187

Анонимен

преди 1 година

До 211, няма как третата, шестата и осмата партия да сглобят правителство, ако ще да се наceрат да се напъват! Нито в Швеция, нито където и да било другаде, просто математически не е възможно

186

Анонимен

преди 1 година

Еха , поредният ползотворен ден на българският парламент.Може би време да сменим изборната система така че победителя в даден район да получава всички мандати от района. Така поне ще се отървем от най малките партии които изглежда са в парламентаединствено за субсидия и да продават гласа си за този к предложи най много

185

ПОЗОР

преди 1 година

Мажоритарни избори. Баз партии. Всеки да има право да гласува само за 10 кандидата и така. Без висше образование да няма кандидатури. Аман.

184

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ТАКА СТАВА КОГАТО ЧАКАШ ЕДНИ МИЛИАРДИ И ИСКАШ ДА ЛАПНИШ ПО-ГОЛЕМИЯ ДЯЛ

183

Анонимен

преди 1 година

Не знаех, че депутатите са станали 270 на брой , явно от първото гласуване.

182

П.П.

преди 1 година

Путин е виновен!!

181

До 212

преди 1 година

И какво ти е виновен президента в случая? За ДЪ БЪ те подкрепям с две ръце.

180

Веждито

преди 1 година

На Веждито му е много тежко , пръхти на микрофона непрекъснато, все едно е интубиран.Не се знае дали до избирането да председател ще издържи.....

179

Анонимен

преди 1 година

До всички гласували. Как е радвате ли се на избранниците си?? Доволни ли сте от хората които назначихте на работа в парламента?? Сигорно преливате от гордост като ги гледате днес..

178

Анонимен

преди 1 година

K_R_E_T_E_Ни

177

Г. от Ч...

преди 1 година

Проклет да е денят в който сме си избрали такъв негоден президент.Хили се отстрани,като п.....А тези пък от ДБ са едни ,,политици"......Мани,мани. Нищо добро пък не очакваме и от тези народни избранници-,,депутатите"...

176

Анонимен

преди 1 година

Много жалко за България, за която толкова много велики хора си даодха живота. Сега, каква из..ди са, от къде се взеха, едните Русофили, другите Америакнофили, а един Българофил няма от тия..........

175

Анонимен

преди 1 година

КАЛПАВИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ КАЛПАВИ ДЕПОТАТИ КАЛПАВ ПАРЛАМЕНТ

174

Анонимен

преди 1 година

Целта на дългата ръка на Путин - а именно Радев е да убие парламентаризма и демокрацията в държавата и да се въведе еднолично тоталитарно управление замаскирано под формата на президентска република. Това се осъществява с пълана сила от БСП и ПП, а ДБ просто нямат капацитет да разберат какво става и какво правят изобщо.

173

дзфхб

преди 1 година

Идеите на Ушатото гАвно да съсипе България чрез проекта си "ПП" и всяко от служебните правителства-работи успешно в момента!! Целта е да се внуши на изкуфелите глави на българските индивиди, че видиш ли единственият правилен начин е да има "преЦедентска" република!!! Затова сега в момента се разиграва цирк именно от клоуните на ПП с помощта на ДБ, който да докаже на българите твърденията на Ушатия ***!!! Бесилка за него и неговите ментори от пРОсия!!!

172

Анонимен

преди 1 година

Трябва да имаме механизъм да ги наказваме, то е ясно на изборите ще бъдат наказани но имам на предвид нещо което след един такъв припилян ден да ги накара да го запомнят добре още от утре.

171

Анонимен

преди 1 година

Много съм доволен, че последните години не гласувам. Сега само им гледам сеира и се радвам, че не аз съм вкарал тези хора в парламента. Нямам нищо общо с този цирк.

170

seg

преди 1 година

Откровени идЕоти са и в ДБ и в ПП!!! Доказват само един факт- НЕ СТАВАТ ЗА ПОЛИТИЦИ!!! Искат на всяка цена да "управляват" навсякъде-е не стават и го доказаха с пропадането на тяхното редовно правителство!! Провалиха се и искат пак да ни сервират от същото-няма да стане!! Народа иска ГЕРБ да управлява и го доказа с 26% на изборите!!! И аз не ги харесвам и мразя Бойко-но това са реалностите!!! А между реалност и мечти има голяма разлика!!! Но едно е ясно, "поДмяната" не иска правителство и НС!!

169

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Ако в...редиците на Герб в залата бе и Цвета Караянчева,веднага щяха да я изберат за...председател на НС,защоъто е добре...подкована. За съжаление,тя е в Кърджалъка и строи...социализъма в завода за...поцинковани кофи.

168

Morski

преди 1 година

Аз много ясно виждам 4 от 7 партии в парламентарна, които яростно работят за и с Радеф!Партията ТИ Майка-БСП,партията ти приближен-Възраждане, Партиите твои отрочета-П100 и на протежето ти подчинен БВ!НА ВСИЧКИ СТАВА ЯСНО КОЙ И ЗАЩО СЪЗДАДЕ ТАЗИ БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА И НЕВИЖДАНА ПОЛИТИЧЕСКА И КОНСТИТУЦИОННА КРИЗА!Решението е само едно-нова Конституция с различен брой депутати,без "служебно Правителство",без машинки,с висок праг на влизане в парламента,образователен ценз,без имунитет за предателство!