97

Космонавт

преди 1 година

До 126 Не само. Освен, че са мюсюлмански главорези, чеченците които воюват на страната на монголо-чукчите от Мордор са и национални предатели и родоотстъпници в родината си, защото джуджето изтреби 1/3 от народа на Чечения. На финала всички руснаци ще плащат сметката на бункерния изкълченяк.

96

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.

95

Анонимен

преди 1 година

132 планетата се прочиства от отпадъци и следващия си ти ...

94

Анонимен

преди 1 година

Явно Путин е човека който ще загаси лампата на държавата Русия преди да затвори вратата и да излезе. Ще го мразят поколения наред.

93

Станислав

преди 1 година

Харесвам Руската култура и всички Руснаци, които не подкрепят войната в Украйна. От останалите, колкото повече избият, толкова по-добре. Същото важи за Путинофилите в България.

92

Анонимен

преди 1 година

След като фашизмът в Украйна беше ударен и унищожен в зародиш,на Зеленски и хунтата не им остава нищо друго освен да играят ролята на невинни жертви пред световната общност,които нямат нищо общо с Айдар,Азов,Десен сектор,които не са провъзгласили един фащист убиец на хиляди руснаци и поляци,като Бандера за национален герой и да извършват престъпления след престъпления против човечеството,като прехвърлят вината на руснаците-Буча,Юзум,Запорожката АЕЦ,теракта с/у Дугина и кримският мост сега и това

91

Анонимен

преди 1 година

Путинова Русия е терористична държава

90

Анонимен

преди 1 година

Кое му е бруталното, планетата се прочиства от отпадъци.

89

Анонимен

преди 1 година

Запада унищожи фашизма, сега наред е гнусния комунизъм и хунтата там. Вече часовника тиктака скоро руския народ, ще е свободен. И ще трябва да благодари на Украйнския народ.

88

Анонимен

преди 1 година

Готино ще бъде когато украинците успеят да свитнат зеления!

87

Анонимен

преди 1 година

На режима в Киев нищо друго не му остава освен да играе вабанк. Тази контраофанзива вече е отнела живота на над 20 хиляди украински войника, а общо досега те са над 110 хиляди и Зеленски заедно с военно престъпниците от Киевската хунта или ще трябва да дава отговор пред народа за загубените човешки животи и територии, или пред военен трибунал за престъпления срещу човечеството, или да бягат в САЩ,Израел,Англия, Австралия, Нова Зеландия или Канада. Това са им вариантите, т.е. Украйна губи войната.

86

Анонимен

преди 1 година

Злoбата замъглява погледа, фобията разума, а Русия ще е вечна докато има злоба и фобия срещу нея и докато такива жалки издънки на човешкият генезис от човек--->хомофоб--->русофоб--->краваророб--->до фашист се опитват да я унищожават.

85

Космонавт

преди 1 година

Браво! Тези двамата са били от бригада Робокоп :)) Личи си, че са обучавани от западни специалисти, за разлика от руската биомаса, която в момента се обучава на строева подготовка?! Сигурно ще маршируват срещу куршумите и снарядите?

84

Джо

преди 1 година

В Украйна е нормално да избиват руските наемници хора, а в агресора Русия е брутално? Гнусни сте много!!!!

83

Анонимен

преди 1 година

С това най-вече се отличава русофоба, че колкото е по силна Русия толкова повече се озверява и озлобява срещу нея. Колкото по-голяма сила прилага и използва толкова повече почват да реват и да се правят на невинни жертви. Единственото лекарство за русофобията е русия да е слаба, разпокъсана и да я разграбват. Това е най-върховното щастие за русофоба--->краваророб и нищо на този свят не може да замести това най-голямо доволство и радост в жалкият му и нещастен животец!

82

Анонимен

преди 1 година

Виждаме сутрешно Филско блякане бляяя бляяя бляяя ... кво стана с блиц кръга велика армия ?:)8 месеца, още сте на никъде клоуниии с червени носове ... каква слава... то срам..

81

Анонимен

преди 1 година

Коце Шлюхин е по традиционните православни ценности - развел се е с жена си за да не му търсят заграбените субсидии

80

Анонимен

преди 1 година

До Ужас - прав си! Православните руснаци силно искат унищожението на украинците и страната им!

79

Анонимен

преди 1 година

Лелеяната мечта на русофоба-->краваророба е Русия да се управлява от някой като Елцин и Западът и САЩ да си разпредялят богатствата им по техните условия и под тяхната диктовка.Русофоба-->краваророба знае че Русия не може да бъде унищожена,а и злобата и фобията ще нарастват пропорционално на нарастването на силата на Русия за това единственият лек за русофоба-->краваророба е Русия да е слаба и разтърсвана от вътрешни противоречия и междуособици, както беше при Елцин и преди това при Горбачов.

78

Анонимен

преди 1 година

Розовите понита не са виждали на картата Русия. Това е пределно ясно. Каквото им каже битивиту е закон.