80

Анонимен

преди 1 година

Забелязвам, че ако кажеш, че не ходиш на театър, *** автоматично го свързва с това, че си духовно беден. Слагайте минуси, но мислете малко по-критично, не е задължително да хвърлям салфетки в чалга заведения, но когато хората са масово ограничени, те нямат критично мислене и лесно осъждат, защото си мислят надменно, че с едно посещение на театър са нещо повече от другите! Ако ходенете на театър ви влече, правете го, но защо осъждате другите?

79

Анонимен

преди 1 година

ако в тази статистика влизат и ромито и хора, които нямат нищо общо с култура и писменост то просто тя е невярна

78

99% от тях

преди 1 година

99% от тях се изкават в коментарите на сайта Dnes.bg

77

Доцент Ганю

преди 1 година

Това не е вярно - Четат Фейс Бук и Паоло Куельо ,а за по- изтънчения вкус на любителите на поезията фаворити са постовете на Дара Екимова и щерката на Гала ! Към втората група се причисляват и ценителите на изобразителното изкуство защото поесията обикновено е съпътствана и от богат разголен снимков материал , който да засили идеята на лирическите героини !

76

АНГЕЛ

преди 1 година

Трябва да се чете само литература която пряко решава проблемите ти,литература свързана с образованието ,работата ти . Книги които биха те направили по добър професионалист в твоята професия. Всичко останало, освен че е загуба на време но води и до загуба на реалноста като романите който не пращат в един измислен свят !

75

Анонимен

преди 1 година

лъха на статиика тип България е малка и бедна държава :( малко по-ведро де, писачите

74

Анонимен

преди 1 година

Мани, че не четат, ами и не пишат с калеми върху дъска, или в сандъче с пясък. Какви простаци само! Нищо, че за няколко месеца пред телефона овладява нов език и че може да върши пет пъти повече неща едновременно от дядо си на неговите години.

73

Анонимен

преди 1 година

Мутрата е духовно беден прочел е само Венету но има много шкафчета с кюлчета злато

72

Dtrumpp

преди 1 година

Затова ве манипулират лесно, нямате критично мислене и елементарни познания Но иначе бг ментака разбира от всичко и жули сливовица А бе

71

Анонимен

преди 1 година

на запад не ги спират, всяка свободна минута се чете

70

Анонимен

преди 1 година

Аудио книгите са за хора с дислексия.

69

До 60

преди 1 година

Разбира се, че са. Ако бяха умни, нямаше да работят като сервитьорки.

68

Пич

преди 1 година

Еееееми за какво им е на *** и на турците да четат български книги? Като добавим милениум поколението и разните мутраци като Баце и статистиката си е съвсем точна. Пък после се чудим защо са такива резултатите от изборите.

67

Анонимен

преди 1 година

Ако да се четат книги като вече се слушат/ аудио книги.

66

Анонимен

преди 1 година

До 61. А това какво общо има с темата? Пък художествената литература по дефиниция е фикция - т.е. измислица. И това не я прави по-малко истинна и полезна.

65

До 60

преди 1 година

Ни най-малко, не твърдя това, не се хващайте за професията, може би дадох лош пример. Искам да кажа, че ако нямаш ценностна система и нямаш възпитание, дали си прочел една книга за година не те прави нещо повече! Но е факт, че нацията без образование отива на зле

64

Анонимен

преди 1 година

Не четат книги, но четат ФБ и се мислят за мното начетени. Виж антиваксърите и не питай повече.

63

Костадин

преди 1 година

Аз четъ само пик и стандард.

62

Климент Охридски

преди 1 година

Но сред русофилите процентът е над 90.

61

Ванката

преди 1 година

Всъщност и аз хартиена книга не съм чел от поне 7-8г., откакто имам е-четец - най-добрата ми инвестиция в живота, спестил ми е поне 10х. лева за книги.