8

Анонимен

преди 1 година

До Русия, руснаци,РусияБръкнаха ли ти в Д-ТО ? Мазмантийско русоробче?

7

Патриот майтапчия

преди 1 година

"Колко жалко, че толкова рядко обявяват мобилизация", помисли си военният комисар и издуха носа си в 100-доларова банкнота.

6

Анонимен

преди 1 година

От наборна служба надали толкова се страхуват рашките, от колкото да ги пратят неподготвени за пушечно месо с остаряла съветска техника :))) Рухна митът за "непобедимата" руска армия, останаха действията, а те са плачевни :)))

5

Русия, руснаци,Русия

преди 1 година

А украинците ги настанихме в нашите хотели по морето и планината. Само за Русия и руснаци пишете. Ето и още една новина свързана с Русия - НЕК и АЕЦ "Козлодуй" да продължат да работят по рамковите си споразумения и договорите за обществени поръчки с руски фирми. Това е разрешил служебният кабинет със свое решение от края на миналата седмица след разрешение на Европейската комисия страната да ползва дерогация. Трябвало ЕК да ни разреши и ако не, спираме АЕЦ-а и замръзваме.

4

Анонимен

преди 1 година

Не ги е срам! Бягат от хубавия живот. Нищо не разбират те ! Виж нашите рособлизци до последно са на амбразурата.

3

Хора! Пазете се!

преди 1 година

НА АМ ХЕМУС, ИМА ПАРКИРАН МОСКВИЧ 12. Много граждани вече докладват, че по време на палнолуние, черен кон без ездач започва да обикаля около колата, след което на Москала фаровете светват в кървавочервено и започва да кара в насрещното без шофьор на седалката. Много хора ги е страх дори да набият аварийни и да спрат, защото от колата се чуват страшни звуци на крещящи хора в агония. Един ТИР каза, че като спрял от горичката започнали да излизат бели жени с кървави очи. Има видео в интернет.

2

Анонимен

преди 1 година

Е тука опорката е лесна, руснаците имат вили и си живеят живота

1

Анонимен

преди 1 година

Путин закрива Русия