289

6557454

преди 1 година

До до многоцифренияПри мен всички бяха щастливи и най-важното здрави :) пожелавам същото и на вас!

288

Анонимен

преди 1 година

До 355 И какви хора убиха Нато и Сащ. Болни мозъци като Кадафи,Бен Ладен,Хюсейн и подобни ***. Не можеш да ги сравняваш с нормални украински граждани които са си живеели до началото на войната като нас. Стават,отиват на работа и се прибират. Гледат си децата и не заспиват с мисълта в името на Алаха утре чий врат да прережат. Тъй че да не правим глупави сравнения

287

6557454

преди 1 година

Никой не твърди, че Украйна е добре! Напротив - те бяха вероломно нападнати от терористичната държава, която гранични с тях и всички знаем колко им е трудно. Именно заради това целия цивилизован свят е с тях и им помага!

286

до многоцифрения

преди 1 година

Харчене по Коледа и Нова година имаше. По-малко неща за повече пари. Щастливи деца и родители като че ли много-много нямаше. Работата не отива добре за нас, колкото и да се пънем да изглеждаме победители.

285

Анонимен

преди 1 година

Руснаците не са нацелили зградите , ако взривовете са били 2 часа по -късно когато войниците са в дълбок сън можело някой да даде фира от стряскане , а така, нищо .

284

6557454

преди 1 година

Руските ракети са като руските автмомобили - не стават за нищо :) нима вярвате, че държава, която не успява 80 години да създаде конкурентна автомобилна промишленост може да създаде някаква напредничава технология? Не броим външните клозети, там никой не ги конкурира и са си на първо място.

283

Уил Смит

преди 1 година

Коношенката е патологичен лъжец, ама то няма един свестен при жужака, тотал щета са горките

282

До354

преди 1 година

Ама разбира се,всичко в Украйна е ток и жица,нямат жертви,нямат над десет милиона бежанци,не са загубили една трета от територията си,не са на изкуствено дишане цялата им измислена държава,абе победители отвсякъде!

281

Анонимен

преди 1 година

Каквото повикало, такова се обадило. Странно е обаче мълчанието на Зеленски и Ко. Да не би избитите войници да не са точно украинци, а някакви други?

280

Анонимен

преди 1 година

Г-н Кърби а колко милиона убиха САЩ и Нато във всичките ви военни интервенции в различните краища на света??

279

Анонимен

преди 1 година

Те украинците не знаят колко хора е имало в тези сгради,но руснаците явно знаят.

278

Анонимен

преди 1 година

И тези се считат православни християни....християнството отрича отмъщението и убийствата. И нали Путин уж обяви временно примирие за Коледа? Видях го по тв да се кръсти в църква..та той е антихрист!

277

6557454

преди 1 година

Цял свят се смее на москалите :D там върви пропаганда, че в ЕС мръзнем...кой от вас мръзна, оркофили? Или искахте да мръзнете за да им е готино на москалите? :D пак се разпрахме от скъпи храни и алкохоли :) хиляди подаръци под коледните елхи, щастливи деца, щастливи родители :) това беше тая Коледа при нас в ЕС!

276

6557454

преди 1 година

Ква енергетика са сринали? Два кавартала без ток за няколко часа :D И дори да им се наложи - имат си вече генератори. Голяма част са пратени от България ;)

275

Анонимен

преди 1 година

Ройтерс току що опроверга със снимки, Христо ще сънува мокри сънища, нищо, че и кокошка не може да заколи. Иначе е голям МЪЖ.

274

Анонимен

преди 1 година

342-АМИ ПРЕДИ ВРЕМЕ ТЕ ПОКАЗАХА И РАЗРУШЕН ТАНК, А НА ЕДИН МЕТЪР ОТ НЕГО СГРАДИТЕ ЗДРАВИ, АЛУМИНИЕВАТА ДОГРАМА СВЕТИ, КВО ТЕ УЧУДВА. ПУТИН ГИ НАПРАВИ РАЗНОГЛЕДИ ЗА ЕДНО СЕ ГОВОРИ ДРУГО ТИ ПОКАЗВАТ.

273

Дрън

преди 1 година

До АнонименА ти как вярваш? И двете страни пускат подвеждаща информация.

272

Русомраз

преди 1 година

Ще прочистим България от вас Дрогаре .вие пречите

271

Пламен Иванов

преди 1 година

Пропаганда!

270

Анонимен

преди 1 година

Защо се получи така, че даже и оорките не вярват на Кокошкошенков? Явно е дошло време говорителят на руското министерство на убийствата да бъде сменен с по сериозен генерал.