40

Анонимен

преди 1 година

Абе да не дава Господ да се стигне до там, мене ми се тая, но имам внуци.

39

Анонимен

преди 1 година

Предимно в сащката ,тяам ще са пораженията

38

Бай Илийчо

преди 1 година

Малииий ,34 милиона чиляка кадя чи ги копаме бря ?

37

Анонимен

преди 1 година

Всички руски тестове на балистични ракети са успешни за разлика от американските дето сработват 2 от 10. Просто нямат никакъв шанс и се учудвам на тази глупост дето я имат да плашат Русия. Няма да имат време и до бункерите да стигнат.

36

Анонимен

преди 1 година

Руснаците и американците имат ядрен арсенал с който могат да унищожат планетата няколко хиляди пъти. Индия, Франция, Пакистан и Англия имат арсенали, които могат да унищожат планетата "само" стотици пъти. Още по-веселото е, че всички имат системи за автоматичен отговор. Тоест, дори цялото ръководство на държавата да е загинало, ракетите ще продължат да излитат и да се взривяват. Няма никакво значение къде.

35

анонимен

преди 1 година

Нещо като ивент 201 и пандемията, а?Малка подробност, непонятна за учЕнитИ в принстънския университет е, че руснаците няма да си хвърлят това чудо в задния двор - координатите са други.

34

Анонимен

преди 1 година

Всички байдънофили американолюби са ваксинирани, но не това е причината за липсата на акъл и умствен багаж. Природата е виновна че ги е създала такива. Там да търсят причината а не в Путин и Русия.

33

антиваксър

преди 1 година

Ваксините осакатиха и poботизираха много повече.

32

Русофил

преди 1 година

аа споко мене няма да ме хване 100%

31

До 25

преди 1 година

Торпедо Посейдон ще удари Сибир. Само имената са велики, като великия танк дето блокира на червения площад или като изтребителите, дето ги свалят чайки върху техните си блокове. Селяяяци, смешни сте като молодците с ватенка

30

Териториален

преди 1 година

Хайде борете се с Путин.... Да се свършва с всички поне ,че човешката глупост край няма.

29

Анонимен

преди 1 година

Руските ракети са с по над 10 ядрени глави. няма противоракетна система която да ги спре. Само 10 са достатъчни да унищожат САЩ. За какви изобщо авиационни бомби си мислят като няма да им остане и един самолет който да прелети а дори и това е невъзможно. Те си мислят че още е 44 година. Изключително изостанала армия имат НАТО. Могат да се бият само с талибани като и това е спорно. Руската армия е поне 30 години пред НАТОвската. И това не го пиша за да дразня а защото е безспорен факт.

28

Анонимен

преди 1 година

При една ядрена война оцелелите ще завиждат на мъртвите.

27

SS

преди 1 година

СНИМКАТА Е ОТ ПОДВОДЕН ЯДРЕН ВЗРИВ НА ОСТРОВ БИКИНИ МИСЛЯ ОТ 1956год ,ако не греша !

26

До 28

преди 1 година

Лошото е, че няма никакво значение къде ще паднат. И на тяхна територия да си ги взривят, пак ще унищожат света няколко пъти.

25

Staying Alive

преди 1 година

В първия миг като отворих днес.бг ми се видя като "Ядрена атака уби 34 млн. души само за пет часа". С тия гръмки заглавия... Дано не се окаже само вярно, че може да настъпи ядрена война, че тогава какво? Ако настъпи утре? Това не е шега работа...

24

Анонимен

преди 1 година

Ракетите от съветско време по на 50-60 годишни със стара електроника ще излитнат ли и ще паднат ли където трябва . Някой специалист може ли да обясни

23

До Бай Стоян

преди 1 година

Ти ич не си у ред! Русия щяла с първи залп да унищожи САЩ. Че те САЩ имат атомни бомби по цял свят бе умник! Даже в Турция. Къде виде спасени руснаци??? В тая симулация има само една грешка - при тотална ядрена война след 10 месеца жертвите няма да са 580 млн., а 5.8 млрд, тоест са изпуснали една нула. А *** *** имате още една грешка- и да разкараме Нато, това няма да ни спаси като Гърция и Румъния са в нато. Гледайте симулацията как цяла Европа гори

22

Анонимен

преди 1 година

Русофилите Путин ще си ги прибере в личния бункер на сигурно. Той много ги обича и ще сподели и залъка и постелята си с тях. Така че да му мислят другите. Тези, които са лоялни на Путин, добрият руски атом ще ги пощади. Че и децата им, родителите им... всичките им близки.

21

Анонимен

преди 1 година

Сметнахте ли и торпедо "Посейдон" като удари Калифорния и/или източния бряг колко ще са жертвите?