8

toti

преди 1 година

Едва ли Русия иска да убива мирни граждани и това доказват ударите където са рдва 19 загинали,но 30% са без ток,което ако още 2-3дни погърми ....цяла Украина ще е без ток...май Путин си играе с Зеленски и си чисти залежалите арсенали,да види запада докаде ще стигнат !!

7

Анонимен

преди 1 година

защото са със слаба мощност.ако бяха американците отдавна нямаше да го има Киев заедно със Зеленски,Подоляк оня другият грухчо главнокомандващият им генерал и останалите смелчаци гордо криещи се в дълбоки бункери и сражаващи се с врагът по тик-ток,фейсбук и ютуб.

6

Хахо

преди 1 година

Русия се готви за по голяма война.

5

Анонимен

преди 1 година

Говедарите не могат да се поберат в кожата си,как е възможно след такъв удар с около стотина ракети да има толкова малко цивилни жертви-19!

4

Анонимен

преди 1 година

Путин и ястребите в Русия се радват че има убити жени и деца в Украйна. Те са социопати и психопати.

3

Анонимен

преди 1 година

"Русия не разполага с толкова ракети, че да извършва често подобни нападения, тъй като запасите й се изчерпват, а украинците твърдят, че имат голям успех в прехващането" ама Зеленски хленчи за противовъздушна защита, понеже руснаците предстои да го бухат с изчерпващите си ракети които с голям успех прехваща. ОК

2

Анонимен

преди 1 година

"Всяка крилата ракета "Калибър" се оценява на над 6,5 милиона долара" - ама днесбеге ме убеждава че ги изстрелват по болници и детски площадки. ОК

1

Майстора

преди 1 година

Хеее хехехе втора официална копи-пейст сводка от Министерството на истината за последния час. Някой от сутрин до вечер пише ли пише как Путин загива, изнемогва, проваля се и пропада. Днесбеге копи-пейства, както е задължен по договор. Тия центове няма да се изкарат сами.