79

Анонимен

преди 1 година

Запада се прави че незабелязва това военно престъпление, факт двоен аршин. Ще стане същото като в Буча и след 3 дни всичко ще се забрави. Само че Русия помни, Булгарис тан помни точно 3 дни като маймуните които сте.

78

Анонимен

преди 1 година

Щом Ню Йорк Таймс изнася тази информация, съвсем го закърши зеления наркоман.

77

Анонимен

преди 1 година

Браво, братя украинци! Мачкайте башибозука!

76

FAKT

преди 1 година

Лека по лека лъсваа истината

75

r3v0lv3r

преди 1 година

Тъжно за хората, но трябва да търсят този, които е отркил огън, ама най-вероятно това е организирано от руснаците, за да предизвикат инцидент и да сплашат своите.

74

Фики

преди 1 година

Руснаците правят същото. Все пак война е, на практика всичко е позволено.

73

Анонимен

преди 1 година

заглавието е рашиско

72

Анонимен

преди 1 година

Укрите в бежански лагери от Затворен тип ,който не иска ВЪН от България Веднага ! - никви хотели,бази и санаториуми - ще си патиме от тая престъпна напаст -помнете ми думата

71

ZOV

преди 1 година

Второе видео снято с дрона. Все наши воины мртвые в лужах крови. Известны имена укронацистких карателей - Артур Бортничук, Назар Михайловский, Андрей Сокол.

70

Анонимен

преди 1 година

Руснците наруших всички правила и не зслужвт милост.

69

Анонимен

преди 1 година

Видеоматериалите били подкрепени от спътник. Това е възможно, ако спътникът е на ниска орбита. Кое по-точно е потвърдено от спътника: легналите живи войници, легналите мъртви войници или и двете сцени? Но спътникът е извършвал непрекъснато заснемане над района, между тези две сцени. Може би има снимки и на процесът по умъртвяване на предалите се руски войници. Отново гробно мълчание.

68

Гиб Мелсън

преди 1 година

Сведенията по медиите показват, че разстреляните войници са украинци от ЛНР, от Източна Украйна. Мобилизирани са съвсем наскоро и явно не са си мислили, че братята им от Западна Украйна ще проявят милост към тях, като им разкажат, че са украинци от Луганска област и са мобилизирани въпреки тяхната воля. При бойците от Руската федерация тази вяра във врага няма как да се получи и не се предават в плен. Естествено, всеки може да попадне в плен ако останеш без муниции, но случая не е такъв.

67

Анонимен

преди 1 година

Може да се счита за случай на приятелски огън.

66

r3v0lv3r

преди 1 година

До Боби аре аре, всеки може да разказва каквото си иска, но истината, е че червеният кръст има достъп до руснаците. За това и като даваха обменените руски военнопленници всичките излекувани, нахранени и облечени. Докато на украинците им се виждаха ребрата, бройката не е оправдание, ако държава като Русия не може да храни да храни 10 хиляди човека, то в затворите трябва масово да ***.

65

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Слуаят е ясен. Руски войник открива огън, (което се вижда в последната секунда от клипа), което е ''инсценирано предаване'', тоест ''капан'' за украинците. По военното правило тази подлост се наказва с разстрел.

64

Неделко Миленковски

преди 1 година

Естествено, че ще ги разстрелят- те не попадат под Женевската конвенция, защото рашка не е обявявала война на Украйна. Следователно тези индивиди, могат да бъдат единствено и само терористи, проникнали на чужда територия с оръжие в ръка. Никаква прошка за блатните ***!

63

Анонимен

преди 1 година

До Мхмм...Нещо си се объркал,,но това не е чудно ако този сайт е основния ти източник на информация. Преди няколко дни край Херсон украинците разстреляха петима свои войници пред другарите им с обяснението че бойния дух на бригадата бил много ниаък.

62

Анонимен

преди 1 година

До АнонименИма изключително много клипове, които са направени от украинците с издивателства над руски войници и те циркулират из нета. Основният въпрос, е защо точно сега NYT, реши да потвърди автентичността на този клип- не че и другите не са автентични. И отговорът е много ***, вятърът задуха в друга посока. Обединеният запад, желае замразяване на конфликта, но наркоманчето се опитва да се репчи и сега започват да му показват, кой всъщност кара влака.За сега през медии, скоро и през кинти

61

ЦИПСО

преди 1 година

Как Украйна може да победи Русия? Колкото и да им се иска на украинците, не на бойното поле. Между другото, през септември-октомври, след проучване на редица големи канали в Telegram, може да се каже, че много от тях са сигурни, че ще спечелят войната на бойното поле, не само ще си върнат териториите, но и ще превземат част от Русия. Това е следствие от положителни когнитивни удари, които вместо паника предизвикаха нездравословна еуфория.

60

ЦИПСО

преди 1 година

Украинизацията е въвеждането на обществото в състояние на истерия (поради когнитивни удари) и зависимост от предателство-победи, тоест от постоянно търсене на информация, която се дели на перемога (победи, успехи) и зраду (поражение, предателство) . Хората започват постоянно да прелистват каналите на Telegram и изпадат или в състояние на еуфория от успехи, или в депресия или стрес поради неуспехи.