57

И после..

преди 1 година

...защо не ги приемат в Евросъюз и други съюзи ,освен с Русия и третия свят.Шовинизъм на днешно време не върви!Само можете да си представите ако бяха въоръжени като рашите ,чайна и корея?

56

Анонимен

преди 1 година

Всички тия сръбски "учени" трябва да бъдат депортирани в майка си Русия, ако Сърбия иска да влезе в ЕС.

55

Анонимен

преди 1 година

Нали ви казах че сръбското русофилство както и българското в крайна сметка винаги избива в омраза към България.

54

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Разум трябва,а не да показваме черепите на миналото. Автор на тази проява е руската външна политика,водена от древния римски принцип ,,Разделяй и владей,,. Русия иска напрежение навсякъде,в случая на Балканите. Не се поддавайте на тези провокации.

53

Анонимен

преди 1 година

До 123 __ ИМАШЕ ЕДИН СЪРБИН В БЪЛГАРИЯ - КАЗВАШЕ СЕ ДЖОКО РОСИЧ. СИГУРНО ИМА И ДРУГИ - ПОТОМЦИ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ЕМИГРАНТИ.

52

Анонимен

преди 1 година

79 Путин е най-обикновен интригант и злобар, който убива от страх и немощ.

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 82 От къде знаеш кой ги е задействал бе? Така като си измисляш си смешен. А Путин беше казал че азбуката идва от македонските земи не че македонците са я създали, но и в двата случая не е правилно и си беше негова издънка.

50

Анонимен

преди 1 година

Путин ги задейства ! Да, Путин който каза, че македонците са създали славянската азбука. Като нем оже да ни натисне пряко използва сърбите и македонците . А нашите ще мълчат докато не им наредят от запад дали може да реагират. България трябва и ще бъде жертвана ! Мултикулторизма ще унищожи българите и тук ще има повече турци и роми . България ще се даде на турците.Колко вече години сме уж чле .нове на НАТО и ЕС и НЯМА ШЕНГЕН???? ЕС е добре с такива провокации. По бързо ще убие България!

49

Анонимен

преди 1 година

Сърбите ще се самоизядат от яд, че ПОРОБЕНИТЕ ОТ ТЯХ народи им се изплъзнаха. Европа е сглупила, когато след 1 СВ, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ 1вата Световна война им харизва на сърбите ЧУЖДИ народи като Кралство Югославия. Европа няма да допусне същата грешка.

48

Анонимен

преди 1 година

68 Сърбия трябва да,изплати репарации на България. За нападението през 1885, за кланетата над българи по време на кървавата Сърбизация, за депортирането 1.5 млн българи, Голи Оток, убийствата на българи, само защото са българи, за преследването и репресиите над българи в РСМ, които се диктуват от Велград и траят до днес.

47

Анонимен

преди 1 година

Османската империя не е по-различна от Римската и е ТЪПО непрекъснато да се изкарвате РОБИ. Добре, че османците са били мюсюлмани, трябвали са им ЖИВИ селяни за да снабдяват войската им. Със сигурност е било тегаво, но сме оцелели като народ. Във Вардарска Македония сърбите са се фукали пред Европа колко лесно им е било с местните българи, щото само сменили българските попове със сръбски. И колко хитро барат сърбите: ОНОВА, КОЕТО ТЕ СА НАПРАВИЛИ, ГО ПРЕПИСВАТ НА НАС!.

46

ща радите бре?

преди 1 година

До Болшевикмай нещо си препил по Коледа. Престъпленията са само от сръбска страна. Ние сме наистина толерантни към тях. Но за тях явно това че сме православни и близки народи и 5 пари не струва.

45

Анонимен

преди 1 година

Дано повече хора в България разберат какво представляват сърбите и руснаците!

44

123

преди 1 година

И как, и кога се изпариха сърбите от днешна северна македония?Защо има българи в сърбия , а при нас и един кьорав сърболяк?Защо има изследване от страна на макетата още през 2009 , а от наша страна и италианци 2014-та , което доказва , че днк-то ни е еднакво с макетата?А защо сърбежите се правят на ощипани десетилетия заюгославските архиви, доказващи избиването на българите в днешна мЪкадония и сърбия?Албанците да ви обърнат хастара!А няма смисъл дасе коментирам истинската история, не "тяхната

43

Анонимен

преди 1 година

Българското външно министерство трябва да реагира на изказванията, на шефката на РЕМ, сръбския СЕМ, която каза, че българите са сърби и че няма български език, а сръбски. Защо още не го е направило? Безгръбначните ги шутират. Поне това, не научиха ли, след провала на ПП?

42

Анонимен

преди 1 година

Тез май ще загубят не само Косово като гледам.

41

Анонимен

преди 1 година

Горкият Вучич, явно има големи проблеми с властта в Сърбия, щом вади националшовинистичната си карта и плаши гарите с фалшифицираната си пропаганда. Тези оръдия на косовската граница, към НАТО ли ги е насочил? Търси си белята, явно. Малко бе през 1999?

40

Анонимен

преди 1 година

Все някой им е крив на сърбите, че колят и бесят своите. Само да не им хрумне на нашите тъ па на ри да се захващат със Сърбия, защото сърбите това целят. Мерак им е да гепнат Пиринско и да се свържат с Македония. Много внимавайте с тези, защото, ако Русия победи, ще почне да шета из Балканите.

39

Анонимен

преди 1 година

Айде отречете ,че тука не са същите,изопачители на историята .В учебник за 6клас пише,че българите сме живели в сговор с турски,арменски,римлянски етноси 5 века.Всеки си изповадвал религията и си празнували заедно празниците.Айде оборетеме,че в нашата демокрация,наричат робството,повтарям робството мирно съвместно съществуване .

38

Анонимен

преди 1 година

Сега ли се сетиха че имало геноцид? Струва ми се че няма какво друго да измислят и са отчаяни да промиват мозъците на населението. Ако имаше геноцид щеше да се знае отдавна а не сега да скалъпват глупости. Малка Хърватия клала велика Сърбия тука са пресолили яденето, че и после кланите се обединяват с хърватите. Да не говорим как сърбите водиха война с Хърватия защото хърватите искаха независимост от Югославия.