360

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 520 "След референдумите" Какви референдуми? :)))) Референдумите си имат правила по международното право, а руската пародия няма нищо общо с тях. :))))

359

Стоп на ФЕЙКнюса

преди 1 година

"Междувременно, след точен ракетен удар, 300 западни наемника дадоха фира." Тва не знам дали е вярно, но вчера още 7 pycки генерала се срещнаха със свети Петър - Господ прощава, Хаймърса - НЕ!!

358

Анонимен

преди 1 година

Авторката на статийката, която не съм и прочел даже, ми кликна веднага минус. Ха-ха, хи-хи ! Безполезно действие !

357

Анонимен

преди 1 година

Сега по руските граници върви голям бизнис! Там е парата!

356

Анонимен

преди 1 година

Пpocтите русофили все още живеят в миналото и историята, която в болшинството случаи няма нищо общо с реалността... Всички диктатори и агресори са се проваляли и тогава ... Това е истината и за тази безсмислена война и глyпостта на кремълския пcиxoпат. Украйна пpocто ще прогони вaтниците... Не е нужно да побеждава. Цивилизованият свят не може да позволи на един бивш таксиметров шофьор да прави каквото си иска и това ще стане по един или друг начин. Референдумите изобщо няма да помогнат на Раша.

355

Анонимен

преди 1 година

След референдумите украйна губи териториите на тези републики и никога няма да може да си ги върне, те стават част от територията на руската федерация и ще бъдат защитавани както останалата част на Русия. Виждам някакво смешно заглавие -- колко трябва да се притесняваме за руските референдуми в украйна ? Ха-ха, хи-хи ! натовските драскачи може да се притесняват безкрайно много ! Може да си направят и харакири !

354

Анонимен

преди 1 година

Междувременно, след точен ракетен удар, 300 западни наемника дадоха фира.

353

XuTbP5bP

преди 1 година

Тоя е със същото лияностно разстройство като повеяето от неграмотните списвачи в снес.бг. Като изключваме Петето и Мишето, тея и двете са си по книга BPD.

352

САТАНАТА

преди 1 година

5 000 мутантий да блокират и унищожи западните обсадни съоръжения!

351

kokito

преди 1 година

Настава време разделно, хубавото на огъня е , че ще изгори и плявата

350

Анонимен

преди 1 година

Пpocтите русофили все още живеят в миналото и историята, която в болшинството случаи няма нищо общо с реалността... Всички диктатори и агресори са се проваляли и тогава ... Това е истината и за тази безсмислена война и глyпостта на кремълския пcиxoпат. Украйна пpocто ще прогони вaтниците... Не е нужно да побеждава... Цивилизованият свят не може да позволи на един бивш таксиметров шофьор да прави каквото си иска и това ще стане по един или друг начин.

349

Гиб Мелсън

преди 1 година

Референдумите приключват след два дни. Следва ултиматум към Нато и Украйна да изтеглят войските и наемните натовкси убийци и инструктори от зоната на новите републики.След ултиматума следва залпов огън и натовската войска ще бъде изтикана на 300 км от границите на новите републики,тъй като обсега на натовските системи химарс действат на 300 км. Започват да думкат и инфраструктурата на украинците, досега пощадена. Това е плана на руснаците за следващите дни.Не го казвам аз а руски военни експерти

348

Анонимен

преди 1 година

До пуйката Явно не знаеш нищо за Наполеон, нито за това кой и ког му е предлагал мир.

347

Анонимен

преди 1 година

До Щерю Вече ти обясних, че не позна. Предлагам ти да изчакаме. Моята прогноза е, че Запада ще подкрепя Украйна до пълното изгонване на руския окупатор.

346

пуйката

преди 1 година

И Наполеон е имал надежда за мир при неговите условия след влизането си в Москва,но пратеникът му в главната квартира на руската армия в село Тарутино е получил отговор,че войната едва сега започва и скоро Бонапарт ще се убеди в това.В това са се убедили и жителите на Париж,когато видели казаците да си поят конете в Сена.

345

Щерю

преди 1 година

До Анонимен - От началото на войната в Украйна обемът на търговията и стокооборотът м/у САЩ и Русия се е повишил над четири пъти. САЩ и Русия играят заедно!

344

Анонимен

преди 1 година

До Щерю Не позна. Договорка между Запада и руския режим няма да има.

343

Щерю

преди 1 година

Има договорка м/у Русия и Запада - на Путин Донецка и Луганска области, а от своя страна Русия няма да превзема град Одеса и няма да пречи Украйна ще бъде приета бързо в ЕС. Но за пред света евреите Путин и Зеленски играят театър. Загиналите ще ги броят "косвени жертви"...

342

Анонимен

преди 1 година

До Руснак Затова ли са опашките по ГКППтата със съседните ви дъжави, "кораво" русначе?

341

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Евреинът вика:"Дръжте евреина!"Гнус Зелено-Путинска! И двамата са...Никогаш САЩ не са имали по -гнусни президент и вицеорезидент от Путин и Зеле ски. Трагедията е факт ! Рапсодия в еврейско ! Филиповци,Столипиново,Факултету...