142

Анонимен

преди 1 година

Плюсовете за 201 и минусите за 202 са фалшиви. Това е недостойно.

141

Анонимен

преди 1 година

Вече не се манипулират лайките цъфтят по десет че и по много повече 35 наведнъж. Доста забавно. То няма толкова хора във форума. Двама трима сме.

140

Анонимен

преди 1 година

Този бот заплашва от 7 месеца но контрагента му имаше рожден ден и дори юбилей 70 години. Браво.

139

Анонимен

преди 1 година

То музерията е сега драги фашисте , щото нищо не произвеждаме и живеем от заеми. Но тоя балон ще се спука защото парите текът към Украйна вече.

138

Анонимен

преди 1 година

Изкукуригал е нацяло горкия, дърт плeшивeц...

137

Анонимен

преди 1 година

FCKPTN e автоматичен бот Няма смисъл да му се слагат минуси но той си върви с плюсовете. Упс.

136

Българската Империя

преди 1 година

Когато си четвъртата икономика в Европа и влизаш във войната като основен съюзник на суперсилата Германия някак си няма как да приемеш поражението и последвалата 45-годишна мизepия

135

Анонимен

преди 1 година

Англо американските сили започват да бомбардират София и България още през април 1941 год. преди Хитлер да нападне СССР. В бомбардировките загиват към 5 000 българи и към 10 000 са ранени много от тях тежко има стотици безследно изчезнали. Само от вероломна бомбардировка на гарата в Дупница са загинали повече от 70 човека българи които просто са чакали влака. Много софиянци се евакуират в провинцията но и тя е обстрелвана. Има жертви !

134

Анонимен

преди 1 година

След 09.09.44. Бг армията е изтеглена от македония и е пратена на източния фронт. Стига до Драва и участва в боевете. Имаше и филм зарево над Драва. Армиите служат на политиците. Хората просто загиват.Малцина оцеляват

133

до Иван

преди 1 година

Дядо и две овце да е имал пак са станали държавни сещаш ли се. А сещаш ли се за хората с по сериозни неща?

132

FCKPTN

преди 1 година

Смърт на Путин!!!

131

Иван

преди 1 година

До Българска империя - това с репресиите е пресилено, а във Франция и на други места са имали много по-жестоки съдилища спрямо фашистите. В нашият фризьорски салон при социализма работеше бивш полицай - единственото, което е спрямо него, че е сменил професията - по логиката, би трябвало да е убит. Имаше грешки социализма - не даваха на всеки да прави каквото иска - имаше проблеми. Но масови избивания и репресии не е имало.

130

Анонимен

преди 1 година

До сега Украйна се биеше с бойците на ЛДНР. Само малък руски контингент участваше. Но вече няма да е така. Русия ще се защити. Половината украински войници са руснаци. Пирова победа за САЩ и Запада.

129

до 189

преди 1 година

Просто е приминал в режим "от нашите".

128

Асен

преди 1 година

Изглежда,че в Москва са обхванати от някаква маниакална лудост, вече отива към пълно обезумяване! Мъчно ми е, че някогашната ни освободителка се е превърнала в един призрак.Срам ме е, че 45г бяхме провинция на СССР!Най-богатата на природни богатства държава принуждава жителите си да живеят като африканци.Марш от Украйна,стойте си в гадната ***,скотове!

127

Анонимен

преди 1 година

До Българска империя. Това не е вярно. Брата на моя дядо е бил офицер и е служил в Армията и преди 09.09.44 бил е и на фронта. Никой нищо не му е сторил Живя си достойно живота.

126

Българската Империя

преди 1 година

Най-интересното е драги скъпи сънародници че Третата Българска държава даде по-малко жертви през ВСВ отколкото даде при доброволната pycoфилска окопaция през 1944г. Това трябва да се помни от всеки един истински българин истината няма как да бъде фалшифицирана!!

125

Анонимен

преди 1 година

Не знам от кои области са украинските бежанци но всички говорят на руски. Мисля че в България повечето са от Одеска обл.

124

Българската Империя

преди 1 година

Русофилизмът в България беше насаден масово през 1944г. - всичките ни офицери и генерали избити (въпреки че от 500 000 армия сме дали 30 000 жертви), всеки който каже че не харесва стали му се отнема собственоста и правото на глас - въобще му се отноема всичко как може в България да се живее по-добрия от азиатската империя така нарищата се искаща да бъде поне ?!?

123

Анонимен

преди 1 година

До Долния да ти кажа че сърцето на човек много лесно се къса. Нарича се инфаркт. Нато няма да може да ти помогне....