321

Анонимен

преди 1 година

В оон представителят на сащ не се стеснява да заплашва открито страни, които не гласуват в подкрепа на сащ -- това е тероризъм в по-субтилна форма, защо никой не протестира ? Терор на латински означава ужас -- за да има тероризъм не е необходимо да има трупове по земята, достатъчно е да има ужас .

320

джо

преди 1 година

Пази Боже , сляпо да прогледне.... Представете си що за "хора" ни управляват, щом за хрисимите украинци,разстрелващи военнопленници, не се хабят да кажат даже критика. Тръгнали да определят що е терористична държава. Това са всички държави с действия като тези на САЩ.

319

САЩ

преди 1 година

САЩ създадоха войната срещу тероризма като си организираха атентатче 2001! Оттогава с оправданието че защитават света от тероризъм, нападнаха и ограбиха Афганистан, Ирак, Сирия, Либия! ЕС е научил номера от шефовете в САЩ- обявиш ли накой за терорист даже без съд и присъда, може да го ограбиш!!

318

Анонимен

преди 1 година

7 3Япония имаше АЗОВ в списъка на терористичните организации до 2021! Но под натиск от САЩ ги махнаха! Проверете в Интернет!

317

Анонимен

преди 1 година

Американският конгрес забранява въоражаване на АЗОВ заради връзки с нео нацисти! Всичко го има документирано!

316

Катар

преди 1 година

Каза НЕ на Шолц преди три седмици като ходи там!

315

ПроСоТо

преди 1 година

що се отнася до нашия СЛУГИНАЖ,то мога само да цитирам НАРОДНАТА мъдрост:..-"ВСЯКОСТАДО СИ ИМАМЪРША"..

314

ер

преди 1 година

До Анонимен . МУНЬОО Катар са вече роби на ЕС и САЩ. Продадоха се на за това световно, да не мислиш че безплатно идва?

313

Анонимен

преди 1 година

Зеленски направи нео нацизма легитимен като направи АЗОВ част от националната армия!! ЕС и Урсула направиха нео нацизма легитимен в Европа като поддържат Зеленски и политиката му!!!Позор!

312

ПроСоТо

преди 1 година

ся:..-До ви кажа /напиша/ нящо :..-АЗ НЕ СЪМ "русофил" !!!..Всеки,който ме познава може да потвърди това!..Обаче:-Русия е сурова държава със сурови хора,НО С ГОРЕЩИ СЪРЦА !!!!!..И други народи не са лоши,но тях -"другите",ги води единствено нагона към пари и забогатяване..Докато не осъзнаят,че Русия и руснаците са "нещо друго",ще има САМО безмозъчни патаклами и дърления...Истина е че и самите руснаци страдат от своите лидери..Но да тураш "в един кюп" народа и Върхушката,си е грешка !

311

САЩ

преди 1 година

Отказват да обявят Русия за спонсор на тероризъм и да прекратят отношенията си с Русия! Мръсната работа е оставена наТъпите васали от ЕС!

310

САЩ

преди 1 година

Изсмукват ресурсите на Европа за да си оправят собствената затъваща икономика! Защото това точно прави една империя с колониите си! Европа или щесеосвободи или ще потъне в бедност! Но уви, европейските лидери всички са слаби и продадени!!

309

Анонимен

преди 1 година

ЕС е спонсор на ядрен тероризъм!Те въоражават Украйна да стреля месеци наред по АЕЦ!! КолкоТъпи може да са в ЕС да даспонсорират ядрена катастрофа в Европа???

308

КК

преди 1 година

НА РУНДЬО РУСОРОБЪ МУ Е ЛОШО!

307

Анонимен

преди 1 година

Катар отказва да търгува с държави което имат различни ценности тоест ЕС! Въпросът е защо ЕС иска да търгува с Катар? Нали имат различни ценности от европейските??

306

стар чвор

преди 1 година

СЛАВА на Русия

305

Коментар

преди 1 година

Тези от ЕП съвсем са изперкали горките. Почват да ползват думите в насипно състояние, лишени от смислов словоред. Турлю гювеч. Какъв тероризам какво спонсорство. Нали се води война с държавна армия, официялна държавна политика, държавни прари, политически и икономически интереси. Всичко е законно и редовно по правилата на войната. Тероризъм има само в мирно време и се изразява в извършване на криминални прояви за политически цели в разререз със закона. Тук има война!

304

стар чвор

преди 1 година

Цар Борис и Богдан Филов нямаше да харесат днешна България-- без армия, без ВВС , без заводи , без хора........нас ни третират сега не като приятел , а като страна загубила война-- студената война , това е . Трябва да сме доволни , че сме живи и до там момчета. СЛАВА на Русия

303

Анонимен

преди 1 година

какво друго да се очаква от брюкселските меки китки - дори една декларация като хората не могат да се разберат, камо ли за нещо по-сериозно. Иначе са много силни в единното зарядно и USB C стандарта... Да ви имам приоритетите...

302

Анонимен

преди 1 година

Този журналист е бил някакъв американски агент, който се е опитвал да критикува саудитското кралско семейство, т. е. какво искат сащ от тях. В един момент търпението им преляло и го убили в саудитското посолство, където е отишъл да вади някакъв документ за сватбата си. Става ли ви ясно за дейността на българските прислужници ?