65

Анонимен

преди 1 година

Абе, Кулеба, увеличение на производството не е свързано с крадене на западни помощи и заеми както правите вие. Производството е свързано с високо-квалифицирани специалисти, модерна техника за производство, технологии, логистика, транспорт и СУРОВИНИ. За първите неща се ИЗИСКВАТ ГОДИНИ ПОДГОТОВКА, А СУРОВИНИТЕ ЕВРОПА ГИ ИЗГУБИ. Айде, чао и много поздрави до киевския бункер!

64

Куреба

преди 1 година

Украинецо си гони интереса. Да се учат нашите "министри" дето нищо не правят и само харчат държавни и народни пари.

63

ИВАН

преди 1 година

САМО ПУТИН СЕ ОПЪЛЧИ УСПЕШНО СРЕЩУ АЛЧНИЯ ЗАПАДЕН СВЯТ! ВСИЧКИ ДРУГИ КОЗИРУВАТ И НЕ СМЕЯТ ДА МРЪДНАТ! ПУТИН Е ВЕЛИК! НАИСТИНА ВЕЛИК!

62

Амии

преди 1 година

Нагъл,и да искат да помогнат,тона който държи отвращава.

61

Анонимен

преди 1 година

Този е много нахален и противен тип.

60

Анонимен

преди 1 година

До АнонименА ти къде щеше да бъдеш, драги ми русофобе

59

полк. Генади Собски

преди 1 година

Бившият полковник от руската армия твърди, че путин вече осъзнава че е изгубил войната и се подготвя за живот в изгнание в Китай

58

Яна

преди 1 година

На некролога на Путин няма да пише "от опечалените" а ще пише "от безкрайно щастливите". Която и дата да се падне ще се обяви за национален празник в цяла Европа.

57

Анонимен

преди 1 година

Няма никаква Руска агресия. Всичко е Украинска наглост подплатена с безгранична глупост. Укрите взеха да се пънат на Русия като некой пикльо зад който е големия му брат. Само че им излезе крива сметката и сега ще си лапкат попарата която сами си надробиха. Не заслужават никаква помощ.

56

Анонимен

преди 1 година

А когато нашите ги трепаха в Одеса никой нищо не направи!

55

Анонимен

преди 1 година

Дайте да дадем . 16 милиарда от наще данъци дадени им от брюкселските тарикати не им стигат . Те дават вие плащате . Честито членство .

54

До Кулеба:

преди 1 година

Слава на Уcpайна! Ние в България имаме около 100 000 хaйлази, които десетилетия не работят, а лежат на западни грантове и получават пари от "Америка за България". На драго сърце ти ги отпускаме всичките начело с депутатите от ДБ, ПП и ГЕРБ да заминават по най-бързия начин като военен корпус в Украйна.

53

Анонимен

преди 1 година

Всъщност в ЕС и САЩ складовете преливат с ненужно оръжие. Ненужно и остаряло, но предостатъчно да се подиграе с руската допотопна техника. Ей ви на Хаймарс- моделите в Украйна са на 40 години. Русия се кле как ги унищожила още при доставката. Нищо вярно, разбира се, и пропищя от тях. Смятайте новите модели какво правят. Единственото по-ново в Украйна е немският Ирис. Всичко останало- стари железа от складовете. НАТО изкара ли новите оръжия, Русия приключва за ден, ама ще направи ядрени поразии..

52

хаха

преди 1 година

Някой да каже на Путин, че е свършил ракетите. Явно той не знае и продължава да мачка укрофашистите.

51

Анонимен

преди 1 година

Е то всички страни от НАТО сме увеличли в няколко пъти прозводството на оръжие тази година. Ареснал Казанлък и ВМЗ Сопот са обявили едни километрични списъци в бюрата по труда, колко много персонал им трябва, че се откриват нови производствени линии. Покрай тази война населението на цялата Розова долина си оправи финансите. Пък вие там в София завиждайте и шракайте по цял ден в сайтовете за жълти копейки.

50

Мара

преди 1 година

Най-големите национални предатели: Борисов, Пеевски, Доган, Гешев и Цацаров... и Радев. Купени са за 2 рубли и 50 копейки общо за всички. Ефтинджос "политици".

49

Анонимен

преди 1 година

Украйна има един съсед който ще гледа в очите до като съществува и това е Русия. Разберете едно, Украйна никога няма да спечели тази война, това би означавало Русия да я няма, а помните ли какво каза Путин. Сега разменете ролите и си предстваете че САЩ трябва да изчезне, да се разпадне завинаги, да се подчини, да бъде ограбен, да не е факторът който е. Какво биха направили САЩ в такава ситуация, въпрос към русофобите

48

Пешев

преди 1 година

Смели са украинците но без чичо Сам нямаше да спечелят войната. А Путин свърши ракетите и вече ще обстрелва със старите си обувки. Ха ха.

47

Анонимен

преди 1 година

Пуснаха коментарите, и фенките от ДБ (да, Украйна) почнаха с простотиите

46

Украинска зима

преди 1 година

Мобиките със летните униформи почнаха да *** като мухи. Украинците имат над 2 милиона зимни униформи дарени от Канада, Швеция, Великобритания и САЩ. Плюс техните си. Скоро ще почнат да падат по 2-3хиляди на ден. Май напролет Крим ще е украински