34

Анонимен

преди 1 година

Ооо ЕС не възнамеряват да се откажат от руски газ, те просто искаха да слажат капак на цената, да го получават направо безплатно! Но Не се получи, защото Путин каза че напълно ще го спре! ЕС знае, че САЩ нямат достатъчно газ и той е мноого по скъп!

33

Анонимен

преди 1 година

Лошичкият руски газ се запъти вече към Китай. Днес откриха нови 320 км свързващи с 9 китайски провинции, а ес гражданчетата ще стягат каишите и ушанкитя и ще чакат поредния непристигнал краварски газовоз на цената на пастите. Четсито!

32

МИР

преди 1 година

Руския природен газ е най евтин, най калоричен и не замърсява природата!! Американския шистов газ е скъп и безполезен!!

31

Анонимен

преди 1 година

Докато съдбата на света се решава в Самарканд от лидерите на света, на държавите които притежават основния процент от богатствата на планетата, без които ЕС не може да съществува, в ЕС ежеминутно ги заливат с информация и ги занимават с *** на някаква английска баба, за която по света никой не дава пет пари.

30

???

преди 1 година

Който държи кранчето за газта, той определя цената!!Който плаща, той поръчва музиката!!Кое не разбрахте???

29

Анонимен

преди 1 година

5 от 9 ядрени сили са членове на ШОС. Днес на срещата на ШОС в Самарканд, Иран се присъедини към Шанхайската организация за сътрудничество. Сега в ШОС има 5 държави с ядрено оръжие: Русия, Китай, Индия, Пакистан и Иран. Освен че притежава ядрено оръжие, Иран е една от най-големите икономики в Близкия изток, център на сила наравно с Турция и ОАЕ.

28

Анонимен

преди 1 година

А защо Германия все още си плаща руски газ от Газпром, който руснаците го намалиха с 40% заради санкции на турбина, но немците НЯМА да прекратят договора с Газпром? Защо? Като е толко лош рудкшя газ?

27

Анонимен

преди 1 година

Ама те рашките без пари ли давали газ,че не разбрах. Чета коментарите и разни викат,че така е било при капитализма. Явно при комунизма всичко е било безплатно. Да се чуди човек що сме толкова слаборазвити след 50 г комунизъм.

26

Анонимен

преди 1 година

Жестока, нежна - вече свърши. Провали се, и още Карл Маркс беше обосновал научно рухването му. Всъщност рухна още 80те години, но тогава Горбачов му даде глътка въздух с разпадането на СССР и плячкосването на богатствата на Русия и източна Европа. Но вече свърши.

25

Анонимен

преди 1 година

Налагате санкции на Русия...............бюрократите от ЕС, начело с вещицата Урсула.................а искате евтин ток и газ..............е, такъф филм НЕМА!!!Те руснаците не ядат доматите с коловете............това да ви е ясно!!!

24

Анонимен

преди 1 година

Газпром нищо не ни предлага, защото се ос....ме! Каквото повикало, такова се обадило!

23

Българин

преди 1 година

По-добре да изнемогвам от високи цени и да обеднявам и децата ми да студуват и да се разболяват, отколкото да бъда зависим от Газпром и да бъда роб на Путин и на русия. Газта може да е скъпа, но свободата е безценна.

22

Анонимен

преди 1 година

КапитализЪма е жестока система!Кога ще го разберете , селяни прости??Нямате пари за газ...........ще стоите на студено, да ви измръзнат зад.ниц.ите през зимата!!!

21

Анонимен

преди 1 година

ЕС се изложи като виенски кифладжия.

20

Анонимен

преди 1 година

Сиренето е с пари..............газта също е с пари.............така е при капитализЪма...........както казва другаря Тодор Живков!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Производителите на шистов газ в САЩ обявиха, че нямат възможност да увеличат производството и доставките за ЕС.

18

Анонимен

преди 1 година

Тогава тоя да яде боб па да прави газ щом нямало да сме без, защото друг газ, който да компенсира руския няма.

17

Анонимен

преди 1 година

Пращайте сметките си за скъп топ и газ на дъртата вещица Урсула фон дер Лайня.ната...............при капитализЪма всичко се плаща...............безплатен обяд няма!!!

16

ХОРА!

преди 1 година

Хора, разберете - студ, глад, мрак и жажда - за нас не са толкова страшни и убийствени, колкото дружба с Путин и Русия. Ако трябва ние българите предпочитаме още 10 зими да студуваме и да гладуваме, но няма да бъдем роби на Путин.

15

Нане

преди 1 година

И ся ко стана с пазарната икономика, може ли да обясни тоз краварин грантаджия... ==))) с тая мярка, ако я приемат еурохейците, ще фалират и енергетиката...