41

Анонимен

преди 1 година

Много рускини си мечтаят за нови лади, намиг намиг. Дори усилено тренират как да реват, вместо да се радват, когато им донесат черния чувал, намиг намиг ;)

40

ПРИМИРИЕ за РУСИЯ

преди 1 година

...САМО В ГРУЗ-200!!АБЕ ,ЩЕ СЕ ПРИМИРИТЕ НАКРАЯ--НЕМА КЪДЕ ДА ХОДИТЕ ЩОМ СВЕТА Е ПРОТИВ ВАС!!!!!

39

Анонимен

преди 1 година

Тя Коледа мина, още едно доказателство, че Путин живее в 19ти век.

38

Анонимен

преди 1 година

Дмитрий Медведев: "Ръката на християнската милост беше протегната към украинците на Великия празник. Техните лидери го отхвърлиха. Мисля, че повечето от нашите военни, участващи в СВО, спокойно въздъхнаха, когато чуха отказа на основните украински клоуни да спрат огъня на Коледа. По-малко проблеми и лукавство".

37

мазепа

преди 1 година

До Анонимен----как пък един пленен поляк не показаха руснаците....а че руснята не различава украински от полски език е ясно.

36

Анонимен

преди 1 година

Хората, които са загубили възможността да ходят на църква, е жалко. Но прасетата нямат никаква вяра и вродено чувство на благодарност. Те разбират само грубата сила и пискливо изискват храна от собствениците си. На това се основава обучението. И ще го продължат западните свинепаси, заключи Медведев в канала си в Telegram.

35

Таранколу. Com

преди 1 година

Ха хаа. Какво примирие АЛООО. Да можете да ползвате гсм ители:)?? Или за да можете да си пооближете раните малко от Макеевка и да се прегрупират е край Бахмут ли? А хахаха. Никакво примирие. Бой до последна победа по нагли те руски б цли. Те и без това само от бой разбират и ще се кротнат само и единствено когато бъдат стъпка ни и принудени. За това бой бой и пак бой. Чакаме с нетърпение предстоящото поредно поражение на руската згн. Дано следващия път поне двойно повече ка са пии получат салют.

34

Анонимен

преди 1 година

Публикувани са радиопрехвати на разговори на полски наемници под Маринка в ДНР:"Не можем да дишаме, пълно е с трупове" -оплакват се те. Около тях е пълно с трупове, които вонят и няма как да се диша. Налага им се да спят до трупове, тъй като те са навсякъде. Немниците разказват, че по тях неясно защо бие миномет на украинските сили. Един от чужденците твърди, че снайперист от АПУ е застрелял трима поляци. По-рано източник от силовите структури съобщи, че полски наемници са убили трима бойци от ВСУ на пропусквателния пункт в Снигирьовка

33

Гатаков

преди 1 година

Примирието от един ден няма много смисъл на пръв поглед, но отчитайки че то идва след разговора на Путин с Ердоган, където султана е казал че Путин едностранно трябва да прекрати огъня(без уточнение за какъв период). Това индиректно означава само едно, оттегляне на руските войски от международно признатите украински териотрии. Естествено това няма как да стане от днес за утре, но Ердо подготвя психически Путин за този сценарий.

32

Българин

преди 1 година

На Путин не може да му се вярва. Той каза " Европейците са глупави , че ни дадоха аванс за газта по договора. Сега тия милиарди ще ги загубят. Газ няма да има. " Извадка към Председателя на ЕК

31

медвед

преди 1 година

След като президентът на Украйна Володимир Зеленски отказа примирието, по-голямата част от руските военни дишаха спокойно, тъй като имаше по-малко проблеми и хитрости.

30

Анонимен

преди 1 година

Патриарх Кирил излезе с идеята за коледно примирие. След това Владимир Путин инструктира да се въведе прекратяване на огъня по цялата линия на съприкосновение и призова украинската страна да направи същото.

29

100%

преди 1 година

Отказът на Киев за временно прекратяване на огъня засегна западните лидери.

28

НЯМА ПРИМИРИЕ...

преди 1 година

За РУСКИТЕ УБЙИЦИ И АГРЕСОРИ--САМО ГРУЗ-200 и КОЛЕДНИ ЧЕРНИ ЧУВАЛИ!

27

Българин

преди 1 година

Не е за вярване . На руснаци не се вярва. Първо те са по голям процент атеисти следват ислямисти. Културата в Болшая и могучая е смес. Тяхната култура е неразбираем за европейците . Те са в постоянни нечовешки отношения в обществото си. Едно мислят , друго приказват , трето вършат. Или както ми каза една учебна рускиня. Къде сме ние става гадно

26

карачанаков

преди 1 година

Русия предлага примирие...нещо като вълка на агнето и лисицата на кокошката,но това е да си МИРОТВОРЕЦ нали така си се нарича ПУТИн,а и украинските деца го харесват каква ЗАРЯ от бомби и ракети им спретна за Нова година.

25

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

До Боби. Здравейте. Аз съм демократ,но руските окупатори спряха ли атаките на 24-ти срещу 25-ти декември и на 31-ви декември срещу 1-ви януари. Къде беше руската толерантност да зачете тези дни. Но Вие сте прав,че всеки е свободен да определя духовните си празници по дати.

24

Боби

преди 1 година

До Нео Значи от сега насетне да кажем на всеки твой работодател че ти не се нуждаеш от почивка ща работиш 7/24 без празнични надбавки. Това произлиза от твоята позиция

23

Анонимен

преди 1 година

А рамазан кадиров какво мисли за примирието? И той ли ще празнува Коледа?

22

Смех..

преди 1 година

РУСКИЯ ПАТРИАРХ---- НЕ Е ПОП , А ОФИЦЕР ОТ КГБ И КОНТРАБАНДИСТ НА ЦИГАРИ!!!!