95

А от САЩ какво?

преди 1 година

До От Русия нито котка: Какво сме получили от САЩ? Прибраха ни два миларда за самолети, които не се знае кога ще получим - неустойки по договора няма. Когато САЩ са се се намесили, винаги сме губили. Така загубихме Южен поток и не построихме АЕЦ Белене.

94

Анонимен

преди 1 година

Истинската енергийна криза в Европа,засега не е в цената за битовия потребител: държавите компенсират поскъпването с печатане на пари и със субсидии,за да не се бунтува народа. Докато спре печатницата! Истинската енергийна криза в Европа е в липсващите количества газ, от които се нуждае индустрията на Европа. И няма откъде да ги вземе, освен от Русия.

93

Анонимен

преди 1 година

Западният модел се провали. Независимо какво прави Русия, западът го чака катастрофа.

92

Ванга

преди 1 година

Още през 80 те години Ванга предсказа:Русия ке тръгне да трови ора по целио свет. Ама светот ке и го върне. Накрая от глад руушняците ке ручат трева као добиток...

91

Анонимен

преди 1 година

Хайде дойде Боби лъжеца да оклеца и тази статия със стотици руски лъжи. Има си факти. Фактите са, че 2002-ра година имаше съмит русия-НАТО и Путин беше първа дружка и нямаше нищо против разширяването на НАТО. Путин се е срещал 9 пъти с тогавашния главен секретар на НАТО и нито един път не е изявил резерви срещу разширението. Промениха си мнението 5 години по-късно когато Путин реши да става цар и да окупира Грузия. А санкции е нормално да има и преди 2022. русия временно анексира Крим.

90

Предречено от Ванга

преди 1 година

Русия ке падне!

89

Анонимен

преди 1 година

До абеСАМОЛЕТИ СЛЕД ЧИСТКА В АРМИЯТА! ПЪЛЕН РУСКИ СЛУГИНАЖ В ЩАБА НА АРМИЯТА ИСКАТЕ НОВИ ТЕХНОЛОГИИ! ЕДИН ПОЛКОВНИК БЕШЕ АРЕСТУВАН В БАЗАТА ДА СНИМА АМЕРИКАНСКО ОБОРУДВАНЕ! РУСКИТЕ ШПИОНИ СА НАВСЯКЪДЕ!ДАЖЕ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО

88

Московские новости

преди 1 година

Разглезените европейци, все още не схващате, какво се случва. През зимата, всичко ще ви се изясни.

87

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Русия е бедна, защото богатствата й са в ръцете на десетина олигарси, Абрамович, Березин и др. А за да е така, се погрижи Горбачов. Докато не се смени статуквото на олигарсите, Русия винаги ще бъде бедна." Сори майна но май си пропуснал нещо. Взжните сектори на икономиката на РФ отдавна са национализирани. А всички Олигарси като попове си плащат всички данъци и такси иначе примери има достатъчно. Русия е Бедна защото се държеше до 24022022 като бензиноколонка но вече не и това боли

86

анонимен

преди 1 година

До Анонимен 76"Американския долар задмина еврото, скоро и Руската рубла ще го направи." И какво ще правиш с тази "силна" руска рубла? Ще ходиш на шопинг в Венецуела, Сев. Корея, Афганистан и тъй подобни?

85

Карл Маркс

преди 1 година

Още Карл Маркс беше прогнозирал рухването на капитализма и западната система.

84

Анонимен

преди 1 година

Западът е обречен. След Октомврийската революция и създаването на СССР бяха принудени да изградят гигантска инфраструктура за да поддържат потреблението - финансова, икономическа, логистична. 80те години всичко това рухна. Скед разпада на СССР продължиха да я поддържат за сметка на разграбването на ресурсите на Русия и източна Европа. Днес обаче всичко свърши, пари вече няма.

83

EU citizen

преди 1 година

ЕС ще се оправи и без руски газ. Да му мислят мужиците как ще се оправят без долари, евро и западни стоки.

82

А заслужават ли?

преди 1 година

До "Като не дават газ": В западни банки са блокирани руски активи за 300 милиарда евро (най-голямата кражба в световен мащаб). И искат още газ от Русия? Може, но когато свалят санкциит е върнат откраднатите милиарди.

81

От Русия нито котка

преди 1 година

Нито газ, нито петрол нито каквото и да било ни трябва от рашистка Русия. Не им щем ни жилото, ни меда, както е казал един български гений.

80

До Боби

преди 1 година

Санкции преди прибирането на Крим НЯМАШЕ!

79

Боби

преди 1 година

До Анонимен "са ви виновни Щатите" После се почна с истерия на санкциите но САЩ ИЗКЛЮЧИ от санкците какво УРАН(опаля), Разни метали(Опаленка), разни газове за производството на разни електроники(Опа тройно салто мортале) и т.н. Най ме накефи че САЩ са също толкова лицемерни и към уж своите съюзници.

78

Анонимен

преди 1 година

Няма по-нагло от руска г н и д а!ЕЕЕЕЕЕ ДА БЯХТЕ ОСТАВИЛИ ВОЙНАТА ДА ПРОДЪЛЖИ ОЩЕ ДВЕ ГОДИНИ! ПОСЛЕ ДА СЕ ПРЕГОВАРЯТЕ С ХИТЛЕР! СЕГА СВЕТА ЩЕШЕ ДА Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧЕН!

77

БАНко

преди 1 година

ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИН ЕВРОПА НЕ ПОДКРЕПЯ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ И ВИДЯХМЕ КОЙ ГУБИ !!! А ОСТАНАЛИТЕ ,,6 000 000 000" ДУШИ СА С РУСИЯ !!!

76

Анонимен

преди 1 година

Изявлението на руското външно министерство е добра основа за преброяване на глупаците.