90

Анонимен

преди 1 година

Когато човек симпатизира на комунистите на Путин, той е комунист.

89

Анонимен

преди 1 година

Русия дава страшно много жертви, което значи че им е калпаво командването.

88

Анонимен

преди 1 година

Целта на Путин беше да възстанови СССР, и после да направи пак бившите социалистически страни комунистически. Само че украинците се оказаха много готини и го разпердушиниха на бойното поле.

87

Журналист

преди 1 година

Интересно ми е как войната се води в Украйна, а жертвите били руски. Изглежда, че в Украйна са руснаци. Може и да греша, но от информацията е логично човек да си помисли това. Аз не съм комунист, нито пък от БКП.

86

Българин

преди 1 година

Докато Украйна или когато Украйна спечели войната, отнея няма да е останало нищо, наподобяващо държава. Така стоят нещата с войната, Русия, НАТО и Украйна. За да не падат бомби и ракети, те просто не трябва да се произвеждат. За да няма убити военни, просто не трябва има такива. Когато умират невинни и цимилни хора, това вече си е истинска война. Но според мен, нещата се обръщат, въпреки пропагандата. От война между Русия и НАТО, сега тя се превръща във война между Украйна и НАТО.

85

Анонимен

преди 1 година

До Нато лоджик, не мисли за Украйна. Мисли как ще си спасявате русофилските гзове през следващите години.

84

Американче

преди 1 година

Точно така се пишеше и в Америчка по времето на войните във Виетнам и Афганистан и после подобрихме всички рекорди по бягане с препядствия :)))))))

83

Нато лоджик

преди 1 година

Украинската военна инфраструктура напълно разрушена, цивилна инфраструктура наполовин несъществуваща. Украинците без, ток, парно, газ, оръжия и вече зърно и храна. 5 Области вече напуснаха пределите на държавата, но иначе запада печели войната..... истината боли бухахахаха

82

Анонимен

преди 1 година

Украйна печели. Въшшки. Ей тва печели.

81

Анонимен

преди 1 година

Лаконично и точно написано от номер 82: Украйна печели? Украйна печели една зелена поляна, на която да зимува. А икономическия двигател на ЕС е запкъл буталата без руско гориво и е за капитален ремонт! Краварите се канят да го придобият по цена за скрап.

80

Анонимен

преди 1 година

Херсон показвал бил. Все едно да прочета една глава от дебелата книга и да се хваля, че цъм разбрал съдържанието й. Русия нанася удари по обекти имащи отношение към военния потенциал на територията на цяла Украйна.

79

до Космонавт

преди 1 година

Прекаляваш с телевизията!

78

Анонимен

преди 1 година

Йоанке, Йоанке... Един куп глупости мила! Какво значение има Украйна? Преговарят Русия и Щатите! Украйна е полигона. Херсон го напуснаха руснаците, само ти ли не разбра? Как може да бъде победена ядрена държава? И то единствената, която може да унищожи главата на НАТО?

77

Анонимен

преди 1 година

Не е това канала в телеграм. Нещо си се объркал.

76

Космонавт

преди 1 година

До 87 Всички които са помагали на нашественика трябва да умрат по мъчителен начин. Руските мародери убиват и изнасилват стари хора и деца, какво трябва да се случва с националните предатели които ги подкрепят? Дано да ги мъчат много преди да ги убият.

75

Анонимен

преди 1 година

Telegram Messenger

74

ВИЛенин

преди 1 година

Деелектрификация плюс съветски тероризъм е равно на РAШИЗЪМ.

73

Анонимен

преди 1 година

Руснака е най-смотаното същество на земята. Широкорекламираната преди месеци демилитаризация и денацификация се *** в деелктрификация плюс съветски тероризъм. Принцип завещан на рaшистите от Ленин.

72

Анонимен

преди 1 година

Кой е телеграм канала да видя

71

до анонимен

преди 1 година

Специално за тебе повтарям - Телеграм канал е пълен с Видео от Херсон! Ужасни кадри, укро нацитата са се развилняли..., Украина изгони репортери на CNN и Sky news, от Херсон и това ли е лъжа???