64

АнонимеН

преди 1 година

До взвд/ КОГО ЛЪЖЕШ ТИ *** ОТНОВО!!! КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ВАДИ ХОРАТА ОТ ХЛАДИЛНИЦИТЕ ИМ ЗА ДА ГИ ПРАЩА НА ФРОНТА- ДАДОХА ГО ПО-ТЕЛЕВИЗИЯТА :D

63

Анонимен

преди 1 година

Такова нещо като чиста ромка не съществува.

62

Анонимен

преди 1 година

"Към Русия се присъединиха нови 4 области - територии с полезни изкопаеми за 12.4 трилиона" Т.е вече си признаваме имперските амбиции на джуджака? Все пак ставало въпрос за природни ресурси и територии. Ясно, демек нищо не се е променило там от 17 век. Важи си правото на по-силния. Само дето не оцениха, че останалият свят вече е в 21 в и няма да им се получат нещата този път.

61

До един долен

преди 1 година

Този дето твърди че Русия е 130 млн....Да ама не ! В момента Русия има 150млн.население ! За десет години се е увеличило от 140 на 150 млн. Тоест по милион на година ! Укро феновете кажете какво става със населението на Украйна през това време ?!

60

Анонимен

преди 1 година

Поне Русия е суверенна държава..за разлика от нас!

59

взвд

преди 1 година

Русия в момента е най свободната страна в света

58

Анонимен

преди 1 година

Не може да се угоди на запада. Според В.И.Ленин - Комунизма е електрификация + съветска власт! Съветската власт я няма отдавна в украйна, а сега когато Русия премахва и другото условие всички ревнаха! Е как да се премахне комунизма тогава? И в центъра на София стои най- големия символ на комунизма в Бг - НДК, ама никой не говори за премахването му...

57

анонимен келеш

преди 1 година

Първо да видим кой ше спечели СП по футбол в Катар къде започва след 20 дни.После ше мислиме за русия и путин и войната в Украйна:):):)

56

Анонимен

преди 1 година

Русия е велика империя, и руският народ е сплотен. Няма никакво съмнение, че Русия я чака велико бъдеще. Империята ще защити своите интереси, не само в Украйна, но и в Прибалтика и цяла източна Европа - това е зона на влияние на Русия.

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 63 Тук им викат ромки и на базата на това имат привилегии.

54

Анонимен

преди 1 година

Статията не би трябвало да се коментира от болшевики, защото за тях КНДР е идеал за подражание.

53

Анонимен

преди 1 година

Русия получи 8 милиона ново население от 4те нови области които не само са просто обстреляни, закалени и минали през войната, но това са политически активни хора които абсолютно и безусловно стоят зад властта в Русия, и които умеят да стрелят, да се сражават и да оцеляват във военни условия.

52

Българин

преди 1 година

Oпределено ДА, и му се удава...Само че няма да спре дотам, само с русия...ще пропълзи Zaраzaта още на изток...Прочее, Слава на Украйна и ВСУ - защитниците на Свободна Европа!

51

Анонимен

преди 1 година

Руснаците никога няма да бъдат роби.

50

Анонимен

преди 1 година

Русия преди войната беше 140 млн. Сега е 130 млн. До края на войната може да остане 100 млн...

49

Контра въпроси

преди 1 година

Не гледайте в чуждото канче. И не се притеснявайте какво щяло или не в Русия да станело. По добре вижте какво Ще стане в САЩ Европа и особено в България докато чакате Русия да се предаде или пък да умре от глад и студ...

48

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали са 9 милиона или 200 хиляди, но Русия е 150 милиона. А България е 7 милиона, и 2 милиона от българите (1/3 от населението) не са в България ами мият rъзовете и слугуват на запад.

47

Нане

преди 1 година

Тия де налагаха свирепо ковид фашизма 2 години на Народите си кви са... За един преател питам... ===)))

46

Анонимен

преди 1 година

Русия разполага с изобилие от евтина енергия във всяко кътче на територията си, дори в най-студените райони на северен Сибир където температурата стига -70C се смята за нормално да си взимаш вана всеки ден.

45

Анонимен

преди 1 година

Какво народно единство при над 9 млн избягали след обявяването на мобилизацията? Както винаги, кухи комунистически лозунги. Нищо де, веднъж видяхме как завършиха. Тогава бяхме и ние в кюпа, този път, не.