86

Анонимен

преди 1 година

Аз руснаци не искам в България, колкото повече оръжия за Украйна, толкова по-малко възможност да ни влияе Русия.

85

4667

преди 1 година

До Спеца Ядреният терорист ще натиска ли копчето или го хвана шубето :))

84

Анонимен

преди 1 година

АМИ ТО ПОМОЩТА ВЕЧЕ ЗАПОЧНА ДА СЕ ИЗПРАЩА. АКЦИЯ "БЯЛО" Е ЗАРАДИ НАРКОМАНА ЗЕЛЕН. СВЪРШИ БЯЛОТО И ОЧАКВА ДОСТАВКА ОТ НАШЕТО МВР.

83

Продажници!

преди 1 година

Как не Ви е срам, бе??! Разсипете я тая държавица и да си мирнете, ние сме едни клетници, а тези ни разкатаха фамилията...

82

Анонимен

преди 1 година

Българските политици са наведени пред всеки и затова и никой не ги уважава. България е посмешище за всеки. Такива хора без гръбнак не ги обича никой. Нито в Шенген ще влезем, нито никъде.

81

Спеца

преди 1 година

Да вървиш слепешката като зомби след аглосаксонската глупост , наглост , и омраза е чисто самоубийство за България!Няма ли един свестен лидер в тая страна да види че Украйна и НАТО ще са губещи във тая война срещу Русия!Накъде сте тръгнали ГЕРБ , ПП , ДБ и Вие генерал Янев?Накъде тласкате България ?

80

NATO

преди 1 година

Да им дадат и ядрени оръжия. Веднъж за винаги да изметат това зло от земята.

79

Анонимен

преди 1 година

Защото не гласувахте, затова ги бетонирахте тея чукундури с твърдия електорат. ВЪЗРАЖДАНЕ ДО ОТКАТ!

78

Анонимен

преди 1 година

Стопанинът още не ги е погледнал, още дума не е казал и те вече отгатнали желанието му и заели позата добре наведени!

77

Анонимен

преди 1 година

На нашите предатели в парламента им е малко, че отвсякъде ги клатят и искат да се доклатят сами. Пффффффффффф

76

Анонимен

преди 1 година

Вече на всеки трябва да му е ясно каква е разликата между нашата и останалите държави. Останалите си защитават интересите, а нашата провесва флагове на чужди държави по фасадите на държавни учреждения.

75

разгромена България

преди 1 година

Жалко за страната ни. На следващите избори призовавам никой да не гласува. Нека подкрепата за тия башибозуци бъде под 20%. И г-жа Митрофанова и г-н Путин знаят каква е ситуацията в България. България никогя няма да бъде нападната от Русия, защото всеки тук с изключение на шепа предатели е русофил по душа и носи Русия в сърцето си! Нашата освободителка и не ми го оспорвайте, ясно ли Ви е !!! Това е неоспорим ФАКТ! Така че България и Русия ръка за ръка. Скоро ще се материализира това! Запомнете!

74

Анонимен

преди 1 година

Българските депутати се интересуват повече от проблемите на Украйна, отколкото на България. Затова ли ги избрахме? Затварят болници, няма лекарства по аптеките, а те ми говорят за Украйна. Ай, стига с тая Украйна. Дреме ми за Украйна. У нас без война е по-зле от Украйна

73

Сам ли го измисли?

преди 1 година

До САМО РУСИЯ ВЕЧНА СЛАВА НА РУСОФИЛСКИЯ КРЕ ТЕНИ ЗЪМ!

72

Анонимен

преди 1 година

Мравоядът е комунистът Бойкикев, маскиран в момента като демократ. Както му плащат, така се маскира. Като на околовръстното. Никаква разлика в манталитета.

71

мнение

преди 1 година

Меркел вчера си го каза. Минските споразумения са били само димна завеса, да се даде време на Украйна да се превъоръжи и да промият съзнанието на местните.... никой, никога от самота начало не е имал намерение да се намери дипломатическо решение на кризата в Донбас.... а сега реват кой бил агресор и кой жертва...

70

Пошла на х...

преди 1 година

Жоже Путин има специален бункер в Северна Корея, при неговия авер оне дебелак с кофти прическата. Заедно ще гледат съветски филми, а БГ лелки русофилки ще им правят стриптийз.

69

Анонимен

преди 1 година

Неразумни юроде, кой те начуи да слухтиш и да тормозиш собственото си семейство, собствените си хора, в името на системата на една чужда империя? Кой те научи да превръщаш българите в македонци? Кой те научи така смело и усърдно да предаваш своите в името на чужда имперска корона? Кажи ми неразумни юроде? За парички ли, за власт ли? За имот ли? За що?

68

Анонимен

преди 1 година

До 70 "Вие ще разберете ли..." Кой ти го каза това? Херо Мустафа ли?

67

София

преди 1 година

Бих предложил да изнесем тези партии в Украйна, след като политиката и делата на Украйна са по-важни от делата на сънародниците им и избирателите им. България има нужда от политици, които милеят за България, а не политици, които милеят за Украйна.