75

Ох

преди 1 година

Вече 35 години пазя тая надежда,а тя не идва.от ден на ден ставам все по бедна.живота ми мина,какво да очаквам вече и аз се питам.дано сме здрави семейството ни и ми помага дъщерята.от вас помощ не чакам.дпкатп дойте вашата помощ може да не съм жива.

74

анонимен

преди 1 година

Както казва Киро-надеждата остава и страхът отстъпва. Много вярно , има голяма надежда никога повече да не сте на власт и така страхът съвсем ще отстъпи и ще очакваме да си върнем нормалността която брутално ни бе отнета.

73

Анонимен

преди 1 година

"Златната Малинка" за 2022 година отива за сценаристите Херо Мустафа и Румен Радев за индийския игрален филм "Борат Петков - премиерът от Харвард". в комедията Борат идва в малка туземна страна и вади фалшива диплома за да стане министър, а после и премиер...

72

Анонимен

преди 1 година

Негодник

71

Влади

преди 1 година

Нова Година в България е утре. Тоя да не честити папуаска Нова година?

70

Анонимен

преди 1 година

Само Киро. Единственият български политик, който имаше ду-*** да изгони 70 фашиста. Единственият български политик, когато Путин ни спря газа намери първо един танкер с газ после още 5. Но служебното правителство на Радев прие само един танкер, останалите върна. В момент, когато цяла Европа се чудеше откъде да намери газ.

69

СМЕХ...

преди 1 година

Ти се напий , като кирка с МЕНТЕ на Нова Година и нема да имаш нужда от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ--директно отиваш у РАЯ!--/така нема да харчиш пари за здраве../

68

до 86

преди 1 година

при същия "българин" който наруши конституцията още с влизането си цените станаха двойни и тройни, подписа се план за 'възстановяване " при който да орежат тецовете с над 40%, да не говорим за далаверите с газ...

67

Пепе

преди 1 година

Царе Киро и Асан Бацил.

66

ЧНГ НА ВСИЧКИ!

преди 1 година

Да му мислят русофилчетата къв ше го дъвчат , като дойде пак у България "УКРАИНСКИЯ АЗОВСКИ ФРОНТ"....!

65

Ученика

преди 1 година

Надежди-говежди...

64

Анонимен

преди 1 година

"Кирил Петков завършва финанси в Университета на Британска Колумбия във Ванкувър и магистратура по бизнес администрация в Харвардския университет, където е класиран в челните 10% между завършилите неговия випуск.[4] Един от неговите преподаватели е професор Майкъл Портър, при когото специализира в развитието на клъстерни стратегии." Да отричаш и хулиш такъв българин е признак на някакъв национален нихилизъм и мазохизъм.

63

ЗАПАЗЕТЕ НАДЕЖДАТА !

преди 1 година

ВАНГА ГО Е ПРЕДРЕКЛА:... След влизането на 3-Украински фронт в България на 9.09.44г. , -- В БЪЛГАРИЯ , ПАК ЩЕ ВЛЕЗЕ УКРАИНСКИЯ АЗОВСКИ ФРОНТ - до края на 2024-година ! ЧНГ и НЕМА ЛАБАВО !!!!

62

нормален

преди 1 година

запазвам надеждата че ти , асенчо или ваши протежета никога повече няма да сте на власт .

61

Анонимен

преди 1 година

От Киртака пожелания, НЕ благодаря!

60

Христо Христов

преди 1 година

Пак лъже!

59

Анонимен

преди 1 година

"Кирил Петков завършва финанси в Университета на Британска Колумбия във Ванкувър и магистратура по бизнес администрация в Харвардския университет, където е класиран в челните 10% между завършилите неговия випуск.[4] Един от неговите преподаватели е професор Майкъл Портър, при когото специализира в развитието на клъстерни стратегии." Да отричаш и хулиш такъв българин е признак за някакъв национален нихилизъм и мазохизъм.

58

Анонимен

преди 1 година

Повече никога Радев, Нинова, Манолова, Отровното трио, Митрофанова вън от България.

57

един

преди 1 година

Значи за нас надежда, а за теб пълна банкова сметка ?

56

Анонимен

преди 1 година

Англейскио на завършилите в Хърватско не им е английски а се влачи на богат русицизки акцент защото хърватите са полу руснаци и полу българи, за това и КирчоПешкирчефъ може зле да англути по теми най тривиални.