72

Анонимен

преди 1 година

И спонсор да ви бъдем? Ха ха Ама вие сте нагли като украинците, така че сравнението е на място.

71

Анонимен

преди 1 година

Берия е неграмотен и не знае, че Украйна е част от Русия :) Нищо ще го разбере в края на войната :)) Не знае и че украинските фашисти избиваха и горяха живи деца в Одеса. Нищо, за промит американофилски мозък това е позволено :))

70

Анонимен

преди 1 година

FYROM си е Българска

69

Анонимен

преди 1 година

Така и трябва !

68

Анонимен

преди 1 година

Македонският Копейкин хаха, едно към едно са

67

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен - вярно ли бе? И кога точно Украйна нахлу да бомбардира руски градове, да избива руски жени и деца? Кога прати брадати главорези на руска територия и нанесе удари от стотици километри с ракети? Агресор? Украйна ли "отцепи" в Русия анклави долно русофилско нищоZество? Нищо, ама абсолютно нищо общо няма, освен това, че любимите ти братушки имат значителен принос в създаването на т.н. Македония!

66

Анонимен

преди 1 година

До ДааааУкраинците поне по голямата част са поляци, то затова Полша ги брани, ама тези измислени макета незнам просто :))) Дето се вика, да се чудиш дали да ги биеш или изобщо да ги отсвириш :))) Гърците им казаха, че са гадни българи, но те си продължават с античките :)))

65

Анонимен

преди 1 година

С 30% Албанци, на които им дреме на матахурката за античните маймуни, тази сръбска отрeпкa власт никога няма да помирише. Сърбите са уникално тъnи парчета - подариха си Косово на Албания, сега от злоба ще им подарят и Манкедония, само и само да не е с нас - в Албания трябва да им издигнат паметници на тия ***

64

Анонимен

преди 1 година

"Те твърдят, че езикът ни е езикова норма." Не съм се срещал с обиден австриец, за това, че говорят не само на литературна норма на немския, а и на по-книжовен отколкото го учат в Берлин.

63

Анонимен

преди 1 година

По - скоро Македония (Сърбия) се отнася с Българите там, както Руснаците с Украинците - или ставаш руснак или в лагера

62

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 71 - след катно пишеш на руски в български форум руски "мъдрости", путинисте, ти своите отдавна си изоставил за да лижеш руския ануZс! Така че, не давай съвети на македонеца - не си мерило!

61

Анонимен

преди 1 година

Признахме ли им държавата / и то първи! /, признахме я. Дадохме ли им оружие - дадохме им. Помагаме ли за ток - помагаме. Ама какво като сме признали, танковете били стари, тока не бил достатъчен т.е. неблагодарни..., което само потвърждава че всъщност са българи.

60

Анонимен

преди 1 година

Прилики наистина има - няма нито македонски, нито украински език. И двете държави се правят напук въз основа на измислена идентичност. И двете истеризират, че са заплашени, докато агресорът са самите те.

59

Анонимен

преди 1 година

Човекът е прав. Украйна и Македония са държави с промито съзнание. Дано се опомнят и спрат омразата.

58

Анонимен

преди 1 година

А що за име е "Република Северна Македония" ? Явно, че нещо не е наред както със страната, така и с езика ѝ. Ама клекнаха пред гърците. На нас ни се репчат, щото знаят, че правителството ни е посредствено и не брани националните интереси.

57

OMG_Lucker

преди 1 година

Не Мицкоски, не! Македония за България е както Украйна за Русия. НО ОПРЕДЕЛЕНО България не третира Македония, както руснаците и Путин - украинците. Напротив Мицкоски, НАПРОТИВ!!! Признахме ви първи. Защитихме ви, когато сърбите щяха да ви изядат. Помагаме когато можем, както можем, зер нашите възможности не са най- големите. 150 хил. паспорти ви дадохме. В замяна получаваме само обиди, нападки и омраза. Така че Мицкоски си в такава голяма грешка, че няма накъде.

56

отродени братя да

преди 1 година

и той като нашите корнелки, от СКП и МКП , от баща му и дедо му още нагаждачи и сърбомани , слушайте Вучич и ще стигнеме до същото положение като Русия и Украйна

55

Анонимен

преди 1 година

Своих не бросаем! Изберете коя е вашата Русия - татаpите или шиптъpите. Имате право на избор!

54

Даааа

преди 1 година

Украйна и македония не само, че са измислени и крадени страни но и езиците им са крадени. Украинците са крали от полския, румънски и руски за да си измислят език. Македонците само от българския. Сръбския не го споменавам защото и той е краден от българския

53

Вече

преди 1 година

Сте превзети,ама от други,викат им" Ш-П тари"!Мицко,Мицко ,момче палаво!