112

Патриот майтапчия

преди 1 година

Спрете им и визите на ЕС, тов Песков - та да се посмеем още на вашите вицове! МУ ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХА

111

Анонимен

преди 1 година

Рушлямиститe скоро ще се бият в магазините за шепа семки и малко водка, пък ние нека нямаме петрол. ХАХАХАХА, чувате ли, Русия ще остави света без петрол. ПХАХАХАХАХА

110

МАЙОРА

преди 1 година

До анализатор раССия е богата държава, затова пият лосион за вана и ядат кори от бреза!

109

МАЙОРА

преди 1 година

Мустакатият ваатник пак разсмива гаргите! Цирк Кремль забавлява света! :))))) Главният кллоун плеешивият КГБ маккак! Плешвивият маккак, Мустакатият ваатник, Гоорилата лаарвов и Беззциццата мери! ХО ХО ХО

108

анализатор

преди 1 година

До: Laravel (номер 120)"Не знам колко века ще има да плащат на света компенсации." Ааа, не бери грижа. Русия е богата държава. И нефт имат, и газ имат, и диаманти имат, и злато и други ценни метали! Дълги години ние европейците ще се греем зимата от безплатна руска газ!!! А бензинът сигурно ще бъде като в Кувейт - по 5 евроцента за литър примерно!!!

107

Не знам

преди 1 година

за другите държави, но на нас спрат ли ни петрола - жална ни майка. Ще видите идни алтернативни източници! И ако въобще има бензин и дизел на бензиностанциите ще е по 10 лв. И тогава ще стане страшно!

106

Анонимен

преди 1 година

Като им е скъпо да не купуват - нали са велики европейци и с голи задницци ще борят Путин.

105

Крепостни

преди 1 година

Женицата на Песков чупи ли още чинии в гръцки таверни, докато руските крепостни работят за господарите си в Кремъл за жълти рубли ?!

104

Анонимен

преди 1 година

Зимата кравофилите почват да правят доко доко!

103

Анонимен

преди 1 година

Ами логично, за какви се мислят да нарушават основните принципи на икономиката. Като им е скъпо да не купуват.

102

Доволен

преди 1 година

България трябва да благодарим на джуджето за неговият рекет,отмъстителност,параноя и глупост. Товар най безболезнено за да се отърсим от внушаваните ни с десетилетия опорки..1. без Русия и руски газ не можем.2. руският газ е най евтин.3. руснаците ни обичат и ние сме длъжни да ги следваме.

101

ВЕСЕЛИН 7112136860

преди 1 година

Заспали европейци! Всенародни мазохизми!Елитаристически садизъм! Психиатри човъркащи си в носа и другаде, пред престъпното и патологично психарско поведение на евреите,които са се покатерили на главите ни и си играят на политика без ни най-малко разбиране от политика.Аз питам,къде са масовите протести срещу психопатологията на евреите? Защо европейците продължават да карат автомобилите си с ехидна хедонистка усмивка и чувство за кръвнишко задоволство ит всеки блъснат пешеходец.Смъртъ за Лай(н)ен

100

...

преди 1 година

Епа види се рашистан виде, че се превърна в бензиностанция на Китай! Не за друго ами в най-скоро време европа ще се откаже от русия газ! И тогава само срещу 2 юана п.ткинофилията ще мие стъклата на китайските коли! При това не е задължително китаеца да ги даде тези 2 юана! :)

99

Laravel

преди 1 година

Доста черни точки натрупаха русначетата. Не знам колко века ще има да плащат на света компенсации.

98

Анонимен

преди 1 година

До Augusto Pinochet: minusrus dot com :) Днес още 350 руски бандита отидоха на концерт при Кобзон. Но инъче си прав. Руските войници са едно НИЩО за руското управление. Така е сега така е било и преди 200 години. Просто бройка която може да се жертва :) Отдай почит на генерал Гурко :) Между другото той е украинец. Бандерец :) Хахахха

97

Анонимен

преди 1 година

Европа е Европа над 2000 години. И ще бъде Европа и след тая банда комунистии. Да ще платим по висока цена за това и онова... но рано или късно ще се оправим. Но тогава ,ще дойде сметката за всички руснаци:)))

96

Augusto Pinochet

преди 1 година

браво!!!!!!!!!!! "ТАНЦУВАЙ РУСИЯ, ПЛАЧИ ЕВРОПА"

95

Анонимен

преди 1 година

Само един човек се е занимавал с доставки на газ преди Путин.Но не природен, а произвеждан в заводите на IG Farben. Кръстили са го Zyklon B! Познайте, кой е този мустакат чичко, занимавал се с доставки ня газ преди Путин?

94

до Minuva42

преди 1 година

Може би си прав,че до 2 години европейците ще намреят "чалъма" и пак ще са "ОК",но какво ще стане с тебе и хилядите българи,които се кефят,че Русия щяла да отслабне?!?Нали не илизьорстваш,че и БГ ще се окопити като плаща по скъпо?!?Ние с евтиния газ и пертол бяхме на командно дишане с тези заплати и тези цени.Баси простият народ-да се кефиш,че едни щели за отслабнат,други ще се окопитят след 2 г.,а ние...в каменната ера.Прав е бил Ото Фон Бисмарк-не ме занимявайте с тези простаци и конекрадцци

93

Таня

преди 1 година

Вкуса на blood orange джин + розов тоник не се промени изобщо след прочита на тази "новина". Какво ни интересуват тези пропадняци?