421

Анонимен

преди 1 година

До 477: Киев щеше да изглежда красив като Москва, ако не искаха Евромайдан и Америка. Нека се наслаждават сега. Искаха в ЕС, дантелени *** и хатис!Ние ще имаме работа - те няма. Ще имаме пенсии - те нямат. Ще имаме подкрепа за деца и пенсионери те нямат. Нашите деца ще ходят на училища и детски градини - техните деца ще седят в мазета." (Пьотр Порошенко 2015 г.)

420

Немам думи.....

преди 1 година

Хелмут Кол, Франсоа Митеран, Тодор Живков и Тито ако можеха да видят в какво са се превърнали държавите им, щяха лично да се самоубият пред Путин с руски пистолет Макаров.

419

IQ 3.14

преди 1 година

хитрото в тоя пиниз е че, даже и да ги бият като *** на сватба, или да ги заставят да се изтеглят по политически път, те пак ще обявят целите за достигнати и ще кажат "сега сваляйте ембаргото да не пускаме ракетите" и така докато коня, самбиста и хобита не идат при кобзон

418

Анонимен

преди 1 година

Това, че украинците са избивали население в Донбас, от руската телевизия ли го научи или от Алфа тв? А доказателства имаш ли? Нещастeн кремълски Tp0лл!

417

Анонимен

преди 1 година

Затова ли Украйна намалява с 20% територия и 10 милиона души на вс. 10 месеца?

416

Анонимен

преди 1 година

Хората в Полша не трябва да плащат задължителни плащания, нямат отопление, нямат храна. Всеки ден някой се самоубива, без да вижда перспектива. Всеки ден нечий бизнес "умира", нечий единствен източник на доходи, губи се смисълът на живота...

415

До зомби 468

преди 1 година

И ти ли нулира руската армия??? А утре??? Когато продължат да обстрелват, дали всичките ти глупотевини ще те радват??? Само с пропаганда война не се печели. Може да замаже само очите на овнине и толкова. Реалността няма нищо общо с мечтите ни.

414

Анонимен

преди 1 година

Ако украинците не бяха избивали рускоезичното население в Донбас в продължение на осем години, сега нямаше да им е мрачно и студено. Да, и нацистката история може в крайна сметка да бъде изоставена.

413

Анонимен

преди 1 година

Отделението на един от взводовете на украинската армия в пълен състав се предаде близо до Артемовск. Това съобщава "Военно дело".

412

Анонимен

преди 1 година

За всичко са виновни прекомерните амбиции и егоизъм на Зеленски. Ако не беше това, конфликтите отдавна щяха да бъдат решени с мирни преговори.

411

Анонимен

преди 1 година

Загубите на Русия в Украйна към 21 декември почти са достигнали границата от 100 000 души. Беше отбелязано, че на 24 февруари украинските бойци са ликвидирали около 99 740 нашественици.Освен това Русия загуби: вражески танкове - 3002, бойни бронирани машини - 5979, артилерийски системи - 1972, MLRS - 412, системи за противовъздушна отбрана - 212, самолети - 282.

410

Анонимен

преди 1 година

Това keлeмe наистина ли може да си прави с Русия квото пожелае? Толкова ли е yтpenaн тоя народ и тая държава! Само yтpenaни русофили могат да я харесват!

409

Анонимен

преди 1 година

Слава на България. Слава на Русия.

408

Анонимен

преди 1 година

Ние ще имаме работа - те няма. Ще имаме пенсии - те нямат. Ще имаме подкрепа за деца и пенсионери те нямат. Нашите деца ще ходят на училища и детски градини - техните деца ще седят в мазета." (Пьотр Порошенко 2015 г.)

407

Анонимен

преди 1 година

Когато Зеленски се изявяваше като комик-шут в Русия, той се кълнеше в любовта си към руския народ, получаваше добри пари, не ги отказваше, пълзеше на сцената пред руските олигарси, преструвайки се на шут, дори е срамно да си спомня. И сега по същия начин пред американските господари лази, проси, лицемери. Един срам!

406

Шоп от провинцията.

преди 1 година

Мен *** боли к..а за Путин, Зеленски, Байдън и Урсула. Чекам да ми запрат тока и да ми направат нафтата 5 лева. Тогава нема Киро-миро, Бойко-мойко,Корнела-орнела, Христо-мристо и Костадин-мостадин.Тогава нема да питам: Кой кум, кой брат, кой на булката сват. Моето дете и то иска мек хляб да яде. Това,че госин депутата *** гледа девствено нема значение като детето ми е мизерстващо...

405

Анонимен

преди 1 година

Меркел призна, че са преговаряли нечестно с Путин просто за да дадат шанс на Украйна да се укрепи, като по този начин са спечелили време за изграждане на собствена армия. Тя каза още, че по това време НАТО е бил слаб и не е могъл да окаже подкрепа на Киев в степента, в която го прави сега. Минските споразумения бяха подписани от Запада престорено, с цел само да имитират желание за разрешаване на конфликта в Донбас.

404

Анонимен

преди 1 година

Украинците в Европа говорят руски, увити са в жълто-сини одеяла, викат Слава на Украйна на руски, а самите те избягаха от Украйна. Как така? В Европа се бият за Украйна, чудеса!

403

Анонимен

преди 1 година

До 453:Всички русофоби трябва спешно да приютят трима бежанци от Украйна и да ги издържат до края на живота си, като плащат от списъка с желания!

402

Анонимен

преди 1 година

Украинците наистина искаха да се присъединят към ЕС, в името на това те бяха готови да унищожат страната, да не работят и да започнат война. Изводът: украинците в Европа, плащат за желанията на украинците