235

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 287 Я обясни какво е фашизъм бе дечко?

234

Анонимен

преди 1 година

Иска ми се някой журналист да побликува една извадка колко от тези които са вече 7 месеца тук са започнали работа ! Сигурна съм,че са единици ! За какво да се морят ,като могат по цял ден да си се забавляват с децата,да им сервирват,отсервирват! Да им чистят !

233

Ужас

преди 1 година

В България има дезертьори нацисти от Украйна.

232

Анонимен

преди 1 година

До 284 В Русия е фашизмът, в Украйна е демокрация. В Просия няма шанс обикновен актьор да стане президент, тази длъжност е запазена за КГБисти и мафиоти.

231

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 283 Споко няма да те нападнат защото не си притрябвал на никой.

230

Анонимен

преди 1 година

До 258Я покажете "бежанците", които от февруари не намериха никакъв начин да се интегрират в обществото))))))Почти 10 хил украинци си намериха работа в България, а от 700 те хиляди украйнци преминали през България са останали около 50хил.!Много малко от бягащите от войната са в България, а ние и тях искаме да изгоним!

229

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 275 Като им забранено да напускат Украйна защо в София е пълно с млади, здрави и прави украинци?

228

Факт

преди 1 година

Роднини и деца на фашистите от Украйна, не мерси.

227

Анонимен

преди 1 година

нас ако ни нападнат и станем бежанци друга песен ще запеете....

226

Хемус

преди 1 година

Илин Димитров да обясни,как всяка година праща работници от Украйна в един и същи кръг от хотелиери и как тази година на същите хотелиери им доставя " бежанци" от Украйна!Отворковците да отидат на Морска гара Варна,да видят,пияни,дрогирани и натрюфени " бежанци",как се омагьосват всяка вечер от мъка по Украйна!Бежанци се тълкуват по-границата с Румъния,Молдова,Русия,Полша,Беларус,Унгария

225

Анонимен

преди 1 година

Това с настаняването в хотели на черноморието не е тряйно решение. Хотелите са скъпи, какво стана с държавните бази във вътрешността на страната? Пълни ли са? Там има легла и що годе прилични условия. Готви им готвач, има ток и отопление - ако идваш от война е ок.

224

Анонимен

преди 1 година

Няма ли някой нормален човек по висшите етажи на властта, да спре притока на бежанци още на границата!! Като се чудите какво ще ги правите, защо ги приемате изобщо?

223

Анонимен

преди 1 година

Изключително нагли същества мислят си че всички са им длъжни, Лятото на един от язовиририте край София група младежи от тия изядоха такива плесници че повече не посмяха да се появят там.

222

Анонимен

преди 1 година

дайте им фургони за зимата и ги пратете в карловските села, където потопът им събори жилищата. Аман от тези украинци! Кое българско дете няколко години живее без пари с майка си в 5 звездни хотели? Хотелиерите нарочно ги карат да протестират за да получат те пари от държавата. Да се напънат малко и да си осигурят почиващи, които ще си плащат, а не да им плащаме ние те да живеят на наш гръб! Истински нуждаещите се ще са доволни и на колиба. тези явно не са!

221

Анонимен

преди 1 година

До 266Като са майки с деца тогава къде са им съпрузите? ))))))=Ти от Марс ли си паднал, на мъжете им е забранено да напускат Украйна.

220

Анонимен

преди 1 година

Опасявам се,че се довлекат още такива,зеления наркоман ги призоваваше да ходят в ЕС,за да изкарат зимата. Усраина е без ток,истинско бойно поле.

219

Анонимен

преди 1 година

За бежанците си има бежански лагери. Тези с какво са по различни от останалите бежанци?

218

Анонимен

преди 1 година

До кога бг народ ще се гроби да храни тези ***,които си усаринсктаха родината и сега виснали по чуждите държави? Спаха дълбок сън докато се съсипа държавата им,такива хора не ни трябват тук.

217

Анонимен

преди 1 година

Какво значиот война идваливойната може да продължи още 2 годининие ще ги глезим по хотели с гледка море и Ол инклузив.Колко време вече са на почивка?

216

до 264

преди 1 година

Айде стига с тая мантра "90 % били майки с деца". И ей така случайно са се телепортирали и са от Киев 15 поколения? И живеят в панелки? Като са майки с деца тогава къде са им съпрузите? Ти май не виждаш по-далече от носа си. Ще ни се лепнат тия "на суцял, бе батеее" и ТИ ще бачкаш за тях. После ще искат и училища и каквото се сетиш. Че малко им беше по морето олл инклузив. Сега и зимата аааайде на Боровец да покарат и ски. Това е такава перачница за пари, че не стига сиво вещество да вденеш.