

преди 1 година

Вагнер показаха солните мини където се криеха отказалите да се предадът нацисти и наемници,пълна тишина няма оцелели.

52

Радио Москва

преди 1 година

При,около,в Соледар загинаха много елитни украински войници и чужди наемници от Полша и Великобритания. Загубите и за двете страни са много големи. Целият град е осеян с трупове на украинските военни. Има и обкръжени в самия град ,не случайно Турция поиска хуманитарен коридор за ,,мирните граждани,, ,но този път заради жестокостта на боевете няма да има втори Мариупол...

51

Анонимен

преди 1 година

Сега чакаме да обявят как Соледар няма никакво стратегическо значение, след като 14 бригади укрита бяха изтрити от лицето на Земята, за да го защитават. Хахахха. Айде, не всички са били изтрити - има видеота с много замръзнали на поста си, влачат ги като манекени, вкочанили се...

50

Анонимен

преди 1 година

новината я има и в големите медии. Не е потвърдена обаче.

49

ДоПсихоДесните

преди 1 година

Отварям картата на Украйна и като гледам с това темпо ще стигнат полската граница тамън навръх нова година през 2086. --- 2086, 3086 няма значение, въпроса е нацистката чума да бъде изтребена... :) Пращайте повечко доброволци, така ще се очисти и цяла Европа от психоДесни... :)

48

Дж

преди 1 година

48, бастуне, какво значение има армията или Вагнер са превзели Соледар. Или челото ти е 2 пръста

47

Руски олЕгофрен

преди 1 година

Честито и от мен. То не беше месец, не бяха два. Бой за всяка къща, като че ли са превземали град, като Свети Сталинград. Те имат експириънс от половин година превземане на завод.

46

Анонимен

преди 1 година

Русия трябваше да се е удавила вече от санкциите и да се изтеглила зад Урал. Пръснаха вече повече от 100 млрд долара само за военна помощ, а Русия още не се е уплашила. Нещо май плана не сработи. Нищо че Русия е Нигерия със сняг. Що тъй стана?

45

Шефрет

преди 1 година

Ще има там много масови украински гробчета и руснаците ще построят нужници над тях

44

Анонимен

преди 1 година

Когато Русия ви покаже палец, между среден пръст и показалец, не се надявайте на победа.

43

Анонимен

преди 1 година

ХОХОХО пак ли беее!? Тоя път армията го била взела, ни ума ни дума за Вагнер. Пълна шизофрения. Вземето го полейте поредното превземане с почистващи препарати, по стар руски обичай.

42

Бай Пешо до Алекс№36

преди 1 година

До Алекс [#36] Нищо чудно, след Херсон бойците на РФ да вземат също да пуснат укровермахта за малко в Соледар, смилайки го в посоки напред и назад, за да му резнат още някое и друго парче и да му стопят лагерите (резервите), ускорявайки пълната му катастрофа