180

Анонимен

преди 2 години

САЩ има радари и веднага засичат когато някой се готви да стреля ядрени ракети - Жужo още преди да е натиснал копчето вече ще е само спомен

179

Laravel

преди 2 години

Що ми се струва, че и той американците ще го вадят от канализацията, като другия "тежкар" Кадафи.... хихихихиихих

178

BBBBBBBBBBB

преди 2 години

Бля, бля, бля. Безизходица във Вашингтон и Брюксел. Няма, какво да кажат и заплаха. Пълни глупости, за да замажат скорошната разруха на Украйна. Няколко месеца и ново правителство в Киев

177

Анонимен

преди 2 години

Да напускаме НАТО докато не са ни вкарали в ядрен конфликт май. А амерканофилите да бягат още сега!

176

90%

преди 2 години

Удара ще е по ЗАЕЦ...

175

Анонимен

преди 2 години

Пишете, четете, драскате. Журналистите същата работа. Как ще удариш с тактически ядрен армия - нали на 5-10 км е армията на Путин. Фронта разделя армиите с 5-10 км. Ядрен удар има ефект и върху двете армии. Това не ви е манджа с грозде

174

Solar Power

преди 2 години

До 178: Със сигурност е така, само,че има разни индивиди като боби които още не са го разбрали. Те нещата са елементарни ! Едните разполагат годишно със 70 милиарда , а другите със 700 :) То се видя и на бойното поле ! С 20 химарса обърнаха войната срещу масивната артилерия на руската пиндирация. Важно е качеството другари ! Винаги е било важно :) Аз също като боби четох в разни списания,че дори и за новите ракети които са 10макс има защита наречена е ешалон или поетапно предаване :)

173

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 183 И няколко месеца ще иска да си поживее. СТИСКАЙ МАСАТА :))))

172

Анонимен

преди 2 години

До Мен Не изглежда така сякаш някой дори си мръдва пръста пред пенявенето на Плешото. Интересно, че русофилите виждат апокалипсис. Май е само в главите им.

171

Таня

преди 2 години

Ако тоя скот си мисли, че на някой му пука за пършивите му ракетки, много се е объркал. Този аз ще го ошамаря, горкия, а ако го хване някой мъжага, може и деца да му роди.

170

Ну да

преди 2 години

очертава са топла есен хахахахах

169

Мен

преди 2 години

Никаква ядрена война няма да има. Западняшките лицемери са толкова напълнили гащите, че единствената война която са в състояние да водят е в тикток, фейсбук и т.н

168

Има някаква

преди 2 години

връзка с отеличането на директора на ЗАЕЦ....

167

Анонимен

преди 2 години

За съжаление дори и тука започнахте да приемате като нещо нормално, че ще има ядрена война. А медиите подкрепяни от Щатите това искат. Да ви промият мозъците и да започнете да смятате, че ядрената война е нещо нормално за да не се всява паника и да се приеме за нормално както ковида и както предупреждението, че Русия ще нападне Украйна още преди войната. Вие осъзнавате ли въобще кво коментирате? Ще бъде избито населението в Източна Европа с 1/3-та от болести и последици от това.

166

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "До Стоян То и за второто се иска кураж, а както каза, тоя страхливец го няма. :)))) Такъв, който носи часочници за по половин милион евро и якенца за по 13 хиляди не е готов да умира :)))" ------- ааа чакай малко.. нали беше нелечимо болен?? Демек вече е мъртъв, само не се знае датата, нал тъй? Тоест дали ще е няколко месеца по-рано/късно на него му е все тая хахахахахах

165

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 181 Искаш да кажеш, че е неизбежно руските терористи да започнат ядрена война ли? :))))

164

Анонимен

преди 2 години

Опитвам се да се поставя на мястото на Путин и на руснаците и за тях вариант Русия да загуби войната просто не съществува. По всичко личи, че ядрената война е неизбежна.

163

Анонимен

преди 2 години

До Стоян То и за второто се иска кураж, а както каза, тоя страхливец го няма. :)))) Такъв, който носи часочници за по половин милион евро и якенца за по 13 хиляди не е готов да умира :)))

162

хахахахахахах

преди 2 години

Атом от ляво! Атом от дясно! Айде сега с чершафчето и бавна крачка към грообищата... бавна, за да не си помисли някой, че сте крали чершафчето! И дръжте автомата изнесен пред тялото за да не ви капе по краката.

161

?

преди 2 години

Никой не знае какви са военните тайни разработки на САЩ. Знае се само че са 5 века напред. С такова преимущество света е еднополюсен... не видяхте ли че б2 спирит е пенсионирана 40 годишна технология, а сякаш е от бъдещето? Защо мислите САЩ не се страхуват, ако нямаха тайни проекти?