120

Анонимен

преди 1 година

Зеленски и Рюте са най-големите лъжци които съм чувал. Даже Киро Лъжата, дето една истина не е казал, бледнее пред тях. А общото между тях е, че и тримата са атлантици на служба към цру.

119

Анонимен

преди 1 година

Ало Русията. Миите ги малко тия бомби да не им цапа на Украинците.

118

Анонимен

преди 1 година

До кога ще гледаме физиономията на Зеленски по медиите? Докога? Ням ли вече да го разкарате, че е досадно, нацист долен!

117

Анонимен

преди 1 година

На морето по говора ми е доста трудно да различа, кой е от Русия, кой е от Украйна, кой е от Сливен...

116

Анонимен

преди 1 година

Млад украинец се жени за руска девочка. Бащата го поучава: - Синко, първата брачна нощ вземи булката на ръце и я занеси в спалнята, да види украинската сила! После я хвърли в леглото и се съблечи, да види украинската красота! Майката на младоженеца се провиква от кухнята: - След това почни да мастурбирaш, да види че Украйна е независима държава!

115

Zaz

преди 1 година

Карате се за личности ! Вие сте безлични.

114

Анонимен

преди 1 година

Среща на Владимир Путин и Юлия Тимошенко.Юлия Тимошенко: - Уважаеми Владимир Путин, направете цената на газта по-приемлива за Украйна.Путин: - Ок, направи ми един минер.Юлия Тимошенко: - Трябва да помисля.След пет минути.Юлия Тимошенко: - Ще ви направя ми*ет, качете се на стола.Путин: - Защо?Юлия Тимошенко: - Украйна никога няма да падне на колене.

113

Анонимен

преди 1 година

този човек е лyд

112

Анонимен

преди 1 година

Двама, загорели, украинци посещават публичен дом. Мадам: "Какво желаете юнаци"... "Искаме да любим" Мадам: "ОК, 40 евро, моля"; Украинците отговорили "имаме 15"; Мадам се ядосала: "Ааа... За 15 можете да отидете в храстите и да се любите взаимно." и им затворила. След 15 минути пак се хлопа, пак украинците мадам вече раздразнена: "Какво пак? Нали Ви казах в храстите?" Украинците удовлетворено, но учудено: "Готови сме, ама не знаем на кой да платим."

111

Zaz

преди 1 година

Човек е измислил тока за да помогне на цивилизацията а политиците с тока са измислили електрическия стол ! Политиците са зло!

110

Анонимен

преди 1 година

До АнонименОоооо, Хитлер е само фасадата на една злокобна крайно националистическа организация, самият Хитлер е изключително примитивен(първосигнален) и *** човек. Сталин няма нищо общо с тая работа, защото ВСВ е част от дългогодишен конфликт между немци и англичани, но руснаците и цял свят го отнасят.

109

Щирлиц

преди 1 година

Този господин е пропуснал да си вземе дозата,нещо сърдит ми изглежда.Ама наглеждайте го,че току виж предозирал,и няма кой да ви играе по свир.ката.Е,няма да бъде голяма загуба,но шоуто ще зацикли,ха-ха.

108

Анонимен

преди 1 година

Двама си говорят за световна политика. Единия пита "Нещо ново" другия отговаря "Украйна воюва срещу Русия... Загуби Крим, Донецк, Луганск, губи по 600 войника на ден, танкове, самолети, заводи, жители, ВЕЦ-ове, ТЕЦ-ове и т.н. квото се сетиш... Абе голямо мазало." Другия помислил, па го попитал "А, Русия?" ... "Е, Русия още не са се включили във войната."

107

До 280

преди 1 година

И Хитлер също остана в историята.

106

Анонимен

преди 1 година

"Спомняте ли си 2008, беше люта зима и Украйна крадеше от транзитната газ за Германия докато руснаците не ги спипаха!" - напълно разбирам защо Хитлер и Сталин са решили да си поделят Полша, Балтийците и Украйна. Жалко, че са се сбили вместо да си имат обща граница.

105

Анонимен

преди 1 година

Намерих си запалка, произведена в Украйна по времето на Юшченко, с лика на Бандера... За съжаление, в нея няма газ...

104

Пука му

преди 1 година

В Киев няма ток и отопление. Тоя откъде ги чете речите?

103

Анонимен

преди 1 година

"Спомняте ли си 2008, беше люта зима и Украйна крадеше от транзитната газ за Германия докато руснаците не ги спипаха!" - забавното бе, че президент им бе Юшченко, а по случайност съпругата му Катерина работи в Сената на САЩ. :}

102

Анонимен

преди 1 година

След спирането на руската газ към Европа, Грета Тунберг благодари на Зеленски за борбата срещу глобалното затопляне.

101

Анонимен

преди 1 година

Спомняте ли си 2008, беше люта зима и Украйна крадеше от транзитната газ за Германия докато руснаците не ги спипаха! Украйна каза че само взели малко газ назаем и щели са я върнат после..