125

Анонимен

преди 1 година

Гледайте реално, аз също не харесвам рашките, но с тези измислени уж победи, направо се излагат :)))

124

Адмирации

преди 1 година

Докато руските територии: Украйна, Финландия, Молдова, Беларус, Полша, Литва, Латвия, Естония, Чехия, Словакия, не се приберат в майка Русия, специалната операция за прочистване на фашизма в славянските, угро-финските и балтийските страни, които Русия създаде, ще продължи!

123

Анонимен

преди 1 година

СAЩ като им скочат на тези пияндурници и ще се чува жално скимтене и изнасяне.

122

Анонимен

преди 1 година

Те ги оставиха гладни в един завод, беше много смешно от страна на урките, че ги изкараха герои...немат победа...какво толкова ви гложди :))))

121

Анонимен

преди 1 година

Определено си пияница. Още много работи няма да си обясниш щото не ти работи главата.

120

Анонимен

преди 1 година

Отсега ще ви кажа кво ще стане Русия ще задържи каквото е заграбила! Украйна ще го обяви за окупирано от Русия! Света няма да признае анексията. Ще има спорадични атаки от двете страни. Русия ще търпи санкции. Украйна няма да влезе в ЕС или НАТО. С две думи нищо няма да се промени!

119

До 123

преди 1 година

Вече два мишока русофили спряха да пеят и маршируват ти си кандидат обичам смелите мишоци а вовата е Гей всеки ден го опъват ние от русофили не се плашим просто и ефикасно има си начини да премахваме мишоците руски ,чакам да се срещнем срещата ще е последна за теб руски мишок и на инвалид да се правиш все тая аз ще те излекувам

118

До 137

преди 1 година

САЩ избиха терористи врагове след атаките от 11.09 нямаше как да не отговорят и да пуснат аванта това е най богатата държава с модерна армия да пуснат аванта на муджихдините и талибаните ли! Виж саудитците като слушкат как всичко е ок!

117

Анонимен

преди 1 година

Все едно сърбите или макетата да имат претенции към нас, при положение, че са наши територии :))))

116

Анонимен

преди 1 година

А укрите защо не са се регистрирали в ООН?Днес е Русия,а утре може да е Полша или Унгария.Имат спорни територии.Да кажем,че руснаците се изтеглят какво ги чака онези хора там?Заколение?8 г. са се мъчили,а и те са хора...не заслужават заколение.Целият конфликт там е започнал заради корупция на високо ниво като Хънтър и неговия съветник са измислили как да крадат укрите като им продават европейски газ,който пак си е бил руски,но с надценка.Айде вече да се спират.

115

анонимен келеш

преди 1 година

Путине ела в България да ти хвърлят Бабикян,Минеков и Хаджигенов яйца по плешивата кратуна:):):)

114

Анонимен

преди 1 година

До Империя на злото Те искат преговори но да си задържат превзетите райони комрад :))) Нема да се даде лесно Путин, не е балама :))))

113

Калеко Алеко

преди 1 година

Руския "мир" винаги се е крепял на дулата на танковете им, едни такива "освободители" дойдоха да ни освобождават и нас, въпреки че нямаше от кого да ни освобождават и така ни "освободиха", че ни поробиха за 45 г. вследствие на което едни наши сънародници и до днес изповядат българщината си с руски акцент...същите тези освободители сега "освобождават" и Украйна от "фашистите", само че за разлика от нас украинците не ги посрещат с цветя и рози, а със зъл прът както се посреща зло куче ... !!!

112

Анонимен

преди 1 година

Русия се натресе така както САЩ с Ирак и Афганистан. Американците след като а 20 г. изхарчиха 2 трилиона осъзнаха, че няма как да държиш под контрол хора, които те мразят, че си им влязъл в дома и хич не им трябва демокрация. И руснаците ще го разберат, ама след още безсмислени кръвопролития.

111

Стоко

преди 1 година

Последните десет месеца следях какво крякаха Вацев и другите руски папагали покрай него. С напредване на времето анализите им, от преди месеци, звучаха вече, като мокри сънища. Тези папагали продължават да крякат по поръчка.

110

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ

преди 1 година

РУСИЯ НИКОГА НЕ НИ Е "ОСВОБОЖДАВАЛА "----ПРОСТО Е ВОДИЛА ВОЙНА ЗА ЗАВОЮВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ЗА ДОСТЪП ДО ПРОЛИВИТЕ НА БЯЛО МОРЕ!ТАКА ДНЕС ---"ОСВОБОЖДАВАТ " И НЕЩАСТНА УКРАЙНА С КЛАНЕТА , УБИЙСТВА И КРЪВ----ЗА ГОСПОДСТВО В ЧЕРНО МОРЕ И В ЗЕМИТЕ НА СЪСЕДИТЕ СИ!

109

С Русия

преди 1 година

не се преговаря! С терористи не се преговаря! Каква гаранция ще има Украйна ,че след време няма да нарушат отново всички мирни споразумения и спогодби както и всички военни конвенции! Конфликта ще остане неразрешен с десетилетия както е в Молдова и Грузия!!

108

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ!

преди 1 година

РУСИЯ Е ИМПЕРИАЛИСТ, АГРЕСОР И ЗАВОЕВАТЕЛ----ТЕ ИСКАТ КРЪВ И ВОЙНА ЗА НОВО СОЦ-РОБСТВО В ЕВРОПА И СВЕТА!..ФАШИЗМА И КОМУНИЗМА ---СА ЧЕРВЕНАТА ЧУМА НА ВЕКА!!!

107

Муахаха

преди 1 година

Споко песче, "днешните реалности" ще бъдат отчетени! Защото утре, "днешните реалности" ще са други! Ще се приберете с подвита опашка, а ти и вожда ти, ще търсите обежище в Куба или Иран!!!

106

Анонимен

преди 1 година

Реалностите са, че центровете на две от областите Запорожие и Херсон са под украински контрол. Дори сепаратистите и Русия не могат да установят контрол над целите Луганска и Донецка области. Претенциите на Русия нелепи, показател, че в Москва още фантазират в духа на - за три дена сме в Киев, за месец в Берлин, а за два в Лисабон.