62

Анонимен

преди 1 година

До 82Това е абсьолютната истина. Тия шахти са превърнати в укрития с храна и боеприпаси за дълго време. Украинците (мисля) 2 месеца се криха в Азовстал, неим пречи сега да се крият 2 години и в тия шахти, стига да имат питейна вода. Като им бетонират входовете и изходите могат да се крият там цяла вечност.

61

Анонимен

преди 1 година

Удържат,удържат,но им се живее. Излизат с вдигнати ръце,на "героите" им броят труповете.

60

Анонимен

преди 1 година

До 82 - Да, видя се че и коридорите там има и маси за тенис. Ама тенисисти нямаше

59

Нанасяме тежки

преди 1 година

загуби на врага! А сега, дайте още 300 танка и 700 бронетранспортьора, че старите се развалиха нещо.

58

Анонимен

преди 1 година

Официално не казано, че Соледар е завладян, Няма и скоро да се каже по простата причина, че в Русия много добре знаят какво има ПОД Соледар, а именно повече от 200 километра подземни галерии в резултат на добива на сол. В тези галерии и през съветско време са се съхранявали боеприпаси. Сега там се подвизават украинските части. Украинците освен това, управлявани от натовци, още преди февр, 2022 са направили дълбоки бетонни укрития (слушах и по немска тв за тях още през март 2022). Няма илюзии.

57

25 000

преди 1 година

Загубите на укропитеците общо са около 25 000 - как да каже че са го загубили?

56

Анонимен

преди 1 година

Залужни копае окопи и северно и южно от Киев. Не знам що така - вероятно за да спасява зелето

55

Анонимен

преди 1 година

Ако си беше свършил работата по изтребване на руснаците в донецка и луганска области качествено сега нямаше да се налага да ревеш! Въпрос на време е твоята армия да те накаже. На ОСАД и ЕС не им дреме за страната ти. САЩ приключиха с доминацията, напъват се още ама Китай ги е захлупил...

54

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Време е мантата на този да приключи.

53

До 72

преди 1 година

Така е. Руската армия отстъпва победоносно, а украинската я преследва панически. Пха ха ха.

52

Без връзка

преди 1 година

Тоя няма връзка с главния мозък, а още по-малко със действителността и фронтовата линия!

51

Анонимен

преди 1 година

Докато се разберат черввената армия или поганците на пригожин уж са превзели Соледар и накрая се оказа, че нищо не се е променило.

50

Оставете го!

преди 1 година

Следобяд ще твърди че руснаците се самообстрелват и бият сами със себе си в Соледар!

49

Анонимен

преди 1 година

Реално, Русия досега е отстъпила доста територии (Киев, Хрков, Херсон и др.), но няма загубена битка, освен отстъпления. Напомня ли ви една друга, далечна война? За сметка на това, Украйна на няколко пъти вкуси горчивината на разгрома - Бердянск, Мариупол, Волноваха, Попасная, Северодонецк/Лисичанск и др. Днес се очертават Северск, Бахмут и др.Изводът е, че ако иска да победи, Украйна трябва да избягва битките. Но прави точно обратното. И губи по план.

48

Зеления Плесен

преди 1 година

Тоя лъже както диша!

47

До 62

преди 1 година

Пропусна ракетата по гарата в Крематорск, клането в Буча, Братската могила със стотици тела вътре, и как Руснаците се самообстрелвали в Донецк и Запорожката АЕЦ

46

Хайли Лйакли :):)

преди 1 година

И къде го удържат във интернет ли? :):):)

45

сем

преди 1 година

А ти-скапан князе-направи си труда и прочети статията.Не съм го казал аз-а хора-от които те делят вагони с книги-по думите на друг светъл ум-не като твоя-склеротизиран ум!!!!!!

44

Равнопосавеност

преди 1 година

До тук е ясно едно - винаги когато зеленчук губи започва да пропагандира колко много жертви е дал врага понеже не може да пропагандира, че печели. Така, че още щом преди 2 дена чух, че "...улиците на Соледар са осеяни с труповете на нашествениците..." И разбрах, че в този район се очаква скоро да загубят.

43

До 58

преди 1 година

То всеки руски генерал е голяма работа, преди да получи юмрук в мутрата от някое украинско фермерче. Затова ги сменят честичко, че иначе ги сменят украинските снайперисти.